Teklunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dzien dobry Gosiu :multi: [quote name='Gosiek'] a zielony pączek klematisa przetrwa ten ostatni napad mrozów.... nie martw się o niego :p mam nadzieje... bede trzymac za niego kciuki :) [quote name='Moniś'] Ożesz kurde! No ten to już z całym "asortymentem" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokladnie to samo mialam napisac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 :lol: wiedziałam że ten sopelek sie spodoba :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz dzisiejsze fotaski :p Kasiu.... mam dowody ze wiosna już idzie :multi: na róży są pączki na forsycji na wierzbie błękitne niebo Quote
Gosiek Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Axio [SIZE=2]aaaa piłka mnie goni :crazyeye: złapałem Cię :evil_lol: no to teraz sobie w słonku poodpoczywam :cool1: Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Gosiek']Axio [SIZE=2]aaaa piłka mnie goni :crazyeye: złapałem Cię :evil_lol: no to teraz sobie w słonku poodpoczywam :cool1: Wszystko super, tylko Ty chyba Axelka do zdjęć ustawiasz co?:evil_lol: Quote
Alka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Gosiu, u nas też jest słonecznie,aczkolwiek bardzo zimno.:loveu: Widzę,że zapoznajesz Axia z sopelkami ...:evil_lol: uwielbiam jak nasze małe psiurki kładą łapeczki na piłce i zachęcają do zabawy. Na ostatniej fotce Axio przyjemnie relaksuje się w słoneczku:loveu::loveu::loveu: Quote
Evelina Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Zadumal sie Axio filozof. Wierzyc, czy nie wierzyc, ze wiosna nadejdzie ? Quote
Gosiek Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='an3czka']Wszystko super, tylko Ty chyba Axelka do zdjęć ustawiasz co?:evil_lol: Hahaha chciałabym zobaczyć kogoś, komu uda sie Axla ustawić do zdjecia :razz: Na szczęście nie zwraca uwagi na aparat.... wie że pańcia non stop z tym czymś na dwór wychodzi :evil_lol: Alu, u mnie nie jest zimno bo półtora stopnia na plusie :multi: a słonko niestety chwilami tylko zza chmur wyglada :roll: Quote
Gosiek Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='Evelina'] Wierzyc, czy nie wierzyc, ze wiosna nadejdzie ? zdecydowanie wierzyć.. skoro roślinki już że tak powiem pączkują :cool3: Lecę jeszcze ufocić pączki na wiśni..... wcześniej zdjęcie mi jakieś rozmazane wyszło - teraz do upadłego bedę focić aż ładne wyjdzie :evil_lol: Quote
Evelina Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Gosiek napisał(a):zdecydowanie wierzyć.. skoro roślinki już że tak powiem pączkują :cool3:Tez tak mysle, skoro ostatni sopelek juz tak bez nadzieji zwisa. :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 buuuuuuuuuuuhahaha jaki zimny łokieć ;) czesc wpadlam na kilka chwil :D wlasnie pisze stronke ;) :shake: Quote
Teklunia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Gosiek'] jakie sliczne :loveu: takei niesmialutkie :) [quote name='Gosiek'] Gosiu, to zdjecie - rewelacja!!! Jakim cudem on sie z niej nie sturlal? :-o Quote
PIKA Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Witam Gosiu :multi: Axio sliczny model :multi: :crazyeye: ale jaja :crazyeye::evil_lol: Quote
Evelina Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: ale jaja :crazyeye::evil_lol::turn-l: A u Ciebie tylko jedno. Quote
Gosiek Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Teklunia napisał(a): Gosiu, to zdjecie - rewelacja!!! Jakim cudem on sie z niej nie sturlal? :-o hihihi właśnie glebnął tyłkiem jak pstrykałam fotę :lol: Quote
PIKA Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Evelina napisał(a)::turn-l: A u Ciebie tylko jedno. a tego to ja nie wiem :evil_lol: moze więcej :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='[B']PIKA] :crazyeye: ale jaja :crazyeye::evil_lol: [quote name='[B']Evelina] :turn-l: A u Ciebie tylko jedno. [quote name='PIKA']a tego to ja nie wiem :evil_lol: moze więcej :evil_lol: hahaha cóż za rozmówki :cool3::evil_lol::evil_lol: wklejam jeszcze trzy fotaski pączki wiśni Quote
nikusia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Gosiu, Wow! :-o Ty to masz talent :cool3: Super fotki, szczególnie sopelki i kropelki! :loveu: :loveu: Quote
Lucy* Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Gosiu.. jesteś pewna że to nie Axelka ??? :roll: zauważyłam pewną prawidłowość... on się tak teraz piłeczką zasłania :roll: :roll: ?????????????? Quote
mmbbaj Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Gosiek']zdecydowanie wierzyć.. skoro roślinki już że tak powiem pączkują :cool3: Witaj Gosiu! No, niestety prognozy pana Zalewskiego w radio nie są tak optymistyczne :shake: Wiosna będzie pózna, a teraz nadal zima, zima, zima...:p Pocieszające jest tylko to, że będziesz mogła nadal focić sopelki, które cieszą się, jak widzę, nie słabnącym powodzeniem :lol: Zdjęcia Axelka rewelacyjne, ale i z niego wdzięczny model :loveu: Quote
Magda Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dobry wieczor Gosiu!! Ja bardzo prosze o wiecej zdjec wiosny, bo naprawde te twoje zdjecia ciesza oko (a niektore wzbudzaja wiele emocji:evil_lol:) Pozdrowionka dla Axelka:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 witamy witamy :buzi: zaległości nadrabiamy :buzi: axio na piłeczce wygląda pięknie :loveu: Quote
Magda Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Halo Gosiu!! Co tak pusto?:roll: Zrobilas sobie wolne? Quote
aga1215 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Gosiek -jak Ty to zrobiłaś, że tej trzmieliny [quote name='Gosiek'] śnieg nie zasypał???? :shake: naszej nie widać wcale :shake: pączki super - daj więcej - u nas jeszcze dłuuuuugo nie będzie (chyba, że se wstawię do flakona;) ) Quote
Moniś Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Magda_Miki napisał(a):Halo Gosiu!! Co tak pusto?:roll: Zrobilas sobie wolne? Właśnie właśnie :crazyeye: Quote
Teklunia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Czesc Gosiu :) Pogoda byla dzis przepiekna wiec licze na cala mase fotek ;) Quote
Recommended Posts