PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 ale ujecie :multi: [quote name='Teklunia'] Uwielbiam robaczki!!!:multi: a fuuujjjjjjjj :shake: Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='PIKA'] ale ujecie :multi: a jak sie wariatek wyszalał :-o Biegał jak torpeda z 15 minut na górkę, skok, do pana złapać śnieżkę i znów na górkę bo snieżka na górce ladowała.... umęczył się i spał potem jak zabity :lol::lol::lol: Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Gosiek']a jak sie wariatek wyszalał :-o Biegał jak torpeda z 15 minut na górkę, skok, do pana złapać śnieżkę i znów na górkę bo snieżka na górce ladowała.... umęczył się i spał potem jak zabity :lol::lol::lol: Super zdjątka szalejącego na górce Axelka :multi: Widzisz jak się przydał ten śnieżek? Wy poćwiczyliście odgarniając, a teraz piesio się wybawił na całego ;) :lol: Miłego wieczoru Gosiu! Pewno ciągnie cię do tej nowej książeczki? ;) Nadal nie znam tytułu...:lol: Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']na co polował :razz: na przechodniów :evil_lol: Jak doszedł do wniosku ze ktoś za blisko ogrodzenia sie kręci to leciał obszczekać :cool3: Gosiu teraz czytam "spadkobierczyni poszukiwana" Adlerowej a wczoraj skończyłam "bogaci są różni" ale ciężka książka - mało akcji :shake: Quote
Teklunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 PIKA napisał(a): a fuuujjjjjjjj :shake: czemu fuj? ja ich nie jem... ja na nie patrze ;) Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Gosiek']zmykam już na dzisiaj więc ale Ziewaczek:loveu: Quote
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Teklunia napisał(a):czemu fuj? ja ich nie jem... ja na nie patrze ;) a fuj :shake: Jedynie na motylki lubiam patrzec :loveu: Dobranoc Gosiu :hand: Quote
Moniś Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dzień doberek :multi: Ha! :D Jestem dziś pierwsza :multi: Śpiochy z Was wszystkich ;););) Quote
mmbbaj Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Witaj Gosiu! Jestem druga!!! :multi::multi::multi: :lol: Quote
Alka Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Dzień doberek ! Melduję się jako trzecia...w końcu medalowa lokata :multi: Nadrobiłam zaległości, popodziwiałam piękne foteczki i teraz nie mam ochoty nic u nas w galerii wkleić.:cool3: Axio jako skoczek wspaniały :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 cześć i czołem :p ale wstrętna pogoda - leje strasznie... Axelek przeszedł na spacerku raptem z 50 metrów i doszedł do wnioslku ze ani kroku dalej :roll: Biedne psiaki - tak bardzo deszczu nie lubia... siedział potem i rozkosznie ziewał podczas suszenia :lol: miłego dzionka wszystkim życzę - mimo pogody :cool1: Hihi jak miło być powitanym tak fajnie z rana :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Mimo iż nie znajde miejca na podium madalowym to i tak się przywitam. Będę szczęśliwa przegrana hihih Cześć Gosiu, ale nam piękna wiosenke zaoferowalas, tylko szkoda, ze dzisiaj taka paskudna pogoda n o iniepotrzebnie ten deszc pada. Na dworze ponuro nawet psa szkoda wygonic w taka pogode :( Ja uciekam zaraz do szkołki wiec milego dzionka wszytskim zycze Quote
Gosiek Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): szkoda, ze dzisiaj taka paskudna pogoda n o iniepotrzebnie ten deszc pada. Na dworze ponuro nawet psa szkoda wygonic w taka pogode :( Daga - jeśli jakiś pies da sie wygonic na taką pogodę :lol: Nie ma to jak kanapowce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Witaj Gosiu :buzi: kliknęłam na Twoją galerię i dogo mi zaczęło chodzić :crazyeye: :lol: :lol: :lol: :multi: Quote
Gosiek Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Lucy* napisał(a):Witaj Gosiu :buzi: kliknęłam na Twoją galerię i dogo mi zaczęło chodzić :crazyeye: :lol: :lol: :lol: :multi: no coś Ty... naprawdę? Oj to baaardzo sie cieszę ze moja galeryjka działa cuda ;):lol::lol: Quote
Lucy* Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Gosiek napisał(a):no coś Ty... naprawdę? Oj to baaardzo sie cieszę ze moja galeryjka działa cuda ;):lol::lol: Oj działa działa :p a ile przyjemności dostarcza :p już u mnie nawet ludzie w pracy Twoje zdjecia oglądają i są pod wrażeniem :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Lucy* napisał(a):Oj działa działa :p a ile przyjemności dostarcza :p już u mnie nawet ludzie w pracy Twoje zdjecia oglądają i są pod wrażeniem :loveu: :loveu: :oops::oops: no teraz mnie zawstydziłaś :oops::oops: dziekuję bardzo w takim razie i baaaaardzo się cieszę ze nie tylko dogomaniakom moje wypocinki sie podobają :lol: Quote
Gosiek Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Właśnie wróciliśmy z powtórki spacerkowej - tym razem udanej :evil_lol: Przestało chwilowo padać :multi: i dzięki temu Axio podreptał na spacer - ach te koszmarne kałuże... gdzieniegdzie nie da sie przejść bo chodnik jest "w dołku" i mnóstwo wody... ale ważne że nie pada :multi: Quote
Lucy* Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Gosiek napisał(a)::oops::oops: no teraz mnie zawstydziłaś :oops::oops: dziekuję bardzo w takim razie i baaaaardzo się cieszę ze nie tylko dogomaniakom moje wypocinki sie podobają :lol: Wypocinki też mi powiedziała... :angryy: :evil_lol: Nie wstydaj sie Gocha (jakby było czego :splat: :splat:) tylko ciesz :evil_lol: :multi: :multi: Quote
Teklunia Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Czesc Gosienko :buzi: Masz racje - pogoda jest fatalna :shake: Nie dziwie sie Axiowi, ze nie chce mu sie spacerowac... Mi tez nie ;) Milego dnia!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 czesc i czołem kropelki :buzi: co za okropny dzien...w tej chwili to nie marze o niczym innym jak tylko o łóżeczku :roll: miłego dzionka :buzi: Quote
Poświata Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 A ja zaszalałam, wyszłam na chwile ze swojego doła, w którym siędzę od kilku dni, i poczłapałam do fryzjera. Z rudej-wrednej przemalowałam się na blondynkę..... i trochę mi lepiej :p . Quote
Recommended Posts