Teklunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Gosiek']:lol: a ja sie tak tylko spytałam :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo...... zgadłaś znów :B-fly: :B-fly: :B-fly: COOO? niewiarygodne! jak PIKA powiedziala "cebula", to sie porzadnie zdziwilam, jakie Ona ma skojarzenia dziwne... mi sie to kojarzylo z jakas gumka frotka... bije sie w piesi! teraz wiem ze nic nie wiem ;) Quote
PIKA Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Gosiek']:lol: a ja sie tak tylko spytałam :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo...... zgadłaś znów :B-fly: :B-fly: :B-fly: :crazyeye: :crazyeye::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly: :lol::lol: Quote
Gosiek Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Tylko że ja mam jutro trudny dzień ... ach co będe pisac ... W takim razie życzę zeby był mniej trudny niż mówisz i myślisz że mia być :p Quote
Gosiek Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: :crazyeye::sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly: :lol::lol: [quote name='Kasia'] COOO? niewiarygodne! jak PIKA powiedziala "cebula", to sie porzadnie zdziwilam, jakie Ona ma skojarzenia dziwne... mi sie to kojarzylo z jakas gumka frotka... bije sie w piesi! teraz wiem ze nic nie wiem ;-) No widzisz Kasieńko.... a myslałam ze każdemu z kapustą sie skojarzy ta moja cebulinka :lol: Quote
Gosiek Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 wstawiam jeszcze kilka zdjątek i zmykam do książeczki :cool3: jutro wstawię zdjecie kropelki z gałązką choinki i ... serię Axelkowych skoków z górki :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Gosiek napisał(a):wstawiam jeszcze kilka zdjątek i zmykam do książeczki A co teraz ciekawego czytasz? :cool3: Gosiek napisał(a): ja codziennie wstaję chwilę po 6 a na ostatnie siku Axel wychodzi po 21.. Bajan na ostatnie wychodzi o 23, żeby nie robił tak wcześnie pobudki :lol: Quote
dbsst Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 czesc Gosiu wlasnie przejzalam moja ulubiona galerie :loveu: extra foty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 ładne to pierwsze :loveu: dobranoc moje kropelki :buzi: Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 dzieńdoberek :p Witam cieplutko... pięknie dziś na dworku, prawda? Słoneczko cudnie grzeja a temperaturka aż 6 stopni w cieniu :multi: wiosna pachnie, oj nie da sie już zaprzeczyć... choć ponoć mają jeszcze lekkie mrozy wrócić ale nie przypuszczam by długo zagościły :lol: znalazłam już pierwsze oznaki wiosenki... mam ufocone :multi: właśnei zgrywam zdjęcia i niedługo wstawię :p Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 najpierw oczywiscie dzisiejsze zdjęcia Axelka straznik Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 pączki na klematisie :multi: krokusy kropelka w kleszczach winogronka dzięcioł :lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 :multi::multi::multi:nareszcie prawdziwy sztuczny ptaszek :lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:nareszcie prawdziwy sztuczny ptaszek :lol::lol::lol: :lol::lol::lol: wiedziałam ze się ucieszycie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Gosiek napisał(a)::lol::lol::lol: wiedziałam ze się ucieszycie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: te poprzednie to pewnie też takie drewniaczki były :razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Gosiek'] straznik a gdzie czwarta łapka? :hmmmm: [quote name='Gosiek'] krokusy boskie!!! dla mnie wlasnie taki widok oznacza wiosne :D :D :D [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:nareszcie prawdziwy sztuczny ptaszek :lol::lol::lol: jak to nareszcie? wszystki ebyly sztuczne, tylko ze Gosia lepiej starala sie to ukryc...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Ahahahaha ten dzieciol to taki sam ja wiewiorka na drzewie ktora widzialam z Pika i Asher :lol: Z daleka wygladala na prawdziwa :jumpie: Axelek pienkie uchwycony :iloveyou: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Gosiek'] dzien doberek gosiu :eviltong: a te krokusiki to u ciebie w ogródeczku?bo u mnie jeszcze nie ma:-( chyba wiosna na slask nie przyjdzie ;) Quote
