Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Uuuuuuuuu.... :mad: A Gosi dalej niet... :roll::roll::roll::roll: Dzień dobry!! :multi::multi: Quote
Alka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 No właśnie, Gosię wcięło na całego :evil_lol: gdzie jesteście ? :crazyeye: co z Wami ? tęsknimy... Quote
PIKA Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Witamy w niedzielę :multi: Gosi a Ty gdzie, wczoraj taaakie piekne slonko bylo :loveu: myslalam, ze dzisiaj zobacze efekty jego wykorzystania :shake: Quote
Magda Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gosiu!! No ja sie zaczynam martwic:placz::placz: Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Podejrzane... :roll: Gdzie Ona się podziała? :roll: A może wyjechali gdzieś.. nieoczekiwanie na weekend? :roll::roll: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gosia zamarzła pod rynną razem ze swoimi kropelkami :placz::placz::placz: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gosia, co to ma znaczyc! Widzialam Cie u innych, a tu caly czas udajesz ze Cie nie ma? :mad: No wracaj!!! :lol: Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Teklunia napisał(a):Gosia, co to ma znaczyc! Widzialam Cie u innych, a tu caly czas udajesz ze Cie nie ma? :mad: No wracaj!!! :lol:] Otóż to !! :mad: Ja też widzę :mad::mad: Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Jestem :p czytam wasze galeryjki i powolutku sie dopisuję :eviltong: Chciałam Wam powiedzieć ze jest mi bardzo ale to bardzo miło ze o mnei pamiętacie :buzi: Quote
Alka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 O, nareszcie jesteś !:multi::multi::multi: Gdzie byłaś jak Cię nie było?:cool3: Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Alka napisał(a):O, nareszcie jesteś !:multi::multi::multi: Gdzie byłaś jak Cię nie było?:cool3: w dużym pokoju :lol: Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gosiek napisał(a):w dużym pokoju :lol: hehehehehee :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: A co tam robiłaś tyyyyyyyyyyyyyyle czasu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Moniś napisał(a):hehehehehee :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: A co tam robiłaś tyyyyyyyyyyyyyyle czasu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: własnie ! Jesteś Gosiu baaardzo tajemnicza :mad: Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Moniś napisał(a):hehehehehee :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: A co tam robiłaś tyyyyyyyyyyyyyyle czasu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha uprawiałam słodkie lenistwo :eviltong: Sprawdzałam ile czasu wytrzymam bez dogo mając do niego dostęp ;) Ale jak już nawet mój mąż zaczął pytać czemu nic nie piszę to włączyłam swojego kompika :lol: Quote
Alka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 aha,czyli w pełni świadoma odłaczyłaś się od nas :mad: Robert pomyślał ,że może chora jesteś jak nie zaglądasz na dogo :evil_lol: dzięki za wyjaśnienie !:loveu: Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Alka']aha,czyli w pełni świadoma odłaczyłaś się od nas :mad: Robert pomyślał ,że może chora jesteś jak nie zaglądasz na dogo :evil_lol: dzięki za wyjaśnienie !:loveu:Ala... sama wiesz jak to jest...... bywają gorsze dni gdy nic sie nie chce... nawet wejsce na dogo jest powyżej mozliwości [SIZE=2]Ale tak, Robert niezmiernie zdziwiony i co jakiś czas tylko pyta: czemu NIC nie piszesz? :cool3: dobrze że chociaz mam wczorajsze słoneczne zdjecia ;) Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 No wiesz co :roll: Ja ledwo żywa zaglądam sprawdzić czy jesteś, a Ty sobie w najlepsze leniu****esz :angryy: :mad: ;);) Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Moniś napisał(a):No wiesz co :roll: Ja ledwo żywa zaglądam sprawdzić czy jesteś, a Ty sobie w najlepsze leniu****esz :angryy: :mad: ;);) a Ty powinnaś w wyrku leżeć a nie na dogo :roll: :lol: herbatka z soczkiem malinowym albo cytrynką, książeczka i ciepła kołderka - to teraz powinno być grane :evil_lol: Grypkę masz? Bo jakoś nigdzie sie nie doczytałam Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gosiek napisał(a):a Ty powinnaś w wyrku leżeć a nie na dogo :roll: :lol: Nio już zaraz idę :roll: Jakieś przeziębienie mnie dopadło :roll: Herbatkę też wypiję :roll: Miło, że tak się troszczycie :lol: :cool3: Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Moniś napisał(a):Nio już zaraz idę :roll: Jakieś przeziębienie mnie dopadło :roll: Herbatkę też wypiję :roll: Miło, że tak się troszczycie :lol: :cool3: bo na dogo taka rodzinna atmosferka jest :lol: Muszę przyznać ze bardzo mi sie taka atmosferka podoba :loveu: Quote
Moniś Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gosiek napisał(a):bo na dogo taka rodzinna atmosferka jest :lol: Muszę przyznać ze bardzo mi sie taka atmosferka podoba :loveu: Yhy... i oby tak bylo zawsze :loveu::loveu: Dziewczyny... jak możecie to prosiłabym jeszcze TIR-a z chusteczkami :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gosia sie pojawila :multi::multi::multi: Czemu Ty nas meczysz, Gosiu? Siedzisz sobie w duzym pokoju, a nam tu smutno bez Ciebie [quote name='Gosiek']Jestem :p czytam wasze galeryjki i powolutku sie dopisuję :eviltong: Chciałam Wam powiedzieć ze jest mi bardzo ale to bardzo miło ze o mnei pamiętacie :buzi: tak latwo o tobie nie zapomnimy :lol: [quote name='Gosiek'][SIZE=2] ale dostojny Pan Pies :lol: Quote
Gosiek Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Kasiu - już sie poprawiam i jestem :p zdjątka też powklejam... mam juz wybrane :lol: wiewióra wesoły yorek ;) Quote
Recommended Posts