Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']:lol: a ja sie tak tylko spytałam :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo......

zgadłaś znów :B-fly: :B-fly: :B-fly:

COOO?
niewiarygodne!
jak PIKA powiedziala "cebula", to sie porzadnie zdziwilam, jakie Ona ma skojarzenia dziwne... mi sie to kojarzylo z jakas gumka frotka...
bije sie w piesi! teraz wiem ze nic nie wiem ;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']:lol: a ja sie tak tylko spytałam :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo......

zgadłaś znów :B-fly: :B-fly: :B-fly:

:crazyeye: :crazyeye::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly:

:lol::lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Tylko że ja mam jutro trudny dzień ... ach co będe pisac ... W takim razie życzę zeby był mniej trudny niż mówisz i myślisz że mia być :p

Posted

[quote name='PIKA']:crazyeye: :crazyeye::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly:

:lol::lol:

[quote name='Kasia'] COOO?
niewiarygodne!
jak PIKA powiedziala "cebula", to sie porzadnie zdziwilam, jakie Ona ma skojarzenia dziwne... mi sie to kojarzylo z jakas gumka frotka...
bije sie w piesi! teraz wiem ze nic nie wiem ;-)
No widzisz Kasieńko.... a myslałam ze każdemu z kapustą sie skojarzy ta moja cebulinka :lol:

Posted

wstawiam jeszcze kilka zdjątek i zmykam do książeczki :cool3:

jutro wstawię zdjecie kropelki z gałązką choinki i ... serię Axelkowych skoków z górki :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
wstawiam jeszcze kilka zdjątek i zmykam do książeczki

A co teraz ciekawego czytasz? :cool3:

Gosiek napisał(a):
ja codziennie wstaję chwilę po 6 a na ostatnie siku Axel wychodzi po 21..

Bajan na ostatnie wychodzi o 23, żeby nie robił tak wcześnie pobudki :lol:

Posted

dzieńdoberek :p
Witam cieplutko... pięknie dziś na dworku, prawda? Słoneczko cudnie grzeja a temperaturka aż 6 stopni w cieniu :multi:
wiosna pachnie, oj nie da sie już zaprzeczyć... choć ponoć mają jeszcze lekkie mrozy wrócić ale nie przypuszczam by długo zagościły :lol:
znalazłam już pierwsze oznaki wiosenki... mam ufocone :multi:
właśnei zgrywam zdjęcia i niedługo wstawię :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:nareszcie prawdziwy sztuczny ptaszek :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: wiedziałam ze się ucieszycie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

te poprzednie to pewnie też takie drewniaczki były :razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']
straznik

a gdzie czwarta łapka? :hmmmm:

[quote name='Gosiek']
krokusy

boskie!!!
dla mnie wlasnie taki widok oznacza wiosne :D :D :D

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:nareszcie prawdziwy sztuczny ptaszek :lol::lol::lol:

jak to nareszcie? wszystki ebyly sztuczne, tylko ze Gosia lepiej starala sie to ukryc...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ahahahaha ten dzieciol to taki sam ja wiewiorka na drzewie ktora widzialam z Pika i Asher :lol: Z daleka wygladala na prawdziwa :jumpie:
Axelek pienkie uchwycony :iloveyou:

Posted

Gosiek napisał(a):

:multi: :multi: :multi: baaaaaaardzo ;) :loveu:

u nas jeszcze długo krokusów nie będzie :shake: :-(

Posted

[quote name='Gosiek']pączki na klematisie :multi:

krokusy

kropelka w kleszczach winogronka

aleeeeeeeeeeeee super :loveu: :loveu: czemu ja nie moge wiosnic tylko w robocie siedze ;(

Posted

[quote name='Gosiek']pączki na klematisie :multi:

Gosiu, nieprawdopodobne kolory!:crazyeye: po prostu cudo :multi:
krokusy

kropelka w kleszczach winogronka

Przepiękne te zdjęcia, naprawdę!:loveu: Ale z tą wiosną to chyba nie tak szybko :shake: Zapowiadają, że jeszcze mają być mrozy nawet do kilkunastu stopni!No, w każdym razie ja mam dosyć tej odwilży bo po chodnikach nie daje się przejść, a już sama nie wiem gdzie mam w tym czasie chodzić z Bajanem na spacery i gdzie odbywać wiadome szkolenie ;) Ale pogoda dziś była piękna faktycznie :p

Posted

:lol: Kasiu - przyjrzyj się dokładnie - prawa łapeczka jest podkulona - nei wiesz jak pies zwietrza "zwierzynę"? Musi przecież pokazać swoje zaangażowanie :lol:

:diabloti: widzę ze drewniany dzięciołek Was zawojował :diabloti:

Krokusiki w moim ogródku.... ale ciekawe kiedy zakwitną :roll:
Jak będą kwitły to i robalki juz bedą - suuuper obiekty do makrofotografii :lol:
Choć muszę powiedzieć że dziś na dworku widziałam muszkę... ale nie zdążyłam jej ufocić bo zwiałą :diabloti:

Posted

Małgosiu - zdecydowanie wole pocierpieć taką chlapę niz by miały wrócić mrozy :diabloti:
ale te mrozy co zapowiadają to tylko w nocy bedą... w dzień zabraniam i koniec kropka :mad:

skoro nasi skoczkowie zajęli druzynowo 5 miejsce w skokach to i ujawnię skocznego Axelka :lol::lol::lol:

taka górka nam powstała w wyniku odśnieżania podjazdu :evil_lol:

i skooooooki

miłego wieczoru :cool1:

Posted

[quote name='Gosiek']

:lol: Kasiu - przyjrzyj się dokładnie - prawa łapeczka jest podkulona - nei wiesz jak pies zwietrza "zwierzynę"? Musi przecież pokazać swoje zaangażowanie :lol:

:diabloti: widzę ze drewniany dzięciołek Was zawojował :diabloti:

Krokusiki w moim ogródku.... ale ciekawe kiedy zakwitną :roll:
Jak będą kwitły to i robalki juz bedą - suuuper obiekty do makrofotografii :lol:
Choć muszę powiedzieć że dziś na dworku widziałam muszkę... ale nie zdążyłam jej ufocić bo zwiałą :diabloti:
Gosiu, ja wcale nie jestem pewna, co do tej lapki... Przyznaj sie - zrobilas mu cos zlego? :mad:
A na robaczki juz sie nie moge doczekac... Uwielbiam robaczki!!!:multi:

Posted

[quote name='Teklunia']Gosiu, ja wcale nie jestem pewna, co do tej lapki... Przyznaj sie - zrobilas mu cos zlego? :mad:
A na robaczki juz sie nie moge doczekac... Uwielbiam robaczki!!!:multi: Oj Ty niedowiarku :evil_lol:
Dobra... proszę uprzejmie:

ujęcie drugie :diabloti:

ja robaczków nie uwielbiam... ale pszczółki itp znoszę ... w ramach makrofotografii :lol::lol::lol::lol: