Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Małgosiu....oj tak, strasznie śpiący ten dzisiejszy dzionek... mimo cudnego słoneczka :p

Waszeczko - a dziergamy pupilkom coby nie zamarzły zimą :lol:

Ala - bardzo trafny opis :lol:

a ja już zmykam

dobrej nocki wszystkim

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdoberek Gosiu! :multi::multi:

Jak tam dziś pogoda u Was?
Bo u nas pada ŚNIEG :placz: i straszna zawierucha jest :shake:

Miłego dzioneczka! :multi:

Posted

Cześć Monisiu i cześć dziewczyny :cool1:

U mnie słonko próbuje usilnie wydostać sie zza chmur, wieje dość mocny wiatr i jest niestety zimno ( -7 ) :roll:

miłęgo dzionka wszystkim zyczę :cool1:

Posted

[quote name='Gosiek']

U mnie słonko próbuje usilnie wydostać sie zza chmur, wieje dość mocny wiatr i jest niestety zimno ( -7 ) :roll:

Aaaaa....to ciekawe, bo mój mąż, po spacerze z Bajankiem powiedział, że jest całkiem możliwie i wiatru nie ma :cool3:, chyba był jeszcze zaspany :lol: Za to ja wczoraj na nocnym spacerze mało nie zamarzłam tak było zimno :shake:

Witaj Gosiu! :calus:

Posted

Witam !:multi:

U nas w dalszym ciągu od rana piękne słoneczko ale i nieprzyjemne wiatrzycho.:cool1:

Gosiu, świetne ostatnie ujęcia Axelka. :loveu:Uśmiałam się przy maszerującym, świetnie uchwycone :cool2:

Gosiek napisał(a):
:-o:-o:-o pół blachy ciasta wrąbałaś?
sama?

Gosiu, muszę sprostować.:cool3:Robiłam "tylko" z połowy składników. Moja blaszka jest małych rozmiarów.
ale kolacji juz nie jadłam, nie zmieściłam :evil_lol:

miłego dnia !

Posted

Czesc Goniu :buzi:
U ciebie na zdjeciach to juz naprawde wiosne czuc :p

Aha, ja tez bardzo lubie zakalca, wiec nad tym ciastem z pewnoscia bym nie ubolewala ;)

[quote name='Gosiek']
o, a on znowu fruwa... ;)

Posted

Dzien dobry Gosiu!!
Bardzo ladne foteczki wkleilas:cool3: Najbardziej podobaja mi sie te dwie

Skad ja znam to maszerowanie. A Axio podskakuje jak idzie?:lol::lol:

Posted

Kasiu, ja też bardzo lubię zakalce :lol:

Cieszę się że lubicie oglądać zdjątka biegającego/latającego Axelka.. pofociłam dziś troszkę i pewnie kilka zdjęć bedzie sie nadawało do wstawienia na forum :evil_lol: no i ptaszynek dziś trochę pofociłam - mamy nowy fajny karmnik dla sikorek :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ufff i dotarłam do Was :p

dobija mnie ten komunikat ze Serwer ma mnie w ....../ tak to odbieram , bo podobno nowe dogo miało chodzić bez zarzutu:angryy:/
hahaha spróbuj później :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

mnie też to wnerwia strasznie :angryy:

ale przeczekuję klikajac co sekunda na odśwież :evil_lol::evil_lol:

zmykam do wieczorka... papa

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ufff i dotarłam do Was :p

dobija mnie ten komunikat ze Serwer ma mnie w ....../ tak to odbieram , bo podobno nowe dogo miało chodzić bez zarzutu:angryy:/

No i ja mam to samo :angryy::angryy::angryy: Już tak mnie to wkurza, że zabieram się za inne zajęcie :p Strasznie dużo traci się czasu na wieczne oczekiwanie, łączenie itd. Pozdrawiam was dziewczyny i może wieczorem będzie nieco lepiej choć wątpię:p

Posted

Witaj Gosiu :multi:

:crazyeye::crazyeye: sztuczny a fruwa? :crazyeye:

Ja mam techniczne pytanie?
Czy tobie takie rozmazane tlo i super ostry Axio w ruchu wychodzi "z aparatu" czy robisz czary mary w programie graficznym? ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha spróbuj później :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

mnie też to wnerwia strasznie :angryy:

ale przeczekuję klikajac co sekunda na odśwież :evil_lol::evil_lol:

zmykam do wieczorka... papa

hihihi...ja mam taka sama metode :lol:
rozgrzewam klawisz odswiezania do czerwonosci ;)

Posted

PIKA napisał(a):

Ja mam techniczne pytanie?
Czy tobie takie rozmazane tlo i super ostry Axio w ruchu wychodzi "z aparatu" czy robisz czary mary w programie graficznym? ;)
z aparatu :p
Śledzę aparatem bieg Axelka i takie smieszne fotaski wychodzą właśnie.......swoją drogą mnie sie takie strasznie podobają... ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
z aparatu :p
Śledzę aparatem bieg Axelka i takie smieszne fotaski wychodzą właśnie.......swoją drogą mnie sie takie strasznie podobają... ;)

noo mnie też - są super, ale tylko raz w życiu mi się udało taką zrobić przypadkiem :evil_lol: nawet kiedyś Wind pisała jak to się fachowo zwie :roll:

Posted

Witaj Gosiu!
Pozwól, że o sztucznych (nawet latających...) się nie wypowiem... każdy widzi ... :loveu:
ale ten karmnik - gdzie kupiłaś???
[quote name='Gosiek']
...Axio lata :-o a co za cień :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']no to ciąg dalszy ptaszynek :cool1:

atak

Witaj Gosiu :buzi:
Bardzo proszę o podanie nazw ptaszków...:p chciałabym się zaznajomić :p

Posted

[quote name='mmbbaj']Ale to chyba atak miłosny :loveu: Gosiu, jesteś niesamowita! :shake: ......:multi:hihi raczej atak głodomorów :evil_lol: bo przepychały się sikoraski do słonecznika :evil_lol::evil_lol:

Aga
- karmniczek dostaliśmy w prezencie od znajomych wiec nie mam pojecia gdzie kupili... ale jest fajowy bo sikory załapały o co biega w parę minut i zlatują sie stadami dosłownie teraz :lol::lol::lol:

Waszeczko, ja dosć długo kombinowałam ale po jakimś czasie nauczyłam sie robić właśnie takie zdjątka... najłatwiej zrobić takie gdy pies biegnie mniej wiecej w tej samej odległości równolegle do Ciebie ;) Wtedy tylko ostrość łapiesz i "jedziesz" aparatem śledząc psa + zdjęcia seryjne oczywiscie :cool1:

Posted

[quote name='Lucy*']Witaj Gosiu :buzi:
Bardzo proszę o podanie nazw ptaszków...:p chciałabym się zaznajomić :p cześć Lucynko :multi:

hihi poważnie?

no więc jako pierwszy: dzwoniec... potem sroczka... a potem sikoraski bogatki :evil_lol:
coś czuję ze to podpucha :cool1:

to teraz jeszcze kilka zdjątek... ale Was dziś nimi męczę :oops: