malawaszka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 qrczaki ależ tu ekscytująco :cool3: Quote
Magda Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Wrobelek jaki czyscioszek:lol: A Axio co tu duzo mowic:loveu: Hihi....ten sniezek na jego pyszczku Quote
Gosiek Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='malawaszka']qrczaki ależ tu ekscytująco :cool3: :lol::lol::lol: uroki zimowych fotek ;) Ale wolałabym już wiosenne fotaski robic... może nie tak ekscytujące jak sopelki ale za to ciekawsze :evil_lol: Madziu, Axel od razu po wyjściu do ogródka wsadza nochalek w śnieg i węszy :lol: więc pyszczek ma non stop w śnieżku..... wróbel czyścioszek.. szkoda tylko że wokół karmników nie zachowuje czystości :diabloti::angryy: Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Gosiek'][SIZE=2] portrecik Cuuuuuuuuuuuuuuuuudo!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 jak ja kocham takie ośnieżone morduchny :iloveyou: Axio :buzi: Quote
PIKA Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 :no-no-no: a ten gdzie taka prezerwatywę z kolcami kupił? :icon_roc: Quote
Alka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PIKA napisał(a)::no-no-no: a ten gdzie taka prezerwatywę z kolcami kupił? :icon_roc: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
r_2005 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PIKA napisał(a)::no-no-no: a ten gdzie taka prezerwatywę z kolcami kupił? :icon_roc: Oj tam, na każdej stacji benzynowej dostanie:cool3: Quote
Teklunia Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Witaj Gosienko :buzi: Tak sie zastanawiam, ile Ty tych paczkow kupilas, ze az musialas zamawiac...? :hmmmm: [quote name='Gosiek'] biedny zielony paczek pod sniegiem...:shake: szkoda mi sie go zrobilo :( Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 PIKA napisał(a)::no-no-no: a ten gdzie taka prezerwatywę z kolcami kupił? :icon_roc: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: a może to coooś innego.... :cool3::cool3::cool3::cool3: ;););) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Cześć Gosiu, zdjecia rewelacyjne, a ośniezony pycholek Axelka uroczy :loveu: Quote
PIKA Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 r_2005 napisał(a):Oj tam, na każdej stacji benzynowej dostanie:cool3: a skąd wiesz? :diabloti: Quote
r_2005 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='PIKA']a skąd wiesz? :diabloti: Tankuję czasami (paliwo, żeby nie było) i jak tak stoję w kolejce to z nudów oglądam te cuda:diabloti: Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='PIKA']:no-no-no: a ten gdzie taka prezerwatywę z kolcami kupił? :icon_roc:PIKA a co Ziutkom chcesz zakupić :razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 r_2005 napisał(a):Oj tam, na każdej stacji benzynowej dostanie:cool3: a ty skąd wiesz :cool1: :cool3: :eviltong: Quote
Gosiek Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 dzieńdoberek wszystkim Jak się dziś po pączusiowym dniu czujecie? Hihihi brzuszki bola? Przejrzałam co nawypisywałyście... nawet już super niewinny sopelek się Wam kojarzy :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przypuszczam ze wszystkie sopelki już sie Wam tylko z jednym kojarzą, co? oj dziewczyny, dziewczyny...... uśmiałam się strasznie z komentarzy... nie ma to jak pośmiać sie z rana :lol::lol::lol: no to wstawiam jeszcze jedną fotę sopelkową z wczoraj....... i ciekawość mnie zżera cóż za komentarze tym razem wyczytam :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Gosiek Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Teklunia napisał(a):Witaj Gosienko :buzi: Tak sie zastanawiam, ile Ty tych paczkow kupilas, ze az musialas zamawiac...? :hmmmm: biedny zielony paczek pod sniegiem...:shake: szkoda mi sie go zrobilo :( Kasiu - sobie kupiłam 4 pączusie ale teściowej też kupowałam do pracy i do domku więc w sumie 20 pączków odłożonych miałam :lol: jak hurtownik co? a zielony pączek klematisa przetrwa ten ostatni napad mrozów.... nie martw się o niego :p Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Gosiek']dzieńdoberek wszystkim Jak się dziś po pączusiowym dniu czujecie? Hihihi brzuszki bola? Przejrzałam co nawypisywałyście... nawet już super niewinny sopelek się Wam kojarzy :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przypuszczam ze wszystkie sopelki już sie Wam tylko z jednym kojarzą, co? oj dziewczyny, dziewczyny...... uśmiałam się strasznie z komentarzy... nie ma to jak pośmiać sie z rana :lol::lol::lol: no to wstawiam jeszcze jedną fotę sopelkową z wczoraj....... i ciekawość mnie zżera cóż za komentarze tym razem wyczytam :diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Ja też chcę takie zdjęcia robić , a nie umiem:-( Quote
Gosiek Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 [quote name='an3czka']Ja też chcę takie zdjęcia robić , a nie umiem:-( Oj umiesz na pewno :cool1: tylko musisz powyszukiwać malutkie sopelki.... a wiecie gdzie są u mnie te sopelki? W rynnie przy garazu :lol::lol::lol: Quote
an3czka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Gosiek']Oj umiesz na pewno :cool1: tylko musisz powyszukiwać malutkie sopelki.... a wiecie gdzie są u mnie te sopelki? W rynnie przy garazu :lol::lol::lol: Zaraz idę na spacer, to postaram się coś wykombinować, ale cienko to widzę:roll: :shake: Quote
r_2005 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Gosiek']a wiecie gdzie są u mnie te sopelki? W rynnie przy garazu :lol::lol::lol: Cosik to Gosiek dziwne, że akurat takie sopelki są akurat u Ciebie:eviltong: Quote
Moniś Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Gosiek'] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Ożesz kurde! No ten to już z całym "asortymentem" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 ulala, Gosine sople coraz bardziej robią się monotematyczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ten sopelek jest z pełnym wyposażeniem , hihi Quote
Alicja Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Oj prędziutko niech ta wiosna przychodzi , bo Gosia będzie musiała zmienić tytuł galerii :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Axelka coraz mniej :shake: Quote
Recommended Posts