aga1215 Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Gosiek napisał(a)::lol::lol::lol: wiedziałam ze się ucieszycie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi: :multi: :multi: baaaaaaardzo ;) :loveu: u nas jeszcze długo krokusów nie będzie :shake: :-( Quote
PIKA Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 dzięcioł :lol::lol::lol::lol: No nareszcie Gosia sie przyznala do sztucznych ptaszkow :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Gosiek']pączki na klematisie :multi: krokusy kropelka w kleszczach winogronka aleeeeeeeeeeeee super :loveu: :loveu: czemu ja nie moge wiosnic tylko w robocie siedze ;( Quote
mmbbaj Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Gosiek']pączki na klematisie :multi: Gosiu, nieprawdopodobne kolory!:crazyeye: po prostu cudo :multi: krokusy kropelka w kleszczach winogronka Przepiękne te zdjęcia, naprawdę!:loveu: Ale z tą wiosną to chyba nie tak szybko :shake: Zapowiadają, że jeszcze mają być mrozy nawet do kilkunastu stopni!No, w każdym razie ja mam dosyć tej odwilży bo po chodnikach nie daje się przejść, a już sama nie wiem gdzie mam w tym czasie chodzić z Bajanem na spacery i gdzie odbywać wiadome szkolenie ;) Ale pogoda dziś była piękna faktycznie :p Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 :lol: Kasiu - przyjrzyj się dokładnie - prawa łapeczka jest podkulona - nei wiesz jak pies zwietrza "zwierzynę"? Musi przecież pokazać swoje zaangażowanie :lol: :diabloti: widzę ze drewniany dzięciołek Was zawojował :diabloti: Krokusiki w moim ogródku.... ale ciekawe kiedy zakwitną :roll: Jak będą kwitły to i robalki juz bedą - suuuper obiekty do makrofotografii :lol: Choć muszę powiedzieć że dziś na dworku widziałam muszkę... ale nie zdążyłam jej ufocić bo zwiałą :diabloti: Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 Małgosiu - zdecydowanie wole pocierpieć taką chlapę niz by miały wrócić mrozy :diabloti: ale te mrozy co zapowiadają to tylko w nocy bedą... w dzień zabraniam i koniec kropka :mad: skoro nasi skoczkowie zajęli druzynowo 5 miejsce w skokach to i ujawnię skocznego Axelka :lol::lol::lol: taka górka nam powstała w wyniku odśnieżania podjazdu :evil_lol: i skooooooki miłego wieczoru :cool1: Quote
Teklunia Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Gosiek'] :lol: Kasiu - przyjrzyj się dokładnie - prawa łapeczka jest podkulona - nei wiesz jak pies zwietrza "zwierzynę"? Musi przecież pokazać swoje zaangażowanie :lol: :diabloti: widzę ze drewniany dzięciołek Was zawojował :diabloti: Krokusiki w moim ogródku.... ale ciekawe kiedy zakwitną :roll: Jak będą kwitły to i robalki juz bedą - suuuper obiekty do makrofotografii :lol: Choć muszę powiedzieć że dziś na dworku widziałam muszkę... ale nie zdążyłam jej ufocić bo zwiałą :diabloti: Gosiu, ja wcale nie jestem pewna, co do tej lapki... Przyznaj sie - zrobilas mu cos zlego? :mad: A na robaczki juz sie nie moge doczekac... Uwielbiam robaczki!!!:multi: Quote
Gosiek Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 [quote name='Teklunia']Gosiu, ja wcale nie jestem pewna, co do tej lapki... Przyznaj sie - zrobilas mu cos zlego? :mad: A na robaczki juz sie nie moge doczekac... Uwielbiam robaczki!!!:multi: Oj Ty niedowiarku :evil_lol: Dobra... proszę uprzejmie: ujęcie drugie :diabloti: ja robaczków nie uwielbiam... ale pszczółki itp znoszę ... w ramach makrofotografii :lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts