Alka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 wspaniałe ujęcia "w ruchu" :loveu::loveu::loveu: uwielbiam takie :multi: Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 hahahha......zupelnie jak bambi!:loveu::loveu: Ta fota tez mi sie podoba;) Co za zawrotna szybkosc:eviltong: A tu juz nie wiem co powiedziec........KROLICZEK!:loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek'] dziekuje za zdjecia :buzi: To jest switne... Wyglada jakby bral udziel w slalomie gigancie ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek'] szybki jak błyskawica...axelman :loveu: ;) Quote
aga1215 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Witaj Gosieczku!!! Witaj rozszalały Axelku!!!!:loveu: Witajcie Gosieczkowi Goście!!! ........... u nas też ponuro.... i zimno.... Quote
malawaszka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 hahha świetne fotki!!!!! no i muszę wypróbować ten magnesowy sposób jak mówicie że sie chlopy kleją :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='malawaszka']hahha świetne fotki!!!!! no i muszę wypróbować ten magnesowy sposób jak mówicie że sie chlopy kleją :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: do Ewy się kleją pewnie i bez magnezu :evil_lol::lol::lol::lol: Ale tak poważnie - naprawdę poprawia i humorek i ogólnie ożywia :lol: dziękujemy slicznie wszystkim za odwiedzinki... bardzo lubię gości :loveu: wkleję teraz jeszcze wczorajsze foteczki Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Axiowi chyba zimno tak jak mi :cool3: No cóż... telapał sie wczoraj troszkę na dworku bo był bez sweterka ;) za to dziś dreptał w weterku i był zadowolony - hasał po świeżym snieżku :lol: Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 hmm chciałam powiedzieć ze z racji powrotu mrozu... fociłam minisopelki :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: ale .... nie wiem czy wklejać - pewnie juz sie Wam znudziły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: minizbiorniczek na śnieg ;) uwięziona i ulubione "wąsy" winorośli Axelek Quote
Alka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek'] ale .... nie wiem czy wklejać - pewnie juz sie Wam znudziły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Twoje piękne foty miały się znudzić :crazyeye:,coś Ty Gosiu, wspaniale się je ogląda.:loveu: Wiesz co ,powinnas poważnie pomyśleć o swojej stronce . Axelek faktycznie tem śnieżek na drzewach to dzisiejszy? U nas śladowe ilości nowego śnieżku ;) Quote
Moniś Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek'] Wielka ta górka Wam się uzbierała :-o, ale za to jaka frajda dla Axia :lol: Moja psina to ostatnio robi za spychacza :roll: odgarnia śnieżysko :eviltong: siłą musze go z tych zasp wyciągać :-o Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek'] mam nadzieje ze to juz wiosna:angryy: i mam nadzieje ze i do sosnowca dojedzie :eviltong: Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']mam nadzieje ze to juz wiosna:angryy: i mam nadzieje ze i do sosnowca dojedzie :eviltong: przykro mi Madziu ale to roślinka zimozielona..... i caluśki rok jest ładna i kolorowa :evil_lol: Monia - to jest właśnie ulubiona górka Axia... i punkt obserwacyjny.... no i skocznia :lol::lol::lol: Ala tak, to śnieżek z dzisiejszych opadów..... cieszę się że zdjecia Ci sie jeszcze nie znudziły :multi: Quote
PIKA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 rewelka :lol: wyglada jakby się z pozycji siedzącej tylkiem od ziemi odbił :lol: Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='PIKA']rewelka :lol: wyglada jakby się z pozycji siedzącej tylkiem od ziemi odbił :lol: :lol::lol::lol: właśnie to sobie wyobraziłam.. 4 odsłony sopelkowe :cool3: cdn :diabloti: Quote
Alka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek']:lol::lol::lol: właśnie to sobie wyobraziłam.. 4 odsłony sopelkowe :cool3: cdn :diabloti: ho ho,szerokie pole do skojarzeń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek'] Hurra!!! Axio zdobyl szczyt!!! Niech wbije tam krzyz i sie podpisze :lol: [quote name='Gosiek'] cdn :diabloti: WOW:crazyeye: Evelina, co Ty na to??? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 hihihi ... sopeleczki jak widzę są w centrum uwagi :evil_lol: jeden niewinny: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek']hihihi ... sopeleczki jak widzę są w centrum uwagi :evil_lol: jeden niewinny: ojojoj :lol::lol::lol: faktycznie niewinny...takie malenstwo ;) :lol::lol::lol: Quote
Evelina Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Teklunia']Hurra!!! Axio zdobyl szczyt!!! Niech wbije tam krzyz i sie podpisze :lol: WOW:crazyeye: Evelina, co Ty na to??? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam sie przyznac ? :oops: Post z komentarzem mialam gotowy ale go nie wyslalam, bo sobie pomyslalam, ze nie bede taka monotematyczna. :evil_lol: Jak zobaczylam Twoje pytanie to sie zaczelam zastanawiac czy przypadkiem jednak nie zatwierdzilam odpowiedzi ? :oops: No dobra, mialo byc tak : [quote name='Gosiek'] cdn :diabloti: Rozumiem, ze nastepne beda jeszcze dluzsze :oops: :evil_lol: Moim zdaniem jest to Zwis lodowy ozdobny :lol: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Evelina']Mam sie przyznac ? :oops: Post z komentarzem mialam gotowy ale go nie wyslalam, bo sobie pomyslalam, ze nie bede taka monotematyczna. :evil_lol: Jak zobaczylam Twoje pytanie to sie zaczelam zastanawiac czy przypadkiem jednak nie zatwierdzilam odpowiedzi ? :oops: No dobra, mialo byc tak : Rozumiem, ze nastepne beda jeszcze dluzsze :oops: :evil_lol: Moim zdaniem jest to Zwis lodowy ozdobny :lol: hihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziekuje, nie zawiodlam sie na Tobie ;) :lol: Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 hahahaha dziewczyny jak ja lubię te Wasze komentarze :buzi: no to teraz trzy ostatnie fotaski i uciekam już na dzisiaj :cool3: d o b r a n o c Quote
Evelina Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek']do Ewy się kleją pewnie i bez magnezu :evil_lol::lol::lol::lol: Eeeee tam kleją :lol: Uśmiech przyklejony na twarzy choćby i magnezem ;) działa na każdego. :multi: Do swego lubego mowie tak : namagnesowałam się. :lol: A on na to: czuje, czuje, wszystkie opiłki mi się dziwnie w jednym kierunku ustawiły :lol: :evil_lol: I tym optymistycznym akcentem Gosiek zakonczyla dzisiejszy dzien. :evil_lol: Dobrej Nocy Gospodyni i Gosciom zycze :buzi: [SIZE="1"]BTW. Kiedys sobie pomyslalam, ze wydrukuje Gosieczkowe fotki i w ramki oprawie jak obrazy. No i wychodzi na to, ze sopelki by przewazaly :oops: Quote
Recommended Posts