Teklunia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='mmbbaj']Gośka!:lmaa: Proszę się udać do National Geografic! Tu jest NORMALNA galeria! Tu się wkleja ZWYKŁE zdjęcia, a nie takie CUUUUUUUUUUUUUDA! :comp26: Malgosiu, z ust mi to wyjelas. Dokladnie tak samo mysle, ze to by sie nadawalo do NG! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Teklunia napisał(a):Malgosiu, z ust mi to wyjelas. Dokladnie tak samo mysle, ze to by sie nadawalo do NG! a mnie sie tam podoba NG a że droga gazetka to u Gosi sobie pooglądam :p poza tym w NG nie mają takich ładnych jak my na dogo :eviltong: :loveu: Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Rany dziewczyny, nie zawstydzajcie mnie... ale z komentarzy przyznam sie szczerze niesamowicie sie uśmiałam :lol::oops: maleńka przeróbeczka orzeszki jedyna ufocona dzis śnieżynka lód na ostrokrzewie pączki pod lodem ;) Quote
aga1215 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Miłego wieczoru!!! Dobrze, że dopiero teraz ogladam te Twoje kropelki-sopelki :loveu: - byłabym cały dzień załamana, a tak to tylko wieczór ;) Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Aga - nie przesadzaj :calus: wstawiam resztę :p Quote
Alka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Gosiu, położyłaś mnie na łopatki tymi fotami... dech mi zaparło ... R E W E L A C J A !!! Quote
Evelina Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Gosiek, ten sopelek sprawia wrazenie niedopieszczonego :roll: Quote
mmbbaj Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Gosiu, prześliczne! :loveu:Że ty je tak umiesz wypatrzeć i pokazać :shake: Jesteś artystką! :fadein: A ja zamiast wiąść się za cokolwiek...padłam :evil_lol: 2 godziny byłam z Bajanem na spacerze i tak się dotleniłam, a do tego ta pogoda...:sleep: Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Evelina']Gosiek, ten sopelek sprawia wrazenie niedopieszczonego :roll: a czemu Ewuniu? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
r_2005 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Evelina']Gosiek, ten sopelek sprawia wrazenie niedopieszczonego :roll: Evelina!!! Quote
r_2005 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Gosiek, a może Ty to zdjęcie tylko do góry "nogami" wstawiłaś?:evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='mmbbaj']Gosiu, prześliczne! :loveu:Że ty je tak umiesz wypatrzeć i pokazać :shake: Jesteś artystką! :fadein: A ja zamiast wiąść się za cokolwiek...padłam :evil_lol: 2 godziny byłam z Bajanem na spacerze i tak się dotleniłam, a do tego ta pogoda...:sleep: 2 godziny... i jeszcze pewnie połaczone ze szkoleniem :crazyeye: podziwuam.... ja czekam na wiosnę :eviltong: zeby być długo na dworku. Bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa... tak naprawdę to ja te zdjecia dla Was właśnie robię... no bo co mi by było po nich gdyby nikt poza mną ich nie oglądał :evil_lol: jesteście kochane :loveu: Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='r_2005']Gosiek, a może Ty to zdjęcie tylko do góry "nogami" wstawiłaś?:evil_lol:ależ absolutnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
r_2005 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Gosiek napisał(a):ależ absolutnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Absolutnie tak czy absolutnie nie?:diabloti: Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 r_2005 napisał(a):Absolutnie tak czy absolutnie nie?:diabloti:ależ absolutnie.... nie :diabloti: no cóż... postaram się jutro wyszukać ciekawsze sopelki ;):diabloti: Quote
Evelina Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Gosiek']a czemu Ewuniu? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Widzisz Gosieczku, r_2005 odpowiedz mi z ust wyjela :roll: [quote name='r_2005']Gosiek, a może Ty to zdjęcie tylko do góry "nogami" wstawiłaś?:evil_lol:Ja bym powiedziala, czubkiem w dol :evil_lol: Po co mu nogi ? :hmmmm: Gosieczku, gdy cos sie pnie w gore to jest pozytywna kompozycja, jak opada to negatywna :evil_lol: Mowie Ci samo zycie :lol: Quote
r_2005 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Evelina']r_2005 odpowiedz mi z ust wyjela :roll: Sie nie przyznaję, jakbyś powiedziała, że Ci tartę wyjęłam - nic dziwnego:lol: Ja bym powiedziala, czubkiem w dol :evil_lol: Po co mu nogi ? :hmmmm: No, racja... Gosieczku, gdy cos sie pnie w gore to jest pozytywna kompozycja, jak opada to negatywna :evil_lol: Mowie Ci samo zycie :lol: Gosiek, ja Ci dobrze radzę, odwróć to zdjęcie w czorty i będzie spokój:p Quote
r_2005 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Gosiek napisał(a):no cóż... postaram się jutro wyszukać ciekawsze sopelki ;):diabloti: Albo dopieść tego sopelka... Quote
PIKA Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Gosiu cude te zdjęcia :loveu: r_2005 napisał(a):Albo dopieść tego sopelka... żeby tylko nie znikl po tym dopieszczaniu :shake: Quote
r_2005 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 PIKA napisał(a):żeby tylko nie znikl po tym dopieszczaniu :shake: On ma być ten... w górę:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Gosiu, wspaniałe kropleki, sopelki i Axelek. Za kaZdym razem jak jestem na dogo to zaglądam do Twojego topicu i podiziwam nowe "dzieła" Fotki z pewnościa by sie nadawały na jakąś wystawe, albo do jakiegos konkursu ... cudo !! Oskarek przybija piątaka Axelkowi :) Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 ladne rzeczy! takie rozwazania u Gosi w galerii:-o az sie zarumienilam :oops: [quote name='Evelina']Gosiek, ten sopelek sprawia wrazenie niedopieszczonego :roll: Evelina, :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 oj szalone dziewczyny :diabloti: sople... nie sopelki :evil_lol: Quote
r_2005 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Gosiek'] sople... nie sopelki :evil_lol: Ekhm... przez Evelinę jakieś takie dziwne mam skojarzenia:oops: :lol: Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='r_2005']Ekhm... przez Evelinę jakieś takie dziwne mam skojarzenia:oops: :lol: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: jakie? Quote
Recommended Posts