Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Gosiek'] wiewióra wesoły yorek ;) Od razu sie humor poprawia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nasze yorasy często robią takie uśmiechnięte minki :loveu::loveu: Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Witam Gosiu :multi: znalazlas sie :lol: wiewióra wesoły yorek ;-) :lol: :lol: :lol: świetne :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Faajnie ze sie moja wiewióra spodobała... :p to teraz troszkę mniej śmieszne fotki Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 i wiosennie :cool3: W prognozie pogody mówili że dopiero po 10 marca temperatura w całej PL będzie powyżej zera :roll: ale za to słoneczka ma być duuuuużo - oby :roll: a to pączek na winorośli Quote
madzia20sosnowiec Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 witamy witamy choc na chwile i w złym stanie zdrowotnym, jednak nie może człowiek wytrzymać bez was :loveu: Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):witamy witamy choc na chwile i w złym stanie zdrowotnym, jednak nie może człowiek wytrzymać bez was :loveu: Oj Madzia, Madzia :lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 sliczne zdjecia, Gosiu :) Axio w promieniach slonca :loveu: widac na nich wiosne... i niech sobie moowia co chca, ja i tak wierze ze wiosna jest niedaleko :) Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Teklunia napisał(a):sliczne zdjecia, Gosiu :) Axio w promieniach slonca :loveu: widac na nich wiosne... i niech sobie moowia co chca, ja i tak wierze ze wiosna jest niedaleko :) dokładnie - ja uważam identycznie... czuć już wiosenkę w powietrzu a synoptycy się jak zwykle mylą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Gosiek']Kasiu - już sie poprawiam i jestem :p zdjątka też powklejam... mam juz wybrane :lol: wiewióra wesoły yorek ;) Gosiu masz MISTRZA :modla: REWELACJA no i 300 strona :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 dbsst napisał(a):Gosiu masz MISTRZA :modla: REWELACJA no i 300 strona :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: co Ty z tym mistrzem :crazyeye: u mnie 150 stronka :evil_lol: ale jak pić to pić ;) w realu sobie likierek właśnie popijam :lol: :drink1: :drinking: :drink1: :drinking: :drink1: :drinking: :drink1: Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gosiek napisał(a):co Ty z tym mistrzem :crazyeye: u mnie 150 stronka :evil_lol: ale jak pić to pić ;) w realu sobie likierek właśnie popijam :lol: :drink1: :drinking: :drink1: :drinking: :drink1: :drinking: :drink1: dlaczego u Ciebie inna stronka :roll: a z mistrzem no coz FOTY MI SIE TAK PODOBUJA :cool3: likierek powiadasz mniaaaaaaaaam Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 u mnie 300, wiec pic trzeba musowo ;) Wznosze toast - zeby nastepne 300 stron pojawilo sie jeszcze szybciej niz te :p :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 W prognozie pogody mówili że dopiero po 10 marca temperatura w całej PL będzie powyżej zera :roll: ale za to słoneczka ma być duuuuużo - oby :roll: Ja protestuje :placz: Ale za 150 stronke :evil_lol: wypije :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A co Wy tak beze mnie? :evil_lol: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Moniś']A co Wy tak beze mnie? :evil_lol: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Monia - do wyrka pod kołderkę biegiem marsz!!! rozchorujesz sie jeszcze bardziej tym siedzeniem przy kompie :angryy::cool1: Pika - ja tam synoptykom nie wierzę i też protestuję Dominisiu.... oj lubię likierki.... tym razem toffi piję :cool3: A teraz juz uciekam do juterka Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Gosiek'] A teraz juz uciekam do juterka O masz ledwo przyszla a juz sobie poszla :roll: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Gosiek'] A teraz juz uciekam do juterka Gosiu, kaczuszka Ci sie z wanny wychlupala :lol: Dobrej nocy, snij o wiosnie :p Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 za 300 stronkę :drinking::drinking::drinking: za 3000 post PIKI w tej Galerii :drinking::drinking::drinking::drinking: Gosiu ta kaczuszka mnie zastanawia :razz::razz::razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dobrzy wieczór Gosiu, za 300 i 3000 :drink1::drink1::drink1::drink1: DOBRANOC :buzi: Quote
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Gosiek'] buuuahaha i znowu umarłam ze śmiechu - boski Axio :loveu: :loveu: :loveu: haha taki mały rezolutny koleżka :lol: Quote
Hanna R. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gosiu, dawno mnie u Was nie było.. Wesoły yorek mnie zachwycił ! Abbbbsolutnie ! :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosiu, dawno mnie u Was nie było.. Wesoły yorek mnie zachwycił ! Abbbbsolutnie ! :lol: :lol: :lol: o prosze, a Hania tylko o jednym ;):evil_lol: Dobranoc :bye: Quote
Moniś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dzieńdoberek! Melduję się z rana jako pierwsza i oświadczam, że u nas - 14 stopni :angryy: :placz: Wiosenko gdzie jesteś? :shake: Gosiu, a czemu kaczuszke wywaliłaś z wanienki? :angryy: ;););) Quote
Alka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 cześć Gosiu !:multi: Jak tam , dalej zima nie odpuszcza ? nie udało mi się wczoraj uczcić 300 stronki, ale nadrabiam teraz :cunao::cunao::drink1::drink1: Gosiu, :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ty naprawdę kąpiesz się z kaczuszką?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 cześć dziewczyny :p z kaczusią się nie kapię..... mam awersję do kaczek :eviltong: Na gifiku jest dokładnie w tym miejscu gdzie być powinna :diabloti: Kąpię się natomiast zawsze z książką :evil_lol: Dzisiejszy dzionek mrozem nas powitał... po szóstej było -12 stopni ale teraz słoneczko pięknie świeci jakby chciało wynagrodzić to poranne zimno ;) Haniu, faktycznie dawno Cię u nas nie było wiec tym bardziej cieszą Twoje odwiedzinki :multi: Waszeczko, bo wiesz... Axel to taki rozświergolony mały klaun :lol::lol: Sami sie z niego bardzo często zaśmiewamy jak zaczyna odstawiać swoje wygibasy :evil_lol: miłego słonecznego dzionka wszystkim życzę Quote
Recommended Posts