Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']Gośka!:lmaa: Proszę się udać do National Geografic! Tu jest NORMALNA galeria! Tu się wkleja ZWYKŁE zdjęcia, a nie takie CUUUUUUUUUUUUUDA! :comp26:

Malgosiu, z ust mi to wyjelas. Dokladnie tak samo mysle, ze to by sie nadawalo do NG!

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Malgosiu, z ust mi to wyjelas. Dokladnie tak samo mysle, ze to by sie nadawalo do NG!

a mnie sie tam podoba NG a że droga gazetka to u Gosi sobie pooglądam :p poza tym w NG nie mają takich ładnych jak my na dogo :eviltong: :loveu:

Posted

Rany dziewczyny, nie zawstydzajcie mnie... ale z komentarzy przyznam sie szczerze niesamowicie sie uśmiałam :lol::oops:

maleńka przeróbeczka

orzeszki

jedyna ufocona dzis śnieżynka

lód na ostrokrzewie

pączki pod lodem ;)

Posted

Gosiu, prześliczne! :loveu:Że ty je tak umiesz wypatrzeć i pokazać :shake: Jesteś artystką! :fadein:
A ja zamiast wiąść się za cokolwiek...padłam :evil_lol: 2 godziny byłam z Bajanem na spacerze i tak się dotleniłam, a do tego ta pogoda...:sleep:

Posted

[quote name='mmbbaj']Gosiu, prześliczne! :loveu:Że ty je tak umiesz wypatrzeć i pokazać :shake: Jesteś artystką! :fadein:
A ja zamiast wiąść się za cokolwiek...padłam :evil_lol: 2 godziny byłam z Bajanem na spacerze i tak się dotleniłam, a do tego ta pogoda...:sleep: 2 godziny... i jeszcze pewnie połaczone ze szkoleniem :crazyeye: podziwuam.... ja czekam na wiosnę :eviltong: zeby być długo na dworku.

Bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa... tak naprawdę to ja te zdjecia dla Was właśnie robię... no bo co mi by było po nich gdyby nikt poza mną ich nie oglądał :evil_lol:
jesteście kochane :loveu:

Posted

r_2005 napisał(a):
Absolutnie tak czy absolutnie nie?:diabloti:
ależ absolutnie.... nie :diabloti:
no cóż... postaram się jutro wyszukać ciekawsze sopelki ;):diabloti:

Posted

[quote name='Gosiek']a czemu Ewuniu? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Widzisz Gosieczku, r_2005 odpowiedz mi z ust wyjela :roll:
[quote name='r_2005']Gosiek, a może Ty to zdjęcie tylko do góry "nogami" wstawiłaś?:evil_lol:Ja bym powiedziala, czubkiem w dol :evil_lol:
Po co mu nogi ? :hmmmm:

Gosieczku, gdy cos sie pnie w gore to jest pozytywna kompozycja, jak opada to negatywna :evil_lol:
Mowie Ci samo zycie :lol:

Posted

[quote name='Evelina']r_2005 odpowiedz mi z ust wyjela :roll: Sie nie przyznaję, jakbyś powiedziała, że Ci tartę wyjęłam - nic dziwnego:lol:

Ja bym powiedziala, czubkiem w dol :evil_lol:
Po co mu nogi ? :hmmmm:
No, racja...
Gosieczku, gdy cos sie pnie w gore to jest pozytywna kompozycja, jak opada to negatywna :evil_lol:
Mowie Ci samo zycie :lol:
Gosiek, ja Ci dobrze radzę, odwróć to zdjęcie w czorty i będzie spokój:p

Posted

Gosiu, wspaniałe kropleki, sopelki i Axelek.
Za kaZdym razem jak jestem na dogo to zaglądam do Twojego topicu i podiziwam nowe "dzieła" Fotki z pewnościa by sie nadawały na jakąś wystawe, albo do jakiegos konkursu ... cudo !!

Oskarek przybija piątaka Axelkowi :)

Posted

ladne rzeczy!
takie rozwazania u Gosi w galerii:-o az sie zarumienilam :oops:

[quote name='Evelina']Gosiek, ten sopelek sprawia wrazenie niedopieszczonego :roll:

Evelina, :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: