Gosiek Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Był sobie raz kotek... który chciał koniecznie upolować ptaszynkę chciał sie koniecznie bawić z zaskoczonym Axiem Quote
Gosiek Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Alicja.. a ja sie nie boję ptasiej grypy... karmię ptaszyska zimą :lol: :lol: bonusik... u sąsiadów kwitną jeszcze kwiatki :o widok z mojego domku na zachodzące słoneczko Quote
Hanna R. Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 A dlaczego Twój gośc Pan Wróbel ma taka naburmuszona minę ? :lol: :lol: :lol: Kwiatuszki są Gosiu smutne ... :cry: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Gosiu a myśmy dzisiaj też po drodze kotka mijali, tylko że ten nie polował na ptaszynę a czaił się za Oskarkiem Gosiu z dnia na dzień robisz coraz lepsze fotki, jestem zszokowana i pozytywnie zaskoczona - oby tak dalej - BOMBA !! Quote
Gosiek Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 HankaRupczewska napisał(a): A dlaczego Twój gośc Pan Wróbel ma taka naburmuszona minę ? :lol: :lol: :lol: Kwiatuszki są Gosiu smutne ... :cry:Haniu - bo wróblowi nie w smak było fotografowanie :wink: siedział tylko i łypał na mnie złym okiem :lol: Czemu mówisz ze kwiatuszki smutne? Mnie sie wydawały wesołe - na przekór pogodzie cudnie sobie kwitną... ale skoro smutne to skasowałam z Twojego topiku 8) A wogóle to dołaczam do Ciebie w chorobie..... coś mnie łamie i telepie :-? Daga dziękuję Ci bardzo. Coraz bardziej lubię focić i odkrywam "nowe" funkcje aparatu :wink: Dobranoc... idę pod kołderkę już :sleep2: Quote
Teklunia Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 przygody Pana Kotka sa przepieknie opowiedziane!!! Gosiu, kim Ty jestes z zawodu, przyznaj sie? Nie fotografem? Quote
Gosiek Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Teklunia napisał(a):przygody Pana Kotka sa przepieknie opowiedziane!!! Gosiu, kim Ty jestes z zawodu, przyznaj sie? Nie fotografem?Nie Kasieńko, nie jestem fotografem... jedynie może fotografem amatorem :wink: Po prostu uwiebiam robić zdjęcia no i czasem mam farta wstrzelić się w odpowiedni moment... tak jak z tym kotkiem właśnie. Najtrudniej fotografować ptaki.. skubańce są niesamowicie płochliwe :evil: :lol: ale za to jaka potem satysfakcja z niezłego ujęcia 8) miłego i słonecznego dzioneczka życzę :D Quote
Poświata Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Gosiek napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): A dlaczego Twój gośc Pan Wróbel ma taka naburmuszona minę ? :lol: :lol: :lol: Haniu - bo wróblowi nie w smak było fotografowanie :wink: siedział tylko i łypał na mnie złym okiem :lol: BO ZA MAŁO DOSTAŁ OKRUSZKÓW :evil: . Witaj Gosiu, Axel śliczny, zdjęcia cudne, ale ja jestem prawdziwą miłośniczką Twojego ogrodu!!!! A te trzy składniki połączone i wymieszane dają taką miksturę, ża aż w głowie się kręci Quote
Hanna R. Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Gosiek napisał(a): Czemu mówisz ze kwiatuszki smutne? Mnie sie wydawały wesołe - na przekór pogodzie cudnie sobie kwitną... ale skoro smutne to skasowałam z Twojego topiku 8) A bo mnie wczoraj wszystko wydawało sie smutne ... A w galerii geziowej - to sobie sama wstawiłam :evilbat: :angel: :angel: :angel: Quote
mmbbaj Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Gosiu, z przyjemnością zasiedziałam się w Twojej galerii :D Jakie urozmaicenie! I Axelek i kotek i ptaszki - cudne fotki, jestem naprawdę pełna podziwu :o :P , a do tego powoli wprowadzacie w świąteczną atmosferę...też się rozmarzyłam :wink: Quote
Alka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Kolejne piękne ujęcia, coraz ładniejsze ... Gosiu, nie mam nic do ptaków, ale dlaczego tak mało pokazjesz Axia ? :roll: :wink: :D Quote
Alicja Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Śliczne kociambry i ptaszorki :angel: , no ale Axio chyba będzie zazdrosny że pańcia coś mało foci :wink: Gosiu my tez dokarmiamy i też mamy Ptasią Grypę w ...nosie :wink: :lol: Quote
Yorkies Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Gosiu, zdjecia przyrody mnie wporst zachwyciły! Szczególnie ten wróbelek! Czekam na kolejną porcję fotek 8) :wink: pozdrawiam :fadein: Quote
Gosiek Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Witam, witam i baaardzo się cieszę ze odwiedzacie moją galeryjkę. Beatko witam serdecznie - fajnie ze tu dotarłaś i ze podobają Ci sie moje zdjęcia. Niestety ogród teraz nieciekawy... poczekam na słonko i może wyjdzie jakieś ciekawe ujęcie ;) Oj Haniu mam nadzieję że dzis już masz dobry humorek i nic nie jest smutne ;) Miło mi że aż tak Ci sie spodobała różyczka z lodem :) Ala, Alicja... już wstawiam zdjecia Axia - specjalnie dziś obfociłam psiura na dworku 8) Malwi - dzięki Teklunia napisał(a): a beda fotki z 02.12.? wedle życzenia :lol: ostre hamowanie Quote
Gosiek Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 I jeszcze 3 zdjątka Axio koooocha swoją piłeczkę :P Axio wywęszył żarełko... tylko czemu ono jest tak wysoko? :( Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Gosiu śliczne zdjatka, Axio jak zawsze roszkoszny, tylko co u Was tak mało śniegu hihi :lol: P.S Gosiu jak ten programik? :oops: Quote
marlena924 Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Śliczny Axio :D Widzę, że nie ma u was za dużo śniegu ;-( Quote
Gosiek Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Gosiu śliczne zdjatka, Axio jak zawsze roszkoszny, tylko co u Was tak mało śniegu hihi :lol: P.S Gosiu jak ten programik? :oops:Dagulka..... programik poleci sobie w poniedziałek 8) sorki ze to tak długo trwa. A śniegu u nas NIE MA :( i słonka NIE MA :( i światła brak do zdjęć.. dlatego taka kicha wyszła :-? Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Gosiek napisał(a):Daga&Oskar napisał(a):Gosiu śliczne zdjatka, Axio jak zawsze roszkoszny, tylko co u Was tak mało śniegu hihi :lol: P.S Gosiu jak ten programik? :oops:Dagulka..... programik poleci sobie w poniedziałek 8) sorki ze to tak długo trwa. A śniegu u nas NIE MA :( i słonka NIE MA :( i światła brak do zdjęć.. dlatego taka kicha wyszła :-? Gosiu to moze razem z ta płytką zapakuj siebie i Axelka, wyslijcie priorytetem i ja Was na poczcie odbiore :lol: :lol: pójdziemy do Parczku i ładnie zdjęcia zrobimy, a śniegu tam jest sporo więc i światełko dobre będzie. Co Ty na to :lol: :lol: Quote
Alka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Gosiu, z natury jestem raczej życzliwa :wink: ale jednego Tobie zazdroszcze...ogrodu... :wink: :D możesz wyjśc w każdej chwili i gapie nie obserwują :P pełny loozik masz ! i efekty wspaniałe ! widze profesjonaly podpis na fotach, to już wyższa szkoła jazdy :D :D :D kurcze jakbym tak latała z apartem kolo bloku ,to sąsiedzi myśleliby ,że do reszty mi odbiło. :stupid: Staram się zawsze iść w ustronne miejsce... :evil: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 kurcze jakbym tak latała z apartem kolo bloku ,to sąsiedzi myśleliby ,że do reszty mi odbiło. Staram się zawsze iść w ustronne miejsce... Aluś ja też tak robię, dlatego często fotki mam z parku, bądź też z działki gdzie każdy robi co mu się podoba :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Ala a czy Ty myslisz że ja mam inaczej? Za ogrodzeniem mam dwie dość ruchliwe ulice i ludzi na nich sie przewija masa.. łaża i patrzą na mnei jak na wariatkę. Ostatnio listonosz pytał czemu bez aparatu na dworzu jestem :wink: wiec sama widzisz :evilbat: nie ma lekko z fiołem fotografowania :evilbat: i jak zwykle brawo za spostrzegawczość.. szybko wyłapujesz nowinki 8) Daga - oj zeby to takie proste było :lol: :lol: Quote
Alka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 ja i tak będę obstawała przy swoim, większy loozik masz :evil: Mieszkasz w stolicy , ludziska bardziej tolerancyjni pewnie są , hehe :wink: :D Quote
Recommended Posts