madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Gosiek']oj zasypię Was dziś zdjęciami :evil_lol: nie wiem co to jest ale po takim pieknie kolorowym czyms wiosna musi przyjsc :eviltong: a wogóle to dzien dobry Gosiu :buzi: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='aga1215']ooo - wilcze łyko już Wam puszcza i IDZIE WIOSNA:multi: :multi: :multi: :crazyeye: eee wrzos to chyba nie wawrzynek? oj dziewczyny - teraz wszystkie fotki bedą sie Wam kojarzyć..... :diabloti: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 dzień dobry Madziu - to wrzos....... mimo zimy non stop kwitnie :multi: w sumie dziwny jakiś ;) a teraz trzy fotaski... do kojarzenia :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zmykam do wieczorka Quote
r_2005 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Gosiek']a teraz trzy fotaski... do kojarzenia :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: O żesz Ty w mordę! Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 :evil_lol:Już cie chciałam skrzyczeć za fotki ale te 3 tak mnie rozbawiły że już mi przeszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 cudne !!!:loveu: jedna piękniejsza od drugiej :klacz::klacz::klacz: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Już cie chciałam skrzyczeć za fotki ale te 3 tak mnie rozbawiły że już mi przeszło :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a czemu chciałaś mnie skrzyczeć :-( cieszy mnie że udało mi się Was rozbawić.... a już na pewno pobudzić wyobraźnię :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Axelka odwiedziła dziś sąsiadka - maleńka yoreczka... chyba była "atrakcyjna" bo Axel szału dosłownie dostał.... pańcia suni mówiła że nie... ale ja sądzę inaczej :mad: pan zabrał sunię na ręce :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 axelek i tak ładniejszy :loveu: Quote
Basia&Safi Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 te sopelki sa swietne pieski tez :):):) Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Gosiek']a czemu chciałaś mnie skrzyczeć :-( za cudne fotki :angryy: HI HI a ja najpierw myślałam że to nowa maskotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ta fota jest rewelacyjna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']za cudne fotki :angryy: HI HI a ja najpierw myślałam że to nowa maskotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ta fota jest rewelacyjna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Axel właśnie robił unik bo go ta mała cholera chciała dziabnąć :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Gosiek'] a teraz trzy fotaski... do kojarzenia :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zmykam do wieczorka No te to sa dopieszczone na maksa :evil_lol: Sliczną sąsiadke ma Axelek :razz: Quote
Evelina Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='PIKA']No te to sa dopieszczone na maksa :evil_lol: Dopieszczone to fakt i do tego "charakterne" :cool3: Pierwszy pewny siebie. Mysli, ze nic mu zarzucic nie mozna. :evil_lol: Drugi fantazje ma ze hej. Moze daleko zajsc. :evil_lol: Trzeci jeszcze niesmialy. Ciekawe co z niego wyrosnie ? :evil_lol: Fajne te yorkowe harce :lol: . Psinki jak widac z opisu Gosieczka tez jedno mialy w glowie :eviltong: Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Gosiek'] ja tez myslalam ze to maskotka :lol: Quote
Magdalena1 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 oj Gosiuuuu,ale cudnych zdjęć na zaległości miałam.. :loveu: mmm.. super.. nic tylko oglądać,sama do siebie się uśmiecham :p Quote
Magda Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Witac kto sie podoba Axelkowi:lol:. Ach te chlopy, tylko jedno im w glowie:shake: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Evelina']Dopieszczone to fakt i do tego "charakterne" :cool3: Pierwszy pewny siebie. Mysli, ze nic mu zarzucic nie mozna. :evil_lol: Drugi fantazje ma ze hej. Moze daleko zajsc. :evil_lol: Trzeci jeszcze niesmialy. Ciekawe co z niego wyrosnie ? :evil_lol: Fajne te yorkowe harce :lol: . Psinki jak widac z opisu Gosieczka tez jedno mialy w glowie :eviltong:hahaha Ewa cóż za opis foteczek :happy1: no cóz... nawet najspokojniejszemu psiakowi woda do głowy uderzy jak poczuje odpowiednie zapaszki :cool3::lol: więc biedny Axio niestety nie potrafił nie dać dojść do głosu samczej naturze :lol: Na szczęście "szaleje" tylko i wyłącznie czując te "zapaszki" a na codzień jest suuuuper grzecznym pieskiem..... który uwielbia sie bawić i ganiać z innymi małymi psiakami :cool1: wstawiam jeszcze jedną dzisiejszą fotę Axla - wcześniej ją przeoczyłam :oops: to tak dla śmiechu na wieczór ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 haha jaki podejrzliwie wywalony jęzor :cool3: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']haha jaki podejrzliwie wywalony jęzor :cool3: Oj Daga..... Axio dyszał jak lokomotywa, szalał, skakał, zaczepiał, biegał.... ale nie miał czasu napić się wody:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Gosiek']Oj Daga..... Axio dyszał jak lokomotywa, szalał, skakał, zaczepiał, biegał.... ale nie miał czasu napić się wody:evil_lol: wyobrażam to sobie. Oskar tak ze swoim kumplem tez szaleje, ze wsyztsko co napotkają na swojej droche to albo potrącą, albo przewróca :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']wyobrażam to sobie. Oskar tak ze swoim kumplem tez szaleje, ze wsyztsko co napotkają na swojej droche to albo potrącą, albo przewróca :evil_lol: :evil_lol:oooo właśnie tak to wygląda z Axlem - szaleje na maxa a po jakimś czasie jęzor do ziemi :lol: Quote
nikusia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Gosiu, foteczki jak zwykle ZAJEDWABISTE!!! :D Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='nikusia']Gosiu, foteczki jak zwykle ZAJEDWABISTE!!! :D :lol: to nowe słowo :lol: do tej pory znałam dobitniejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to mi się bardzo podoba :p Quote
nikusia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Mnie też się podoba... :lol: Zapraszam do Nas!! :multi: Quote
Recommended Posts