mmbbaj Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Gosiek']kropelki kapiące :evil_lol: Gosiu, no to jest nieprawdopodobne, że można umieć robić TAKIE zdjęcia! :crazyeye: WSPANIAŁE!!! Jestem pod niesamowitym wrażeniem! Uważam, że Kasia ma rację! :p Idę gotować obiad na jutro to może ochłonę! :shake:...:lol: Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 :bigcool: ach jak się cieszę ze kropeleczki się spodobały :bigcool: wiecie co? jestem wymęczona, zła i niewyspana :placz: i nie mam humoru :placz: od około tygodnia u sąsiadów straszliwie ujada pies :roll: ONkopodobny.... no normalnie nie da sie spać :placz: On szczeka dosłownie bez przerwy... jest Hauhau hau.... 2-3 sekundy przerwy i znów :placz: a w dzień cholera siedzi prawie cicho :angryy: Quote
PIKA Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 rany kropelki :crazyeye: sliczne :multi: wiecie co? jestem wymęczona, zła i niewyspana :placz: i nie mam humoru :placz: od około tygodnia u sąsiadów straszliwie ujada pies :roll: ONkopodobny.... no normalnie nie da sie spać :placz: On szczeka dosłownie bez przerwy... jest Hauhau hau.... 2-3 sekundy przerwy i znów :placz: a w dzień cholera siedzi prawie cicho :angryy: a nie możecie zwrocic sasiadowi uwagi? :shake: albo na policje zadzwonic :diabloti: Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 PIKA napisał(a): a nie możecie zwrocic sasiadowi uwagi? :shake: albo na policje zadzwonic :diabloti: tia :shake: ze zwracaniem uwagi to jak grochem o scianę .... zastanawiam sie bardzo powaznie nad wezwaniem Strażaków miejskich :diabloti: ale to bedzie oznaczało wojnę z sąsiadami :shake: albo moze powiadomienie TOZu że pies jest uwiązany na łancuchu - non stop (łącznie z wielkimi mrozami) na dworzu i szczeka chyba sam na siebie już - taki znerwicowany ;) Quote
PIKA Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Gosia TOZ to se daruj :roll: Policja, albo SM - to podchodzi pod zaklocanie ciszy nocnej ;) I się nie przedstawiaj - to kazdy mogl zadzwonic :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='PIKA']Gosia TOZ to se daruj :roll: Policja, albo SM - to podchodzi pod zaklocanie ciszy nocnej ;) I się nie przedstawiaj - to kazdy mogl zadzwonic :evil_lol: hahahaha :lol: no tak....... SM powiedzieli ze trzeba do nich po 22 zadzwonic bo wtedy podchodzi to pod zakłócanie spoczynku nocnego :evil_lol: Zobaczymy czy zdobędę się na tak desperacki krok ;) Quote
Evelina Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Gosiek']Jakie fajne ciacho z zabich udek :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Evelina napisał(a):Jakie fajne ciacho z zabich udek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:miałam takie samo skojarzenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mimo to MNIAMMMMMMM:eviltong: Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='Evelina'] Jakie fajne ciacho z zabich udek :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miałam takie samo skojarzenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mimo to MNIAMMMMMMM:eviltong: hahahaha a co? miałam zrobić z żółtą galaretą coby mdło wyglądało? żółte ciacho, budyń, gruszki i galareta... a fuuuuj ;):eviltong: zmykam już na dzisiaj....... posłuchać ujadania :angryy: dobrej nocki wszystkim :p Quote
