Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']qrczaki ależ tu ekscytująco :cool3: :lol::lol::lol: uroki zimowych fotek ;)
Ale wolałabym już wiosenne fotaski robic... może nie tak ekscytujące jak sopelki ale za to ciekawsze :evil_lol:

Madziu, Axel od razu po wyjściu do ogródka wsadza nochalek w śnieg i węszy :lol: więc pyszczek ma non stop w śnieżku.....
wróbel czyścioszek.. szkoda tylko że wokół karmników nie zachowuje czystości :diabloti::angryy:

Posted

Witaj Gosienko :buzi:
Tak sie zastanawiam, ile Ty tych paczkow kupilas, ze az musialas zamawiac...? :hmmmm:

[quote name='Gosiek']

biedny zielony paczek pod sniegiem...:shake: szkoda mi sie go zrobilo :(

Posted

PIKA napisał(a):
:no-no-no: a ten gdzie taka prezerwatywę z kolcami kupił? :icon_roc:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
a może to coooś innego.... :cool3::cool3::cool3::cool3: ;););)

Posted

[quote name='PIKA']:no-no-no: a ten gdzie taka prezerwatywę z kolcami kupił? :icon_roc:PIKA a co Ziutkom chcesz zakupić :razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dzieńdoberek wszystkim
Jak się dziś po pączusiowym dniu czujecie? Hihihi brzuszki bola?

Przejrzałam co nawypisywałyście... nawet już super niewinny sopelek się Wam kojarzy :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przypuszczam ze wszystkie sopelki już sie Wam tylko z jednym kojarzą, co?
oj dziewczyny, dziewczyny...... uśmiałam się strasznie z komentarzy... nie ma to jak pośmiać sie z rana :lol::lol::lol:

no to wstawiam jeszcze jedną fotę sopelkową z wczoraj....... i ciekawość mnie zżera cóż za komentarze tym razem wyczytam :diabloti:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Teklunia napisał(a):
Witaj Gosienko :buzi:
Tak sie zastanawiam, ile Ty tych paczkow kupilas, ze az musialas zamawiac...? :hmmmm:

biedny zielony paczek pod sniegiem...:shake: szkoda mi sie go zrobilo :(
Kasiu - sobie kupiłam 4 pączusie ale teściowej też kupowałam do pracy i do domku więc w sumie 20 pączków odłożonych miałam :lol: jak hurtownik co?

a zielony pączek klematisa przetrwa ten ostatni napad mrozów.... nie martw się o niego :p

Posted

[quote name='Gosiek']dzieńdoberek wszystkim
Jak się dziś po pączusiowym dniu czujecie? Hihihi brzuszki bola?

Przejrzałam co nawypisywałyście... nawet już super niewinny sopelek się Wam kojarzy :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przypuszczam ze wszystkie sopelki już sie Wam tylko z jednym kojarzą, co?
oj dziewczyny, dziewczyny...... uśmiałam się strasznie z komentarzy... nie ma to jak pośmiać sie z rana :lol::lol::lol:

no to wstawiam jeszcze jedną fotę sopelkową z wczoraj....... i ciekawość mnie zżera cóż za komentarze tym razem wyczytam :diabloti:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Ja też chcę takie zdjęcia robić , a nie umiem:-(

Posted

[quote name='an3czka']Ja też chcę takie zdjęcia robić , a nie umiem:-( Oj umiesz na pewno :cool1: tylko musisz powyszukiwać malutkie sopelki....

a wiecie gdzie są u mnie te sopelki? W rynnie przy garazu :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Gosiek']Oj umiesz na pewno :cool1: tylko musisz powyszukiwać malutkie sopelki....

a wiecie gdzie są u mnie te sopelki? W rynnie przy garazu :lol::lol::lol:
Zaraz idę na spacer, to postaram się coś wykombinować, ale cienko to widzę:roll: :shake:

Posted

[quote name='Gosiek']a wiecie gdzie są u mnie te sopelki? W rynnie przy garazu :lol::lol::lol: Cosik to Gosiek dziwne, że akurat takie sopelki są akurat u Ciebie:eviltong: