Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Axio piłkarz zawodowy ! :thumbs: Tylko tacy grają zimą pomarańczową piłką , super! :D

Gosiu, przycinałaś Axiowi włosy na pyszczorku ? :roll:

Posted

Teklunia napisał(a):
Swietny jest Axelek jako pilkarz. Bardzo mi sie podoba w yorkach to, ze uwielbiaja duze pilki :)
To swiadczy o ich bojowym duchu i duzej walecznosci!
Oj Kasiu, to prawda :lol: to lwiątka w maleńkich ciałkach :wink:

Daga - zawsze pozostają Ci weekendy i piękny Park 8)

Alicja
- rameczki takie same - zaprogramowałam sobie i tylko wciskam 1 klawisz :P

Ala
- a Tuffcio też ma taką pomarańczową piłkę? I faktycznie - dopiero teraz skojarzyłam że pomarańczowe piłki są wersją zimową :lol: :oops:

wstawiam troszke wczorajszych fotek... przyrody :D

a to słoneczko pięknie i kolorowo połyskuje w kropelkach sosny 8)

lód też przepięknie się w słonku złoci

zimno u nas i baaardzo ślisko.... moja ulica jest na uboczu ze tak powiem i nie sypią solą więc samochody jeżdżą jak po ślizgawce :roll:

Posted

Gosiu, pięknie ufociłaś przyrode... cudnie! mnie najbardziej podoba się sosna ...

Ala - a Tuffcio też ma taką pomarańczową piłkę? I faktycznie - dopiero teraz skojarzyłam że pomarańczowe piłki są wersją zimową

teraz dopiero widac , jaki z Tuffiego amator. :wink: Po prostu nie ma pomarańczowej piłki coby na śnieżku mógł pograć. :evil: Może Mikołaj pomyśli o Tuffim :roll:

Posted

Alka napisał(a):

teraz dopiero widac , jaki z Tuffiego amator. :wink: Po prostu nie ma pomarańczowej piłki coby na śnieżku mógł pograć. :evil: Może Mikołaj pomyśli o Tuffim :roll:
Ala, koniecznie niech Mikołaj zadba o Tufficzka 8)

Mnie sosna też się strasznie podobała.. takie śliczne kolorki kropelek... klimacik wręcz świąteczny :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Gosiu 8) sosenka przecudowna :angel:

A ja już w czwartek stroję choinkę .............. w przedszkolu :lol: , musi stać już na Mikołaja :wink:

Kurcze ale masz fajnie - chciałabym juz mieć choineczke pachnącą w domu 8)
Ale cholerka przemeblowałam duzy pokój i nie mam pojęcia gdzie ją wstawię :-? a zawsze mamy taką wielką do sufitu :o

Coś ostatnio dogo nam się psuje :(

Posted

Alka napisał(a):
Gosiu, pięknie ufociłaś przyrode... cudnie! mnie najbardziej podoba się sosna ...

Ala - a Tuffcio też ma taką pomarańczową piłkę? I faktycznie - dopiero teraz skojarzyłam że pomarańczowe piłki są wersją zimową

a my mamy taką w pomarańcz wpadającą piłkę :D :D
Alus musisz koniecznie Tuffiemu taką sprawić to pieski będą mogły w jednej drużynie "pomarańczowych" grać :lol: :lol:

Gosiu, wszytskie fotki rewelka, a co do parczku jeżeli tylko swiezy snuezyk na niedziele poprosuzy to sie wybierzemy i fotki cykniemy :D

Posted

o ja tez sie juz nie moge doczekac drzewka :)
tym bardziej ze to beda dopiero drugie swieta na wlasnych smieciach - moich i TZa. nie ma nic milszego niz ubieranie wybranej przez siebie choinki, z odpowiedniona osoba, we wlasnym domku... mmm, rozmarzylam sie :)

Posted

Gosiek napisał(a):

A ja już w czwartek stroję choinkę .............. w przedszkolu :lol: , musi stać już na Mikołaja :wink:

Ale cholerka przemeblowałam duzy pokój i nie mam pojęcia gdzie ją wstawię :-? a zawsze mamy taką wielką do sufitu :o

w predszkolu choineczka sztuczna :-? .
W domu też nie mam miejsca na choinkę , więc na ścianie mam ogromną gałąź z jodły i wygląda to zawsze rewelacyjnie .Oczywiscie są lampki i inne cudeńka :wink: , ale najważniejszy zapach lasu...

Posted

Gosiek napisał(a):

w predszkolu choineczka sztuczna :-? .
W domu też nie mam miejsca na choinkę , więc na ścianie mam ogromną gałąź z jodły i wygląda to zawsze rewelacyjnie .Oczywiscie są lampki i inne cudeńka :wink: , ale najważniejszy zapach lasu...

W tv słyszałam, że pewna projektantka wprowadza nową modę. Mianowicie choinki mielibyśmy przyczepiać u sufitu do góry 'nogami', że się tak wyrażę :D
Kto reflektuje ? :lol: :o

Gosiu, fotki przeurocze. Szczególnie ujęła mnie sosna :roll:

Posted

ale światecznie się porobiło...

U nas od czasu jak wprowadziliśmy się do nowego mieszkania (czyli od 17 lat ) zawsze na święta mamy choinkę prosto z lasu. Sam zapach choinki jest niesamowity od razu nastrojowo się robi.Jakos nie wyobrażam sobie innego drzewka :oops:

Posted

Monis&Nodi napisał(a):

W tv słyszałam, że pewna projektantka wprowadza nową modę. Mianowicie choinki mielibyśmy przyczepiać u sufitu do góry 'nogami', że się tak wyrażę :D

znaczy sie ta choineczka co ja Ala wstawila, tylko ze tak, tak? :o

Posted

Teklunia napisał(a):
Monis&Nodi napisał(a):

znaczy sie ta choineczka co ja Ala wstawila, tylko ze tak, tak? :o

Dokładnie tak :o Ale to wygląda śmiesznie :o
Ja raczej się nie skuszę :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
nie ma nic milszego niz ubieranie wybranej przez siebie choinki, z odpowiedniona osoba, we wlasnym domku... mmm, rozmarzylam sie :)
Kasiu - ja tak mam już od 11 lat :P

no i faktycznie nie ma to jak zapach choinki w domciu...niepowtarzaln klimat, prawda? Od razu człowiekowi weselej.
Monikai napisał(a):
W tv słyszałam, że pewna projektantka wprowadza nową modę. Mianowicie choinki mielibyśmy przyczepiać u sufitu do góry 'nogami', że się tak wyrażę
Kto reflektuje ?
Jasne :evilbat: i zamiast bombek mamy MODNIE wieszać pocztówki, zdjęcia z wakacji i kartki swiąteczne...suuuuuper co?
Nie rozumiem niektórych projektantów :roll: wiem że chcą szokować ale bez przesady... tradycja zawsze pozostanie tradycją i basta :evilbat:

Posted

Alka napisał(a):
ale światecznie się porobiło...

U nas od czasu jak wprowadziliśmy się do nowego mieszkania (czyli od 17 lat ) zawsze na święta mamy choinkę prosto z lasu. Sam zapach choinki jest niesamowity od razu nastrojowo się robi.Jakos nie wyobrażam sobie innego drzewka :oops:
No właśnie Alu, choć ja nie prosto z lasu a prosto z bazaru :wink: ale święta bez pachnącej choinki byłyby bardzo smutne.. w każdym razie na pewno nie tak wzniosłe i dostojne w wyrazie :-?
Tylko cholera gdzie ja ją postawię :hmmmm: muszę coś pokombinować... no i pewnie tym razem bedę szukała jakiejś "chudszej" choineczki :lol: :lol:

Posted

Gosiu, zauważyłam zmieniony tytuł galeryjki. :wink: Popieram, bardzo pomysłowo. :thumbs:

jaki akrobata z ptaszka na ostatniej fotce :o ,że też się tak utrzymał i Ty w odpowiednim momencie pstryknęłaś, :klacz:

Posted

Cieszy mnie ze ptaszynki przypadły Wam do gustu.... wkońcu spędziłam kilka godzin na foceniu i.... tylko 3 dobre foty z tego wyszły. A sroczka akurat się "gibnęła" jak pstrykałam fotę :lol: i dzieki temu wyszło ciekawe zdjątko.

Alazmieniłam tytuł bo jakoś ostatnio mneij zdjeć Axia w wiecej moich upatrzonych fotek :wink:

Posted

Gosiek napisał(a):
Dzięki Dagulka :D

Lecę na dworek bo słonko wyszło i może upoluję jakieś ptaszynki 8)

a my się dzisiaj do parczku przejdziemy i może jakieś fotki zrobimy jak będzie ładnie :lol:
póki co wstawiam zaległe fotki :P

Posted

Gosiek napisał(a):
Dzięki Dagulka :D

Lecę na dworek bo słonko wyszło i może upoluję jakieś ptaszynki 8)
:o :o :o Gosiu , jak można polować na ptaszki , nie boisz się ptasiej grypy :wink: :lol: :lol: :lol:

Fotki extra 8)