Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek'] nie, no to to juz szczyt wszystkiego :-o :evil_lol: Ewa, co w takim razie powiesz na to? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobranoc Gosiu :bye: milego czytania :) Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 o, spoznilam sie :oops: Ewa juz zareagowala :lol: Quote
Evelina Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Teklunia']o, spoznilam sie :oops: Ewa juz zareagowala :lol:Sie tak ze mnie nie smiej :eviltong: Ja wprawdzie komentuje, ale to Gosiek dokonuje wstepnej selekcji. :evil_lol: Ilez ona musiala sie tych sopelkow naogladac i jakie mysli przy tym miala ? :evil_lol: [quote name='Teklunia'] nie, no to to juz szczyt wszystkiego :-o :evil_lol: Jak sie zna :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Evelina']Sie tak ze mnie nie smiej :eviltong: Ja wprawdzie komentuje, ale to Gosiek dokonuje wstepnej selekcji. :evil_lol: Ilez ona musiala sie tych sopelkow naogladac i jakie mysli przy tym miala ? :evil_lol: Jak sie zna :evil_lol: co racja, to racja :cool1: :p ach, ta Gosia... ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Goiu sopelki powalające, zwłaszcza ten ostatni :lol: :lol: D*O*B*R*A*N*O*C Quote
PIKA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek'] jeden niewinny: Każdy tak mówi :roll: [quote name='Gosiek'] a ten co taki wytatuowany ? :crazyeye: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek'] d o b r a n o c ehhmmm ekkmmm...fajne :lol: dobranoc :buzi: Quote
mmbbaj Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek'] d o b r a n o c :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...:mdleje::mdleje::mdleje:.....................:siara: Dobrej nocki Gosiu...;) Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Gosiu, ten sopelek wywolal spore emocje u mnie w domu ;) TZowi ogromnie sie spodobal... Az wyslal linki do tego zdjecia kolegom :lol: Quote
mmbbaj Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Teklunia'] TZowi ogromnie sie spodobal... Az wyslal linki do tego zdjecia kolegom :lol: Ja myślę, że TEN sopelek może się podobać, oj może...:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dziendoberek :buzi: milego dnia zyczymy i smacznych pączków :smile: Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzieńdoberek! Melduję się jako druga! :multi: Widzę, że sopelki dopieszczone :evil_lol: Miłego dzionka i wielu zjedzonych pączków !:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 cześć dziewczyny :p hahaha widzę ze moje zdjęcia sopelków zyskują sławę :-o:lol::lol::lol: No cóż... owszem, dokonuję ostrej selekcji widzianych sopelków :evil_lol: Wiem ze Wam się podobają więc je focę zanim zginą śmiercią tragiczną :lol:;) Ogólnie chciałam zyczyć Wam miłego dnia i smacznych pączuszków... lecę zaraz do sklepu odebrać zamówione pączki :cool3: Quote
r_2005 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Moniś']Widzę, że sopelki dopieszczone :evil_lol: Oj dopieszczone:lol: Gosiek, jak Ty to robisz?:eviltong: Quote
Lucy* Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Witam witam :multi: zaczęłam "zaczynać" dogo od galerii Axelka bo jakoś dotychczas zawsze mi się otwiera :lol: :lol: :lol: i poźniej chodzi :evil_lol: (w pracy) Ale oczywiście to nie jedyny powód.... :evil_lol: ach te sopelki... :evil_lol: działają na wyobraźnię :evil_lol: Quote
SwEet_LiLi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Eh wy zbereźnicy :mad: Sopelków juz sobie nie można z fotografować ...bo jakieś kudłate myśli pogłowach chodzą ...:cool3: No ale tak pozatym to są niczemu sobie :roll: Quote
Gosiek Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='Lucy*']Witam witam :multi: zaczęłam "zaczynać" dogo od galerii Axelka bo jakoś dotychczas zawsze mi się otwiera :lol: :lol: :lol: i poźniej chodzi :evil_lol: (w pracy) Ale oczywiście to nie jedyny powód.... :evil_lol: ach te sopelki... :evil_lol: działają na wyobraźnię :evil_lol: hihi nie ważne z jakich powodów, ważne ze zaglądasz.. a sopelki.. no cóż..... :diabloti: staram sie wypatrywać ciekawych sopelków :evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Gosiek'] ...Witaj Gosieńko, ale mnie rozbawiłaś! Miłego dnia i pączkowego obżarstwa życzę, ale baaaaardzo zdziwiona jestem, że właśnie ty pączki dziś kupujesz, a nie sama robisz :shake: Quote
Alka Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Gosiu,następne prześliczne fotaski !:loveu: pięknie uchwyciłaś szadż:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 dziendoberek moje pączusie :buzi: moze jakies słodkie zdjecia sie dziś pojawią :cool3: Quote
Magda Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzien dobry Gosiu u Axelku!! Ja tu widze same foty sopelkow, a Axia tylko kilka (moze 3):angryy: Sopelki niczego sobie.........:lol::lol: Quote
Lucy* Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Gosiek']hihi nie ważne z jakich powodów, ważne ze zaglądasz.. a sopelki.. no cóż..... :diabloti: staram sie wypatrywać ciekawych sopelków :evil_lol::evil_lol: No dobra.. to się otworzę i powiem jakie to prawdziwe powody.. :oops: :oops: Ja.................. Cię Gosiu bardzo lubię.............................. :calus: :calus: i uwielbiam oglądać Twoje fotki i Twojego Axelka.... :eviltong: :eviltong: (a sopelki przy okazji :cool3: ) Quote
Gosiek Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 oj dziewczyny... :p ufociłam dziś wielce ciekawego sopelka ale... zdjątko wstawię wieczorkiem :eviltong: Ala - dzięki... szadź jest piękna ale ciężko to oddać na zdjęciach... Lucynko :calus: [SIZE=2]nawet nie wiesz jak sie cieszę :Cool!: i wzajemnie :calus: [SIZE=2]a teraz wstawię Axelka.. zdjecia dzisiejsze oczywiście portrecik Quote
Gosiek Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 i fotaski z cyklu... inne :lol: jakość fatalna ale za to ufocone zabiegi pielęgnacyjne wróblika Quote
Recommended Posts