Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Gosienko :buzi:

Ja tez zawsze biore ksiazke do wanny i zawsze mnie boli szyja po pewnym czasie od czytania w takiej pozycji :lol:

[quote name='Moniś']Dzieńdoberek!

Melduję się z rana jako pierwsza i oświadczam, że u nas - 14 stopni :angryy: :placz:
Wiosenko gdzie jesteś? :shake:

Gosiu, a czemu kaczuszke wywaliłaś z wanienki? :angryy: ;););)

o raju :-o u nas tylko -3 i pieeekne sloneczko :p

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']Ja tez zawsze biore ksiazke do wanny i zawsze mnie boli szyja po pewnym czasie od czytania w takiej pozycji :lol:
dokładnie... chyba trzeba sobie kupić taki fajną poduszkę kąpielową :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a słoneczko jest przewspaniałe dzisiaj :multi: choć rano sie tak nie zapowiadało ;)

brr tak zmarzły pączki wiśni w nocy

Posted

[quote name='Gosiek']Waszeczko, bo wiesz... Axel to taki rozświergolony mały klaun :lol::lol:

hahaha tak sobie go właśnie wyobrażam - mam na osiedlu Yoreczkę - ale ona jest taka mycipyci Yoreczka ale taka szalona, że nie wiem co :lol: :lol: :lol:

Posted

Witam :cool1: Melduje się na galeri, pomimo braku czasu, no ale ta mała terrostystka Magda zno biega za mną z pałą :lol: :lol: :lol: A ja widze, ze ty znów wypchane ptaszyny na krzewach fotografujesz? A wiesz, ze ptasia grypa jest?? to nu nu nu cza uważać :cool3:

Posted

Oj tam od razu terrorystka:evil_lol::evil_lol: Ja tylko sie troszcze:cool3:

Gosiu dzien dobry!!
Bardzo ladne zdjecia Axelka i wypchanych ptaszkow:loveu:
Ja wlasnie sie mecze nad odkrywaniem Gimpa, probuje zrobic rameczke od 10 min:roll: Narazie jakos idzie......

Posted

Gosieńko witaj!!!:bye: jak miło pooglądać twoje zdjęcia! W porze takiego ślicznego słońca byłam z Bajankiem na spacerze, ale zmarzłam bo wiatr zimny! Jednak byliśmy 2 godzinki bo Bajan był zachwycony, no i dzisiaj trochę już ćwiczyliśmy i bawiliśmy się.
Acha...ja nie cierpię czytania w wannie :p

Posted

cześć dziewczyny......

wręcz przeciwnie Monisiu -fociłam już, byłam na zakupach i nasmażyłam tonę faworków.... pozdrawiam wszystkich smacznie i lecę szykować obiadek.. potem wstawię zdjątka :lol:
zapracowana dziś jestem ;)

Maćku - fajnie ze znów jesteś :cool3:

Posted

Cześć Gosiu !

Mniam,ile faworków ...wyglądają wielce zachęcająco :multi:,u nas mówimy na faworki chruścik ;)

Gosiu, a ja mam w piekarniku ciasto drożdżowe (Twój przepis , jak na chałkę;)),jak mi wyjdzie to zrobię foteczkę.Posmarowałam je trochę marmoladą i posypałam kruszonką:lol:

Posted

[quote name='Alka']Cześć Gosiu !

Mniam,ile faworków ...wyglądają wielce zachęcająco :multi:,u nas mówimy na faworki chruścik ;)

Gosiu, a ja mam w piekarniku ciasto drożdżowe (Twój przepis , jak na chałkę;)),jak mi wyjdzie to zrobię foteczkę.Posmarowałam je trochę marmoladą i posypałam kruszonką:lol:
oo Ala - bardzo sie cieszę ze moje ciacho robisz :p
wiesz co? to może Twoje fotki i mój przepisik wstawimy potem do galerii smaczków? Bo fotek akurat temu drozdżowemu nie robiłam :oops:
Hania chyba też ma foteczki...

a faworków/chruściku było więcej ale.. część skosztowłam:evil_lol: a jeden kopiasty talerz do teściów zaniosłam :cool3:
Oj przepyszne wyszły :p

Waszeczko... czasem pracuś ;).... uwielbiam piec, pitrasić itp więc z każdą nadarzającą sie okazją siedzę w kuchni :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']oo Ala - bardzo sie cieszę ze moje ciacho robisz :p
wiesz co? to może Twoje fotki i mój przepisik wstawimy potem do galerii smaczków? Bo fotek akurat temu drozdżowemu nie robiłam :oops:
Hania chyba też ma foteczki...

Gosiu, :oops::oops::oops:,przykro mi, ale nie wstawię foteczki do "Galerii Smaczków", chyba Hanka ma fotkę , kiedyś widziałam jej pięknie wyrośnięte ciacho.

a moje ,:niewiem:no cóż, po upieczeniu jakoś dziwnie skurczyło się i mam :crazyeye:... zakalec
nie wiem, co żle zrobiłam , jak chcesz to pokaże foteczkę:oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Alka']
a moje ,:niewiem:no cóż, po upieczeniu jakoś dziwnie skurczyło się i mam :crazyeye:... zakalec
nie wiem, co żle zrobiłam , jak chcesz to pokaże foteczkę:oops::oops::oops: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

zakalec? z tego ciasta?

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
normalnie w szoku jestem :-o i czekam na foteczkę... strasznie dziwne z tym zakalcem

Posted

tylko proszę się ze mnie nie nabijać :mad:

o dziwo na fotkach wyszło całkiem, całkiem...:eviltong:

w rzeczywistości na niejadalne:cool3:

Posted

Alka napisał(a):
tylko proszę się ze mnie nie nabijać :mad:

o dziwo na fotkach wyszło całkiem, całkiem...:eviltong:

w rzeczywistości na niejadalne:cool3:
ależ gdzież bym śmiała sie nabijać :-o

Wiesz co? Może to przez ten dżem... bo to ciasto jest niesamowicie puszyste i takie "lekkie" .. nie jest jak te wszystkie tradycyjne drożdżowe :cool1:
Tak mi się wydaje... no bo chyba drożdży wrzątkiem nie zabiłaś prawda?