Teklunia Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Czesc Gosienko :buzi: Ja tez zawsze biore ksiazke do wanny i zawsze mnie boli szyja po pewnym czasie od czytania w takiej pozycji :lol: [quote name='Moniś']Dzieńdoberek! Melduję się z rana jako pierwsza i oświadczam, że u nas - 14 stopni :angryy: :placz: Wiosenko gdzie jesteś? :shake: Gosiu, a czemu kaczuszke wywaliłaś z wanienki? :angryy: ;););) o raju :-o u nas tylko -3 i pieeekne sloneczko :p Quote
Gosiek Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 [quote name='Teklunia']Ja tez zawsze biore ksiazke do wanny i zawsze mnie boli szyja po pewnym czasie od czytania w takiej pozycji :lol: dokładnie... chyba trzeba sobie kupić taki fajną poduszkę kąpielową :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a słoneczko jest przewspaniałe dzisiaj :multi: choć rano sie tak nie zapowiadało ;) brr tak zmarzły pączki wiśni w nocy Quote
Basia&Safi Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 sliczne fotki robisz brawooooooo :):):) Quote
malawaszka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='Gosiek']Waszeczko, bo wiesz... Axel to taki rozświergolony mały klaun :lol::lol: hahaha tak sobie go właśnie wyobrażam - mam na osiedlu Yoreczkę - ale ona jest taka mycipyci Yoreczka ale taka szalona, że nie wiem co :lol: :lol: :lol: Quote
Moniś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Wiesz Gosiu :lol: Właśnie oglądałam TVN i od wtorku mają być już nowe odcinki Magdy M. :lol::lol: Quote
grygy Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Witam :cool1: Melduje się na galeri, pomimo braku czasu, no ale ta mała terrostystka Magda zno biega za mną z pałą :lol: :lol: :lol: A ja widze, ze ty znów wypchane ptaszyny na krzewach fotografujesz? A wiesz, ze ptasia grypa jest?? to nu nu nu cza uważać :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 czesc i czołeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!ależ u was wiosenką w galerii pachnie Gosiu :loveu: a u nas śnieg dzisiaj sobie spadł :loveu: Quote
Magda Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Oj tam od razu terrorystka:evil_lol::evil_lol: Ja tylko sie troszcze:cool3: Gosiu dzien dobry!! Bardzo ladne zdjecia Axelka i wypchanych ptaszkow:loveu: Ja wlasnie sie mecze nad odkrywaniem Gimpa, probuje zrobic rameczke od 10 min:roll: Narazie jakos idzie...... Quote
PIKA Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Witam :multi: :hmmmm: gdzie Ty te sztuczne ptaki kupujesz? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Gosieńko witaj!!!:bye: jak miło pooglądać twoje zdjęcia! W porze takiego ślicznego słońca byłam z Bajankiem na spacerze, ale zmarzłam bo wiatr zimny! Jednak byliśmy 2 godzinki bo Bajan był zachwycony, no i dzisiaj trochę już ćwiczyliśmy i bawiliśmy się. Acha...ja nie cierpię czytania w wannie :p Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 my już pięknie mówimy dobranoooooc :buzi: Quote
aga1215 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Witaj Gosiak!! Jak zwykle jest co ogladać :multi: :multi: :multi: DOBRANOC Quote
Moniś Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 a tu czemu takie pustki? :roll: Gosiu znów leniu****esz? :roll: Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Gosiu dziś kropelki , ptaszki czy ciasteczka ....;) Quote
Gosiek Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 cześć dziewczyny...... wręcz przeciwnie Monisiu -fociłam już, byłam na zakupach i nasmażyłam tonę faworków.... pozdrawiam wszystkich smacznie i lecę szykować obiadek.. potem wstawię zdjątka :lol: zapracowana dziś jestem ;) Maćku - fajnie ze znów jesteś :cool3: Quote
malawaszka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 wow Gosiu ale z Ciebie pracuś :crazyeye: Quote
Alka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Cześć Gosiu ! Mniam,ile faworków ...wyglądają wielce zachęcająco :multi:,u nas mówimy na faworki chruścik ;) Gosiu, a ja mam w piekarniku ciasto drożdżowe (Twój przepis , jak na chałkę;)),jak mi wyjdzie to zrobię foteczkę.Posmarowałam je trochę marmoladą i posypałam kruszonką:lol: Quote
Gosiek Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Alka']Cześć Gosiu ! Mniam,ile faworków ...wyglądają wielce zachęcająco :multi:,u nas mówimy na faworki chruścik ;) Gosiu, a ja mam w piekarniku ciasto drożdżowe (Twój przepis , jak na chałkę;)),jak mi wyjdzie to zrobię foteczkę.Posmarowałam je trochę marmoladą i posypałam kruszonką:lol: oo Ala - bardzo sie cieszę ze moje ciacho robisz :p wiesz co? to może Twoje fotki i mój przepisik wstawimy potem do galerii smaczków? Bo fotek akurat temu drozdżowemu nie robiłam :oops: Hania chyba też ma foteczki... a faworków/chruściku było więcej ale.. część skosztowłam:evil_lol: a jeden kopiasty talerz do teściów zaniosłam :cool3: Oj przepyszne wyszły :p Waszeczko... czasem pracuś ;).... uwielbiam piec, pitrasić itp więc z każdą nadarzającą sie okazją siedzę w kuchni :evil_lol: Quote
Alka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Gosiek']oo Ala - bardzo sie cieszę ze moje ciacho robisz :p wiesz co? to może Twoje fotki i mój przepisik wstawimy potem do galerii smaczków? Bo fotek akurat temu drozdżowemu nie robiłam :oops: Hania chyba też ma foteczki... Gosiu, :oops::oops::oops:,przykro mi, ale nie wstawię foteczki do "Galerii Smaczków", chyba Hanka ma fotkę , kiedyś widziałam jej pięknie wyrośnięte ciacho. a moje ,:niewiem:no cóż, po upieczeniu jakoś dziwnie skurczyło się i mam :crazyeye:... zakalec nie wiem, co żle zrobiłam , jak chcesz to pokaże foteczkę:oops::oops::oops: Quote
Gosiek Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Alka'] a moje ,:niewiem:no cóż, po upieczeniu jakoś dziwnie skurczyło się i mam :crazyeye:... zakalec nie wiem, co żle zrobiłam , jak chcesz to pokaże foteczkę:oops::oops::oops: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: zakalec? z tego ciasta? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: normalnie w szoku jestem :-o i czekam na foteczkę... strasznie dziwne z tym zakalcem Quote
Alka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 tylko proszę się ze mnie nie nabijać :mad: o dziwo na fotkach wyszło całkiem, całkiem...:eviltong: w rzeczywistości na niejadalne:cool3: Quote
Gosiek Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Alka napisał(a):tylko proszę się ze mnie nie nabijać :mad: o dziwo na fotkach wyszło całkiem, całkiem...:eviltong: w rzeczywistości na niejadalne:cool3:ależ gdzież bym śmiała sie nabijać :-o Wiesz co? Może to przez ten dżem... bo to ciasto jest niesamowicie puszyste i takie "lekkie" .. nie jest jak te wszystkie tradycyjne drożdżowe :cool1: Tak mi się wydaje... no bo chyba drożdży wrzątkiem nie zabiłaś prawda? Quote
Recommended Posts