Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='nikusia']Mnie też się podoba... :lol: Zapraszam do Nas!! :multi: :) ja zagladam do Was ale nie piszę....:oops: a teraz zmykam już i kolorowych snów wszystkim zyczę Quote
madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 hihihihi piękny axelek :loveu: dobranoc :buzi: Quote
Hanna R. Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Gosiu - Ty śpisz - a ja oglądam Twoje sopelki . I czytam te zbereźne komentarze ! :diabloti: Quote
PIKA Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzień Dobry [quote name='HankaRupczewska o 01:09 w nocy']Gosiu - Ty śpisz - a ja oglądam Twoje sopelki . I czytam te zbereźne komentarze ! :diabloti: dobrą porę sobie wybralas :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 czesc i czołem wszystkim!ależ dzisiaj mamy piękne słoneczko:loveu: miłego weekendu :buzi: Quote
Magda Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzien dobry Gosiu!! Sloneczko za oknem i w galerii (dzieki Magdzie:lol:) i czekamy na nowe fotki Axelka, bo pewnie juz tez na nogach od rana. Pozdrawiam bardzo serdecznie;) Quote
Teklunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Czesc Gosienko :) [quote name='Gosiek'] Piekny spioszek :loveu::loveu::loveu: ale teraz wypadaloby zamiescic jakies fotki budzacego sie Axelka :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Pewnie Gosia korzysta ze słoneczka i robi piekne zdjecia, ktorymi nas bedzie później zachwycała :lol: Quote
Magda Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Pewnie Gosia korzysta ze słoneczka i robi piekne zdjecia, ktorymi nas bedzie później zachwycała :lol: No wlasnie, znowu zacznie sie depresja:shake::shake: Quote
Alicja Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Pewnie Gosia korzysta ze słoneczka i robi piekne zdjecia, ktorymi nas bedzie później zachwycała :lol::shake:i znów będę mieć totalnego doła :placz: Quote
Gosiek Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Hello - witam niedzielnie.... wczoraj nie znalazłam czasu na dogo.... dziś też zaraz zmykam - pojawię sie wieczokiem pewnie..... ale najpierw zasypię Was foteczkami :evil_lol: Axio [SIZE=2]fotka do bani ale podoba mi się minka Axia :lol::lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 cudne niebo bylo wczoraj w promieniach słonka i Axel inaczej wygląda ... złoty chłopak :razz: Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='Gosiek']kropelki no nie to już jest REWELACJA Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Dzien dobry, Goniu :) Zdjec kropelek nie bede komentowac, bo tu nic nie trzeba mowic... Kazdy widzi i na pewno kazdemu az dech zapiera :) [quote name='Gosiek'] Na tych zdjeciach to naprawde widac wiosne... :p:p:p [quote name='Gosiek'] Przepiekne zdjecie :) Axio wyglada jak krol lew na wybiegu... :lol: [quote name='Gosiek']H[SIZE=2] jaki smieszny rozczochraniec :D Quote
Gosiek Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 dzieki, dzieki :p wpadłam na chwilkę wiec wstawiam szybciutko kolejne foteczki ... ciekawsze... potem będa jeszcze ciekawsze ;) torszkę w słonku w cieniu Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Gosiu ta jest rewelacyjna ...latający Axio:multi: Quote
Gosiek Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Gosiu ta jest rewelacyjna ...latający Axio:multi: dziękuję Alu :buzi: Quote
Recommended Posts