Teklunia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Swietny jest Axelek jako pilkarz. Bardzo mi sie podoba w yorkach to, ze uwielbiaja duze pilki :) To swiadczy o ich bojowym duchu i duzej walecznosci! Quote
Alicja Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 :wink: nowe fotki , nowe rameczki 8) same nowości :wink: ale fotki po staremu..... super Quote
Alka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Axio piłkarz zawodowy ! :thumbs: Tylko tacy grają zimą pomarańczową piłką , super! :D Gosiu, przycinałaś Axiowi włosy na pyszczorku ? :roll: Quote
Gosiek Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Teklunia napisał(a):Swietny jest Axelek jako pilkarz. Bardzo mi sie podoba w yorkach to, ze uwielbiaja duze pilki :) To swiadczy o ich bojowym duchu i duzej walecznosci!Oj Kasiu, to prawda :lol: to lwiątka w maleńkich ciałkach :wink: Daga - zawsze pozostają Ci weekendy i piękny Park 8) Alicja- rameczki takie same - zaprogramowałam sobie i tylko wciskam 1 klawisz :P Ala - a Tuffcio też ma taką pomarańczową piłkę? I faktycznie - dopiero teraz skojarzyłam że pomarańczowe piłki są wersją zimową :lol: :oops: wstawiam troszke wczorajszych fotek... przyrody :D a to słoneczko pięknie i kolorowo połyskuje w kropelkach sosny 8) lód też przepięknie się w słonku złoci zimno u nas i baaardzo ślisko.... moja ulica jest na uboczu ze tak powiem i nie sypią solą więc samochody jeżdżą jak po ślizgawce :roll: Quote
Alka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Gosiu, pięknie ufociłaś przyrode... cudnie! mnie najbardziej podoba się sosna ... Ala - a Tuffcio też ma taką pomarańczową piłkę? I faktycznie - dopiero teraz skojarzyłam że pomarańczowe piłki są wersją zimową teraz dopiero widac , jaki z Tuffiego amator. :wink: Po prostu nie ma pomarańczowej piłki coby na śnieżku mógł pograć. :evil: Może Mikołaj pomyśli o Tuffim :roll: Quote
Gosiek Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Alka napisał(a): teraz dopiero widac , jaki z Tuffiego amator. :wink: Po prostu nie ma pomarańczowej piłki coby na śnieżku mógł pograć. :evil: Może Mikołaj pomyśli o Tuffim :roll:Ala, koniecznie niech Mikołaj zadba o Tufficzka 8) Mnie sosna też się strasznie podobała.. takie śliczne kolorki kropelek... klimacik wręcz świąteczny :wink: Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Gosiu 8) sosenka przecudowna :angel: A ja już w czwartek stroję choinkę .............. w przedszkolu :lol: , musi stać już na Mikołaja :wink: Quote
Gosiek Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Gosiu 8) sosenka przecudowna :angel: A ja już w czwartek stroję choinkę .............. w przedszkolu :lol: , musi stać już na Mikołaja :wink: Kurcze ale masz fajnie - chciałabym juz mieć choineczke pachnącą w domu 8) Ale cholerka przemeblowałam duzy pokój i nie mam pojęcia gdzie ją wstawię :-? a zawsze mamy taką wielką do sufitu :o Coś ostatnio dogo nam się psuje :( Quote
Daga_i_Oskar Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Alka napisał(a): Gosiu, pięknie ufociłaś przyrode... cudnie! mnie najbardziej podoba się sosna ... Ala - a Tuffcio też ma taką pomarańczową piłkę? I faktycznie - dopiero teraz skojarzyłam że pomarańczowe piłki są wersją zimową teraz dopiero widac , jaki z Tuffiego amator. :wink: Po prostu nie ma pomarańczowej piłki coby na śnieżku mógł pograć. :evil: Może Mikołaj pomyśli o Tuffim :roll: a my mamy taką w pomarańcz wpadającą piłkę :D :D Alus musisz koniecznie Tuffiemu taką sprawić to pieski będą mogły w jednej drużynie "pomarańczowych" grać :lol: :lol: Gosiu, wszytskie fotki rewelka, a co do parczku jeżeli tylko swiezy snuezyk na niedziele poprosuzy to sie wybierzemy i fotki cykniemy :D Quote
Teklunia Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 o ja tez sie juz nie moge doczekac drzewka :) tym bardziej ze to beda dopiero drugie swieta na wlasnych smieciach - moich i TZa. nie ma nic milszego niz ubieranie wybranej przez siebie choinki, z odpowiedniona osoba, we wlasnym domku... mmm, rozmarzylam sie :) Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Gosiek napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Gosiu 8) sosenka przecudowna :angel: A ja już w czwartek stroję choinkę .............. w przedszkolu :lol: , musi stać już na Mikołaja :wink: Kurcze ale masz fajnie - chciałabym juz mieć choineczke pachnącą w domu 8) Ale cholerka przemeblowałam duzy pokój i nie mam pojęcia gdzie ją wstawię :-? a zawsze mamy taką wielką do sufitu :o Coś ostatnio dogo nam się psuje :(w predszkolu choineczka sztuczna :-? . W domu też nie mam miejsca na choinkę , więc na ścianie mam ogromną gałąź z jodły i wygląda to zawsze rewelacyjnie .Oczywiscie są lampki i inne cudeńka :wink: , ale najważniejszy zapach lasu... Quote
Moniś Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Gosiek napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Gosiu 8) sosenka przecudowna :angel: A ja już w czwartek stroję choinkę .............. w przedszkolu :lol: , musi stać już na Mikołaja :wink: Kurcze ale masz fajnie - chciałabym juz mieć choineczke pachnącą w domu 8) Ale cholerka przemeblowałam duzy pokój i nie mam pojęcia gdzie ją wstawię :-? a zawsze mamy taką wielką do sufitu :o Coś ostatnio dogo nam się psuje :(w predszkolu choineczka sztuczna :-? . W domu też nie mam miejsca na choinkę , więc na ścianie mam ogromną gałąź z jodły i wygląda to zawsze rewelacyjnie .Oczywiscie są lampki i inne cudeńka :wink: , ale najważniejszy zapach lasu... W tv słyszałam, że pewna projektantka wprowadza nową modę. Mianowicie choinki mielibyśmy przyczepiać u sufitu do góry 'nogami', że się tak wyrażę :D Kto reflektuje ? :lol: :o Gosiu, fotki przeurocze. Szczególnie ujęła mnie sosna :roll: Quote
Alka Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 ale światecznie się porobiło... U nas od czasu jak wprowadziliśmy się do nowego mieszkania (czyli od 17 lat ) zawsze na święta mamy choinkę prosto z lasu. Sam zapach choinki jest niesamowity od razu nastrojowo się robi.Jakos nie wyobrażam sobie innego drzewka :oops: Quote
Teklunia Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Monis&Nodi napisał(a): W tv słyszałam, że pewna projektantka wprowadza nową modę. Mianowicie choinki mielibyśmy przyczepiać u sufitu do góry 'nogami', że się tak wyrażę :D Kto reflektuje ? :lol: :o znaczy sie ta choineczka co ja Ala wstawila, tylko ze tak, tak? :o Quote
Moniś Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Teklunia napisał(a):Monis&Nodi napisał(a): W tv słyszałam, że pewna projektantka wprowadza nową modę. Mianowicie choinki mielibyśmy przyczepiać u sufitu do góry 'nogami', że się tak wyrażę :D Kto reflektuje ? :lol: :o znaczy sie ta choineczka co ja Ala wstawila, tylko ze tak, tak? :o Dokładnie tak :o Ale to wygląda śmiesznie :o Ja raczej się nie skuszę :lol: Quote
Gosiek Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Teklunia napisał(a): nie ma nic milszego niz ubieranie wybranej przez siebie choinki, z odpowiedniona osoba, we wlasnym domku... mmm, rozmarzylam sie :)Kasiu - ja tak mam już od 11 lat :P no i faktycznie nie ma to jak zapach choinki w domciu...niepowtarzaln klimat, prawda? Od razu człowiekowi weselej. Monikai napisał(a):W tv słyszałam, że pewna projektantka wprowadza nową modę. Mianowicie choinki mielibyśmy przyczepiać u sufitu do góry 'nogami', że się tak wyrażę Kto reflektuje ?Jasne :evilbat: i zamiast bombek mamy MODNIE wieszać pocztówki, zdjęcia z wakacji i kartki swiąteczne...suuuuuper co? Nie rozumiem niektórych projektantów :roll: wiem że chcą szokować ale bez przesady... tradycja zawsze pozostanie tradycją i basta :evilbat: Quote
Gosiek Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Alka napisał(a):ale światecznie się porobiło... U nas od czasu jak wprowadziliśmy się do nowego mieszkania (czyli od 17 lat ) zawsze na święta mamy choinkę prosto z lasu. Sam zapach choinki jest niesamowity od razu nastrojowo się robi.Jakos nie wyobrażam sobie innego drzewka :oops:No właśnie Alu, choć ja nie prosto z lasu a prosto z bazaru :wink: ale święta bez pachnącej choinki byłyby bardzo smutne.. w każdym razie na pewno nie tak wzniosłe i dostojne w wyrazie :-? Tylko cholera gdzie ja ją postawię :hmmmm: muszę coś pokombinować... no i pewnie tym razem bedę szukała jakiejś "chudszej" choineczki :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 i "upolowane" wczoraj ptaszynki Quote
Moniś Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Gosiu, zawodowiec z Ciebie Cudowne fotki :D Aż nie mogę się nadziwić jak ślicznie uchwyciłaś te ptaszeczki :D Quote
Alka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Gosiu, zauważyłam zmieniony tytuł galeryjki. :wink: Popieram, bardzo pomysłowo. :thumbs: jaki akrobata z ptaszka na ostatniej fotce :o ,że też się tak utrzymał i Ty w odpowiednim momencie pstryknęłaś, :klacz: Quote
Gosiek Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Cieszy mnie ze ptaszynki przypadły Wam do gustu.... wkońcu spędziłam kilka godzin na foceniu i.... tylko 3 dobre foty z tego wyszły. A sroczka akurat się "gibnęła" jak pstrykałam fotę :lol: i dzieki temu wyszło ciekawe zdjątko. Alazmieniłam tytuł bo jakoś ostatnio mneij zdjeć Axia w wiecej moich upatrzonych fotek :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Gosiu rewelacyjne te foty - i ty nam będziesz jeszcze tu wmawiala, że nie jesteś świetna w tym co robisz? :evilbat: Ptaszynki swietnie uchwycone - podziwiam ! Quote
Gosiek Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Dzięki Dagulka :D Lecę na dworek bo słonko wyszło i może upoluję jakieś ptaszynki 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Gosiek napisał(a):Dzięki Dagulka :D Lecę na dworek bo słonko wyszło i może upoluję jakieś ptaszynki 8) a my się dzisiaj do parczku przejdziemy i może jakieś fotki zrobimy jak będzie ładnie :lol: póki co wstawiam zaległe fotki :P Quote
Alicja Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Gosiek napisał(a):Dzięki Dagulka :D Lecę na dworek bo słonko wyszło i może upoluję jakieś ptaszynki 8) :o :o :o Gosiu , jak można polować na ptaszki , nie boisz się ptasiej grypy :wink: :lol: :lol: :lol: Fotki extra 8) Quote
Recommended Posts