Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Poświata'] Z rudej-wrednej przemalowałam się na blondynkę..... i trochę mi lepiej :p . a miedziany kolorek zagościł na mojej łepetynce:p Poświata ,polecam herbetkę z dziurawca na jeszcze lepsze poprawienie nastroju i ...czekoladę ;) Quote
Poświata Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Alka']Poświata ,polecam herbetkę z dziurawca na jeszcze lepsze poprawienie nastroju i ...czekoladę ;) Obżeram się czekoladą i nic :shake: , idzie mi w doopę, a nie w humor ;) :placz: . Ale herbatkę może spróbuję, dziurawiec powiadasz? A to nie na uspokojenie dla nerwowo chorych:lol: ? Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 wiesz, łagodnie przeciwdepresyjnie działa :p,poprawia nastrój i samopoczucie . Quote
Alicja Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Alka napisał(a):wiesz, łagodnie przeciwdepresyjnie działa :p,poprawia nastrój i samopoczucie .:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mi dziurawiec poprawia ale zupełnie coś innego :evil_lol::razz: Cześć Gosiu !!!! Quote
Evelina Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 [quote name='Poświata']A ja zaszalałam, wyszłam na chwile ze swojego doła, w którym siędzę od kilku dni, i poczłapałam do fryzjera. Z rudej-wrednej przemalowałam się na blondynkę..... i trochę mi lepiej :p .Witaj w gronie inteligentnych inaczej. :lol: Ala gadaj szybko co Ci ten dziurawiec poprawia ? :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Cześc Gosiu Moniś napisał(a): Ha! :D Jestem dziś pierwsza :multi: Śpiochy z Was wszystkich ;););) szkoda, ze ja się nie przywitalam przed 6,00 :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mi dziurawiec poprawia ale zupełnie coś innego :evil_lol::razz: trawienie? :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 PIKA napisał(a): szkoda, ze ja się nie przywitalam przed 6,00 :evil_lol: No widzisz Kochana jaka strata ;););) Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje :lol::lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Moniś napisał(a):No widzisz Kochana jaka strata ;););) Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje :lol::lol::lol::lol: poczekaj do jutra :diabloti: Musze wstac po 5 :diabloti: Quote
Moniś Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 PIKA napisał(a):poczekaj do jutra :diabloti: Musze wstac po 5 :diabloti: O tej już nie śpie, bo budzi mnie hałas jak facet odśnieża chodniki :cool3: Ale nie włączam kompa :eviltong: Pędzę na M jak Miiiiiiiłość :cool3::cool3::cool3: Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Moniś napisał(a):No widzisz Kochana jaka strata ;););) Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje :lol::lol::lol::lol: ooo, to ja nie mam na co liczyc :-( ;) Quote
PIKA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 A dzisiaj ja jestem pierwsza :roll: Dzień Dobry :cool1: Quote
Moniś Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 PIKA napisał(a):A dzisiaj ja jestem pierwsza :roll: Dzień Dobry :cool1: Jak mogłaś mi to zrobić :placz::placz: Druga! :multi: Dzień dobry :multi: Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 cześć dziewczyny :multi: Jak tam dzisiejsze humorki? za oknem znów śnieżnie i biało :roll: Ech uczepiła sie nas ta wstrętna zima..... wczoraj nawet nie miałam ochoty fotek robić :roll: Mam kilka roślinek więc zaraz zgram i wstawię.... chociaż roślinkami oczy nacieszymy ;) Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='Poświata']A ja zaszalałam, wyszłam na chwile ze swojego doła, w którym siędzę od kilku dni, i poczłapałam do fryzjera. Z rudej-wrednej przemalowałam się na blondynkę..... i trochę mi lepiej :p . Beatko a moze jakaś foteczka żeby nam się ukazać w nowej postaci? Ja tam nadal mam kolorowe włoski :evil_lol: Tyle że tym razem mocniejsze bordowe pasemka pomiędzy moim ulubionym blondem :evil_lol: Dziewczyny - chciałam Wam przypomnieć ze również MAGNEZ do picia wspaniale poprawia samopoczucie i przy okazji ożywia trochę zeby się nie szwendać jak cienie na wiosnę :lol: To mój sprawdzony sposób na zimowe zniechęcenie ;) miłego dzioneczka wszystkim życzę Quote
Evelina Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='Gosiek']Dziewczyny - chciałam Wam przypomnieć ze również MAGNEZ do picia wspaniale poprawia samopoczucie i przy okazji ożywia trochę zeby się nie szwendać jak cienie na wiosnę :lol: To mój sprawdzony sposób na zimowe zniechęcenie ;) Znam ten sposob. Po jednym lyczku robota, chlopy i usmiech na twarzy przyklejaja sie jakbym byla namagnesowana :evil_lol: ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 czesc i czołem :buzi: ja sie chyba musze przeprowadzic bo u nas szaro brudno :placz: miłego dnia :buzi: Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Evelina napisał(a):Znam ten sposob. Po jednym lyczku robota, chlopy i usmiech na twarzy przyklejaja sie jakbym byla namagnesowana :evil_lol: ;) :lol: i o to chodzi.. a przynajmneij o ten uśmiech ;) lecę na dworek z Axiem... prószy drobniuteńki śnieg :roll: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Czesc Gosiu! Wrzuc jakiegos Axia, co? :oops::oops::oops: Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Gosiu! Wrzuc jakiegos Axia, co? :oops::oops::oops: Oj Kasiu- ostatnio tyle fot wrzucałam i jeszcze Ci mało? :lol: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Gosiek napisał(a):Oj Kasiu- ostatnio tyle fot wrzucałam i jeszcze Ci mało? :lol: malo :lol: i jeszcze zagadeczke jakas wrzuc tez ;) Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Teklunia napisał(a):malo :lol: i jeszcze zagadeczke jakas wrzuc tez ;) jakie wymagania :crazyeye: Zagadeczni niet... a zdjecia są... zaraz pozmniejszam dzisiejsze i wrzucę kilka :lol: Quote
Alka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: lecę na dworek z Axiem... prószy drobniuteńki śnieg :roll: Cześć !:multi: U nas Gosiu tak samo,taki drobniuteńki, prawie niewidoczny.;)Za to zrobiło się zimno i wiaterek daje się odczuwać :cool1: Pozdrawiam cieplutko ! Quote
Magda Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Teklunia napisał(a):malo :lol: i jeszcze zagadeczke jakas wrzuc tez ;) Dzien dobry!! Mi tez malo tych zdjec Axia......a zagadek dawno nie bylo:mad: Ojoj co sie dzieje......:shake::shake: Quote
Gosiek Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Nie mam pomyslu na zagadki - wszystko za szybko odgadujecie :eviltong: zdjątka juz wstawiam z cyklu - wesoły Axelmen :lol: :lol: jak jelonek Bambi oooooostry zakręt Quote
Recommended Posts