madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 haha nie powiem ze ja skojarzen nie mam...ale za mloda jestem:oops: ...niech evelina powie:cool3: Quote
r_2005 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Gosiek napisał(a)::mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: jakie? No dziwne:eviltong: Quote
Alka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Gosiek']oj szalone dziewczyny :diabloti: sople... nie sopelki :evil_lol: Ja jako poważna już kobieta powiem,że ta trzecia foteczka przypomina mi filecik z ryb :eviltong: Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Alka napisał(a):Ja jako poważna już kobieta powiem,że ta trzecia foteczka przypomina mi filecik z ryb :eviltong::cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Evelina Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']haha nie powiem ze ja skojarzen nie mam...ale za mloda jestem:oops: ...niech evelina powie:cool3: Jedna niewinna myslalby kto. :evil_lol: BTW Evelina nic nie powie. Niedopowiedzenia sa takie ekscytujace A mnie ta trzecia foteczka przypomina zwisajaca skore z szyjki kurczaka jak sie go za kuper trzyma. Tez z niej tak ciurka. :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Evelina']Jedna niewinna myslalby kto. :evil_lol: BTW Evelina nic nie powie. Niedopowiedzenia sa takie ekscytujace A mnie ta trzecia foteczka przypomina zwisajaca skore z szyjki kurczaka jak sie go za kuper trzyma. Tez z niej tak ciurka. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:im bliżej północy tym lepsze skojarzenia :razz: Quote
PIKA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Evelina napisał(a): A mnie ta trzecia foteczka przypomina zwisajaca skore z szyjki kurczaka jak sie go za kuper trzyma. Tez z niej tak ciurka. :evil_lol: matko Ewcia horrory opowiada :diabloti: Quote
aga1215 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Witaj Gosiek!! Czyżbyś po wieczorno-nocnych horrorach jeszcze spała???:crazyeye: Quote
mmbbaj Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dzień dobry Gosiaczku! :lol: Dzisiaj mnie udało się pierwszej cię powitać!;) Miłego dnia!!! Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dzien dobry Gosiu :buzi: Powiedz mi kiedy bedzie wiosna...:oops: Quote
Moniś Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Dzieńdoberek :multi: Kasia chce wiosny..., a ja być już po zabiegu :shake: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 cześć dziewczyny :p nie śpię już od 7 ale byłam na zakupach, w odwiedzinach u Babci... no i już ze 2 razy z Axiem na dworku (poza spacerkiem) i fociłam troszkę ;) wiosna? hmm pewnie niebawem: dziś znalazłam już kilka zielonych pączków na żywopłocie :multi: a na popołudnie zapowiadają deszcz :roll: więc śnieżek szybko się roztopi ... miejmy nadzieję. Zaraz zgram foteczki i coś wstawię.... a na pewno te zielone pączki :cool1: Quote
r_2005 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:im bliżej północy tym lepsze skojarzenia :razz: E tam, ja wolałam te wcześniejsze:eviltong: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 oj zasypię Was dziś zdjęciami :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi: na razie koniec Quote
Moniś Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Gosiek'] Gdyby nie ten śnieg pomyślałabym, że to już lato.. :roll: Piękne fotki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
r_2005 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Evelina pewnie powiedziałaby, że ten (co to jest?) jest jakiś niedopieszczony:evil_lol: Quote
Moniś Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='r_2005'] Evelina pewnie powiedziałaby, że ten (co to jest?) jest jakiś niedopieszczony:evil_lol: hahahahahahahaha :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='r_2005'] A ten by się pewnie spodobał:lol: hahahahaha :eviltong::eviltong: Co racja to racja! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Gosiu zdjęcia jak zwykle rewelacyjne :lol: zwłaszcza te :lol: :lol: mówiąc, po Evelinowemu : "trochę niedopieszczone" :cool3: :cool3: Quote
Teklunia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Gosiek']:multi::multi::multi::multi::multi: niby wiosna... [quote name='Gosiek'] ale jednak zima :roll: Piekne zdjecia, Gosiu... jak zwykle :lol: A dziewczyny jak zwykle swintusza ;) :cool3::evil_lol: Quote
Moniś Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Gosiu zdjęcia jak zwykle rewelacyjne :lol: zwłaszcza te :lol: :lol: mówiąc, po Evelinowemu : "trochę niedopieszczone" :cool3: :cool3: Daguś ten wygląda na dopieszczonego do granic :evil_lol::evil_lol: ;););) Quote
aga1215 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Gosiek'] ooo - wilcze łyko już Wam puszcza i IDZIE WIOSNA:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts