Gosiek Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Małgosiu....oj tak, strasznie śpiący ten dzisiejszy dzionek... mimo cudnego słoneczka :p Waszeczko - a dziergamy pupilkom coby nie zamarzły zimą :lol: Ala - bardzo trafny opis :lol: a ja już zmykam dobrej nocki wszystkim Quote
Moniś Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzieńdoberek Gosiu! :multi::multi: Jak tam dziś pogoda u Was? Bo u nas pada ŚNIEG :placz: i straszna zawierucha jest :shake: Miłego dzioneczka! :multi: Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Cześć Monisiu i cześć dziewczyny :cool1: U mnie słonko próbuje usilnie wydostać sie zza chmur, wieje dość mocny wiatr i jest niestety zimno ( -7 ) :roll: miłęgo dzionka wszystkim zyczę :cool1: Quote
mmbbaj Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Gosiek'] U mnie słonko próbuje usilnie wydostać sie zza chmur, wieje dość mocny wiatr i jest niestety zimno ( -7 ) :roll: Aaaaa....to ciekawe, bo mój mąż, po spacerze z Bajankiem powiedział, że jest całkiem możliwie i wiatru nie ma :cool3:, chyba był jeszcze zaspany :lol: Za to ja wczoraj na nocnym spacerze mało nie zamarzłam tak było zimno :shake: Witaj Gosiu! :calus: Quote
Alka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Witam !:multi: U nas w dalszym ciągu od rana piękne słoneczko ale i nieprzyjemne wiatrzycho.:cool1: Gosiu, świetne ostatnie ujęcia Axelka. :loveu:Uśmiałam się przy maszerującym, świetnie uchwycone :cool2: Gosiek napisał(a)::-o:-o:-o pół blachy ciasta wrąbałaś? sama? Gosiu, muszę sprostować.:cool3:Robiłam "tylko" z połowy składników. Moja blaszka jest małych rozmiarów. ale kolacji juz nie jadłam, nie zmieściłam :evil_lol: miłego dnia ! Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Czesc Goniu :buzi: U ciebie na zdjeciach to juz naprawde wiosne czuc :p Aha, ja tez bardzo lubie zakalca, wiec nad tym ciastem z pewnoscia bym nie ubolewala ;) [quote name='Gosiek'] o, a on znowu fruwa... ;) Quote
Magda Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzien dobry Gosiu!! Bardzo ladne foteczki wkleilas:cool3: Najbardziej podobaja mi sie te dwie Skad ja znam to maszerowanie. A Axio podskakuje jak idzie?:lol::lol: Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Kasiu, ja też bardzo lubię zakalce :lol: Cieszę się że lubicie oglądać zdjątka biegającego/latającego Axelka.. pofociłam dziś troszkę i pewnie kilka zdjęć bedzie sie nadawało do wstawienia na forum :evil_lol: no i ptaszynek dziś trochę pofociłam - mamy nowy fajny karmnik dla sikorek :multi: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 ufff i dotarłam do Was :p dobija mnie ten komunikat ze Serwer ma mnie w ....../ tak to odbieram , bo podobno nowe dogo miało chodzić bez zarzutu:angryy:/ Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Wstawiam kilka fotek i uciekam gotować obiadek :cool1: Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ufff i dotarłam do Was :p dobija mnie ten komunikat ze Serwer ma mnie w ....../ tak to odbieram , bo podobno nowe dogo miało chodzić bez zarzutu:angryy:/ hahaha spróbuj później :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: mnie też to wnerwia strasznie :angryy: ale przeczekuję klikajac co sekunda na odśwież :evil_lol::evil_lol: zmykam do wieczorka... papa Quote
mmbbaj Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ufff i dotarłam do Was :p dobija mnie ten komunikat ze Serwer ma mnie w ....../ tak to odbieram , bo podobno nowe dogo miało chodzić bez zarzutu:angryy:/ No i ja mam to samo :angryy::angryy::angryy: Już tak mnie to wkurza, że zabieram się za inne zajęcie :p Strasznie dużo traci się czasu na wieczne oczekiwanie, łączenie itd. Pozdrawiam was dziewczyny i może wieczorem będzie nieco lepiej choć wątpię:p Quote
PIKA Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Witaj Gosiu :multi: :crazyeye::crazyeye: sztuczny a fruwa? :crazyeye: Ja mam techniczne pytanie? Czy tobie takie rozmazane tlo i super ostry Axio w ruchu wychodzi "z aparatu" czy robisz czary mary w programie graficznym? ;) Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha spróbuj później :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: mnie też to wnerwia strasznie :angryy: ale przeczekuję klikajac co sekunda na odśwież :evil_lol::evil_lol: zmykam do wieczorka... papa hihihi...ja mam taka sama metode :lol: rozgrzewam klawisz odswiezania do czerwonosci ;) Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 PIKA napisał(a): Ja mam techniczne pytanie? Czy tobie takie rozmazane tlo i super ostry Axio w ruchu wychodzi "z aparatu" czy robisz czary mary w programie graficznym? ;) z aparatu :p Śledzę aparatem bieg Axelka i takie smieszne fotaski wychodzą właśnie.......swoją drogą mnie sie takie strasznie podobają... ;) Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 no to ciąg dalszy ptaszynek :cool1: atak Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Gosiek napisał(a):z aparatu :p Śledzę aparatem bieg Axelka i takie smieszne fotaski wychodzą właśnie.......swoją drogą mnie sie takie strasznie podobają... ;) noo mnie też - są super, ale tylko raz w życiu mi się udało taką zrobić przypadkiem :evil_lol: nawet kiedyś Wind pisała jak to się fachowo zwie :roll: Quote
aga1215 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Witaj Gosiu! Pozwól, że o sztucznych (nawet latających...) się nie wypowiem... każdy widzi ... :loveu: ale ten karmnik - gdzie kupiłaś??? [quote name='Gosiek'] ...Axio lata :-o a co za cień :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Gosiek'] atak Ale to chyba atak miłosny :loveu: Gosiu, jesteś niesamowita! :shake: ......:multi: Quote
Lucy* Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Gosiek']no to ciąg dalszy ptaszynek :cool1: atak Witaj Gosiu :buzi: Bardzo proszę o podanie nazw ptaszków...:p chciałabym się zaznajomić :p Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='mmbbaj']Ale to chyba atak miłosny :loveu: Gosiu, jesteś niesamowita! :shake: ......:multi:hihi raczej atak głodomorów :evil_lol: bo przepychały się sikoraski do słonecznika :evil_lol::evil_lol: Aga - karmniczek dostaliśmy w prezencie od znajomych wiec nie mam pojecia gdzie kupili... ale jest fajowy bo sikory załapały o co biega w parę minut i zlatują sie stadami dosłownie teraz :lol::lol::lol: Waszeczko, ja dosć długo kombinowałam ale po jakimś czasie nauczyłam sie robić właśnie takie zdjątka... najłatwiej zrobić takie gdy pies biegnie mniej wiecej w tej samej odległości równolegle do Ciebie ;) Wtedy tylko ostrość łapiesz i "jedziesz" aparatem śledząc psa + zdjęcia seryjne oczywiscie :cool1: Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Lucy*']Witaj Gosiu :buzi: Bardzo proszę o podanie nazw ptaszków...:p chciałabym się zaznajomić :p cześć Lucynko :multi: hihi poważnie? no więc jako pierwszy: dzwoniec... potem sroczka... a potem sikoraski bogatki :evil_lol: coś czuję ze to podpucha :cool1: to teraz jeszcze kilka zdjątek... ale Was dziś nimi męczę :oops: Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 i ostatnie dwa :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts