Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja.. a ja sie nie boję ptasiej grypy... karmię ptaszyska zimą :lol: :lol:

bonusik... u sąsiadów kwitną jeszcze kwiatki :o

widok z mojego domku na zachodzące słoneczko

Posted

Gosiu a myśmy dzisiaj też po drodze kotka mijali, tylko że ten nie polował na ptaszynę a czaił się za Oskarkiem

Gosiu z dnia na dzień robisz coraz lepsze fotki, jestem zszokowana i pozytywnie zaskoczona - oby tak dalej - BOMBA !!

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

A dlaczego Twój gośc Pan Wróbel ma taka naburmuszona minę ? :lol: :lol: :lol:

Kwiatuszki są Gosiu smutne ... :cry:
Haniu - bo wróblowi nie w smak było fotografowanie :wink: siedział tylko i łypał na mnie złym okiem :lol:

Czemu mówisz ze kwiatuszki smutne? Mnie sie wydawały wesołe - na przekór pogodzie cudnie sobie kwitną... ale skoro smutne to skasowałam z Twojego topiku 8)
A wogóle to dołaczam do Ciebie w chorobie..... coś mnie łamie i telepie :-?

Daga dziękuję Ci bardzo. Coraz bardziej lubię focić i odkrywam "nowe" funkcje aparatu :wink:

Dobranoc... idę pod kołderkę już :sleep2:

Posted

Teklunia napisał(a):
przygody Pana Kotka sa przepieknie opowiedziane!!!
Gosiu, kim Ty jestes z zawodu, przyznaj sie? Nie fotografem?
Nie Kasieńko, nie jestem fotografem... jedynie może fotografem amatorem :wink:
Po prostu uwiebiam robić zdjęcia no i czasem mam farta wstrzelić się w odpowiedni moment... tak jak z tym kotkiem właśnie.

Najtrudniej fotografować ptaki.. skubańce są niesamowicie płochliwe :evil: :lol: ale za to jaka potem satysfakcja z niezłego ujęcia 8)

miłego i słonecznego dzioneczka życzę :D

Posted

Gosiek napisał(a):
HankaRupczewska napisał(a):

A dlaczego Twój gośc Pan Wróbel ma taka naburmuszona minę ? :lol: :lol: :lol:
Haniu - bo wróblowi nie w smak było fotografowanie :wink: siedział tylko i łypał na mnie złym okiem :lol:

BO ZA MAŁO DOSTAŁ OKRUSZKÓW :evil: .
Witaj Gosiu, Axel śliczny, zdjęcia cudne, ale ja jestem prawdziwą miłośniczką Twojego ogrodu!!!!
A te trzy składniki połączone i wymieszane dają taką miksturę, ża aż w głowie się kręci

Posted

Gosiek napisał(a):

Czemu mówisz ze kwiatuszki smutne? Mnie sie wydawały wesołe - na przekór pogodzie cudnie sobie kwitną... ale skoro smutne to skasowałam z Twojego topiku 8)

A bo mnie wczoraj wszystko wydawało sie smutne ... A w galerii geziowej - to sobie sama wstawiłam :evilbat:

:angel: :angel: :angel:

Posted

Gosiu, z przyjemnością zasiedziałam się w Twojej galerii :D Jakie urozmaicenie! I Axelek i kotek i ptaszki - cudne fotki, jestem naprawdę pełna podziwu :o :P , a do tego powoli wprowadzacie w świąteczną atmosferę...też się rozmarzyłam :wink:

Posted

Śliczne kociambry i ptaszorki :angel: , no ale Axio chyba będzie zazdrosny że pańcia coś mało foci :wink:
Gosiu my tez dokarmiamy i też mamy Ptasią Grypę w ...nosie :wink: :lol:

Posted

Witam, witam i baaardzo się cieszę ze odwiedzacie moją galeryjkę.
Beatko witam serdecznie - fajnie ze tu dotarłaś i ze podobają Ci sie moje zdjęcia. Niestety ogród teraz nieciekawy... poczekam na słonko i może wyjdzie jakieś ciekawe ujęcie ;)

Oj Haniu mam nadzieję że dzis już masz dobry humorek i nic nie jest smutne ;)
Miło mi że aż tak Ci sie spodobała różyczka z lodem :)

Ala, Alicja... już wstawiam zdjecia Axia - specjalnie dziś obfociłam psiura na dworku 8)

Malwi - dzięki

Teklunia napisał(a):
a beda fotki z 02.12.?
wedle życzenia :lol:

ostre hamowanie

Posted

Daga&Oskar napisał(a):
Gosiu śliczne zdjatka, Axio jak zawsze roszkoszny, tylko co u Was tak mało śniegu hihi :lol:

P.S Gosiu jak ten programik? :oops:
Dagulka..... programik poleci sobie w poniedziałek 8) sorki ze to tak długo trwa.
A śniegu u nas NIE MA :( i słonka NIE MA :( i światła brak do zdjęć.. dlatego taka kicha wyszła :-?

Posted

Gosiek napisał(a):
Daga&Oskar napisał(a):
Gosiu śliczne zdjatka, Axio jak zawsze roszkoszny, tylko co u Was tak mało śniegu hihi :lol:

P.S Gosiu jak ten programik? :oops:
Dagulka..... programik poleci sobie w poniedziałek 8) sorki ze to tak długo trwa.
A śniegu u nas NIE MA :( i słonka NIE MA :( i światła brak do zdjęć.. dlatego taka kicha wyszła :-?

Gosiu to moze razem z ta płytką zapakuj siebie i Axelka, wyslijcie priorytetem i ja Was na poczcie odbiore :lol: :lol: pójdziemy do Parczku i ładnie zdjęcia zrobimy, a śniegu tam jest sporo więc i światełko dobre będzie. Co Ty na to :lol: :lol:

Posted

Gosiu, z natury jestem raczej życzliwa :wink: ale jednego Tobie zazdroszcze...ogrodu... :wink: :D możesz wyjśc w każdej chwili i gapie nie obserwują :P pełny loozik masz !

i efekty wspaniałe !

widze profesjonaly podpis na fotach, to już wyższa szkoła jazdy :D :D :D

kurcze jakbym tak latała z apartem kolo bloku ,to sąsiedzi myśleliby ,że do reszty mi odbiło. :stupid: Staram się zawsze iść w ustronne miejsce... :evil:

Posted

kurcze jakbym tak latała z apartem kolo bloku ,to sąsiedzi myśleliby ,że do reszty mi odbiło. Staram się zawsze iść w ustronne miejsce...

Aluś ja też tak robię, dlatego często fotki mam z parku, bądź też z działki gdzie każdy robi co mu się podoba :lol: :lol:

Posted

Ala a czy Ty myslisz że ja mam inaczej? Za ogrodzeniem mam dwie dość ruchliwe ulice i ludzi na nich sie przewija masa.. łaża i patrzą na mnei jak na wariatkę. Ostatnio listonosz pytał czemu bez aparatu na dworzu jestem :wink: wiec sama widzisz :evilbat: nie ma lekko z fiołem fotografowania :evilbat: i jak zwykle brawo za spostrzegawczość.. szybko wyłapujesz nowinki 8)

Daga - oj zeby to takie proste było :lol: :lol:

Posted

ja i tak będę obstawała przy swoim, większy loozik masz :evil:

Mieszkasz w stolicy , ludziska bardziej tolerancyjni pewnie są , hehe :wink: :D