Evelina Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha a co? miałam zrobić z żółtą galaretą coby mdło wyglądało? żółte ciacho, budyń, gruszki i galareta... a fuuuuj ;):eviltong: Dokonalas Gosieczku swietnego wyboru. Najlepsze galaretki sa z zabich udek :p Ala, tez mowie MNIAAM. :lol: [quote name='Gosiek']posłuchać ujadania :angryy: Popytaj innych sasiadow, o ile sa w okolicy, czy to ujadanie im nie przeszkadza ? :angryy: Zycze, nocy bez ujadania :buzi: [SIZE="1"]Moja Thalka dzis tez sobie poszczekiwala w nocy :shake: Nad ranem, wyszedlszy na 4 lapach, z opuchnietymi glowami z lozka, doszlismy do wniosku, ze pewnie niedomknieta okiennica ja niepokoila. Mielismy co pol godziny ostrzegawczy szczek. :shake: Pozamykalam wszystko dokladnie i lece odsypiac :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu...Ty nasz kropelko :loveu: DOBRANOC :buzi: Quote
Alka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 dzień doberek !:multi: Znowu wcześniej wstałam.Dzisiaj drugi dzień próbnych egzaminów.Musiałam pomóc przy zakładanii krawata ;) Gosiu, jak u Was ze śnieżkiem ? my mamy sporo nowego puchu ... Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 dzieńdoberek jestem wyspana nareszcie - dziś w nocy pies sąsiadów nie szczekał Wczoraj rozmawiałam z sąsiadką...... poprosiłam by w swoim imieniu pogadała ze szwagierką ze nie śpię już od tygodnia przez to szczekanie i.....po 22 szczekanie się skończyło hihi widać coś wskórała :evil_lol: zobaczymy na jak długo.... przypuszczam ze po prostu nakarmili psinkę wieczorkiem więc był zadowolony i nie miał się na co uskarżać ;) albo to życzenia Ewci mają taaaaką moc :cool3: Dzięki Ewuś Alu - śnieżek prószy - niestety w połączeniu z silnym wiatrem więc bardzo nieprzyjemnie i zimno na dworku...... mam jeszcze troszkę wczorajszych zdjęć kropelek więc później wstawię... śmiesznie wyglądają bo były na tui a tuja w zbliżeniu makro wygląda jak wąż :lol: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Czesc Goniu :) Szkoda mi tego psiaka... To przeciez wina jego wlascicieli, a nie jego, ze tak szczeka. Oni powinni reagowac! Ale moze bedzie lepiej... Czekam na piekne kropelki! :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 czesc i czołem gosiu :buzi: zyczymy miłego dnia, a jak z gajem wstąpimy tu wieczorem, to chcemy kropelki :loveu: Quote
Moniś Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Cześć Gisu :) Smakowite te babeczki :lol::lol::lol: Idziecie tu jak burza. Miałam sporo do nadrobienia :razz: Kropelki rewelacyjne:lol: - czekam na więcej :loveu: Quote
Magda Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Czesc Gosiu! Tak brak mi czegos u ciebie w galerii.......moze wiesz czego?:evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 koniec wczorajszych kropelek :p Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Gosia czy ty chcesz mnię pogrążyć :placz:ja się w sobie zamknę :-( te kropelki są obłędne :placz: Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 :multi: dziekuję, dziękuję :grins: zaraz zgram dzisiejsze fotaski - kropelki zamarzły i są maleńkie sopelki :grins: Quote
Alicja Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Gosiek']:multi: dziekuję, dziękuję :grins: zaraz zgram dzisiejsze fotaski - kropelki zamarzły i są maleńkie sopelki :grins:no tak teraz mnie dobije sopelkami :placz: Quote
Evelina Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Gosiek, kropelki .... pierwsza mysl jaka mi sie nasunela to taka, ze wygladaja jak bizuteria :p Szczegolnie ta, tylko powielac w zlocie i drogich kamieniach :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no tak teraz mnie dobije sopelkami :placz: Gośka!:lmaa: Proszę się udać do National Geografic! Tu jest NORMALNA galeria! Tu się wkleja ZWYKŁE zdjęcia, a nie takie CUUUUUUUUUUUUUDA! :comp26: PS. Phi!... kropelki jak...kropelki :siara:......:-? PS. Ty widzisz co zrobiłaś z Alki R. ? :shake: bo ja to nieee, ja jestem spokojna.......:B-fly: Quote
Recommended Posts