PIKA Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Gosiek']z aparatu :p Śledzę aparatem bieg Axelka i takie smieszne fotaski wychodzą właśnie.......swoją drogą mnie sie takie strasznie podobają... ;) no wlasnie mnie tez :lol: Ptaszki sliczne :loveu: A Axio na nie nie poluje? :razz: co on tam wypatrzył? :razz: Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 PIKA napisał(a): Ptaszki sliczne :loveu: A Axio na nie nie poluje? :razz: co on tam wypatrzył? :razz:Axio ptaszki przegania :lol: ma z tego powodu wielką frajdę i sprint po ogródku :lol: Nic nie wypatrzył :evil_lol: trząchał sie właśnie :evil_lol: przeca widać jaki włos rozwiany ;) Jutro mam nadzieję też będzie słoneczko... Axio świeżo po kąpieli bedzie sie ładniej prezentował.... a teraz mówimy już dobranoc i zyczymy kolorowych snów. Do juterka :cool1: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Gosiek']no to ciąg dalszy ptaszynek :cool1: atak Ale piękne zdjęcia. Ja też tak chcę!:placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dobry wieczór Gosieńko i Dobranoc :buzi: Quote
Lucy* Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Lucynko :multi: hihi poważnie? no więc jako pierwszy: dzwoniec... potem sroczka... a potem sikoraski bogatki :evil_lol: coś czuję ze to podpucha :cool1: No mnie podejrzewasz ??????? :placz: Żadna podpucha... :shake: ja się poprostu na ptaszkach nie znam i chciałam chociaż nacieszyć ucho :evil_lol: :evil_lol: bo pewnie nie zapamiętam :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Gosiu, ci Twoi rozpuszczeni balownincy poszaleli :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 cześć dziewczyny :p i znów biało na dworku.. pada wstrętny snieg :angryy: a kiedy wiosna przyjdzie :placz::placz::placz: [quote name='HankaRupczewska']Gosiu, ci Twoi rozpuszczeni balownincy poszaleli :lol: :lol: :lol: Haniu - eee .. nie łapię o co biega :crazyeye::oops::oops: Aniu - poradę mam tylko jedną - ustawić się w pobliżu karmnika i pstryyyyykać mnóstwo zdjęć - zawsze jakieś wyjdzie ;) Lucynko :oops: no patrz - a ja myślałam ze mnei podpuszczasz :lol: Quote
mmbbaj Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek']cześć dziewczyny :p i znów biało na dworku.. pada wstrętny snieg :angryy: a kiedy wiosna przyjdzie :placz::placz::placz: Witaj Gosiu! No i nietety wiosny niet :shake: i jakoś się w ogóle na nią nie zanosi :p A może zima już zostanie na stałe? :placz: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 mmbbaj napisał(a):A może zima już zostanie na stałe? :placz: O matko! nie strasz! :-( Dzieńdoberek! :multi: U nas też śnieg i też zimno i TEŻ chcemy WIOSNY! :cool3: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Gosiu! No i nietety wiosny niet :shake: i jakoś się w ogóle na nią nie zanosi :p A może zima już zostanie na stałe? :placz:o rany co za czarnowidztwo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:trochę optymizmu dziewczyny :razz: A tak wogóle to DZIEŃ DOBEREK ;) Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Dzien dobry!! Ale...........SUPER!! Skad masz takie cosik? Jaka owieca:evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 oj bez przesady - wiosna przyjdzie... taka kolej rzeczy ;) a wogóle to wczoraj w TV mówili ze w okolicach Krakowa już przyleciał jakiś zbłąkany bociek :lol::lol::lol: słoneczko już pięknie świeci, jest półtora stopnia na plusie, śnieg powoli sie topi - przynajmniej moze powodzi nie bedzie ;) Nie jest tak źle :cool3: Madziu - karmniczek dostaliśmy w prezencie :cool1: Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek'] Madziu - karmniczek dostaliśmy w prezencie :cool1: A sikorki sobie szybko poradzily z "opanowaniem" karmnika?:roll::roll: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Magda_Miki napisał(a):A sikorki sobie szybko poradzily z "opanowaniem" karmnika?:roll::roll:w kilka minut dosłownie :evil_lol::evil_lol: spryciary małe ;) Quote
Magda Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Gosiek napisał(a):w kilka minut dosłownie :evil_lol::evil_lol: spryciary małe ;) Moj wujek zawsze mowil, ze sikorki sa bardzo madre;) Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Czesc Gosiu! Ja n aDogo jestem ostatnio sporadycznie, bo nie dosc ze nie mam czasu, to jeszcze mi komputer wczoraj padl :( [quote name='Gosiek'] Super te zdjecia :) Na pierwszym Axio wyglada jakby bral udzial w agility... A na drugim, jakby sie opalal ;) Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Teklunia napisał(a): A na drugim, jakby sie opalal ;) Widać, że pysia sobie ładnie opalił :lol: Taki złociutki :loveu: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 hahaha na tym drugim zdjeciu Axel sie drapał :eviltong: dzisiejsze zdjątka mniam, mniam ale wieje :roll: portrecik jest tam kto? Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Cześć Gosiaku :multi: Ale miałam zaległosci w zdjęciach :loveu: Ptaszki i Axio rewelacyjny :loveu: U nasz dzisiaj suonko ładnie świeciło, ale także było bardzo wietrznie i rozwiewało włosy temu mojemu chopakowi hihi Już nie mogę się doczekać kiedy pojedziemy na ogródeczek i bedziemy focic do woli :oops: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek'] jest tam kto? jest Axi..., to pączuszek :) Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Teklunia']jest Axi..., to pączuszek :) oj Kasiu... to wiosna przecież :p :eviltong: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek']oj Kasiu... to wiosna przecież :p :eviltong: oryginalna ta wiosna w tym roku... :shake: szczegolnie dzis z samego ranna bardzo wiosennie bylo ;) takie biale cos lecialo z nieba... ale moze to jakies pylki skoro mamy wiosne :lol: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Teklunia']oryginalna ta wiosna w tym roku... :shake: szczegolnie dzis z samego ranna bardzo wiosennie bylo ;) takie biale cos lecialo z nieba... ale moze to jakies pylki skoro mamy wiosne :lol: naturalnie... to były pyłki :eviltong: przecież sezon pylenia sie juz jakiś czas temu rozpoczął :lol: to coś białe zakryło mi z rana trawkę :angryy: ale na szczęście słoneczko sobie z tym poradziło... codziennie coraz więcej trawki dzielnie wydobywa sie spod wstrętnego zlodowaciałego sniegu :multi: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 zbliża się pora kolacji.. może ktoś reflektuje na pieczony ryż z jabłuszkiem? Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Rany , ja już nie wyrabiam z tymi galeriami :shake:nie wiem gdzie byłam , a poza tym obskoczyć wszystkie znajome to cięzko strasznie :cool3: Gosiu , napewno ta wiosna to będzie oryginalna czy znowu jakaś taka ..podróba :razz:bo ja już mam dość zimy :placz: Quote
Recommended Posts