Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']kropelki kapiące :evil_lol:

Gosiu, no to jest nieprawdopodobne, że można umieć robić TAKIE zdjęcia! :crazyeye: WSPANIAŁE!!! Jestem pod niesamowitym wrażeniem! Uważam, że Kasia ma rację! :p Idę gotować obiad na jutro to może ochłonę! :shake:...:lol:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:bigcool: ach jak się cieszę ze kropeleczki się spodobały :bigcool:

wiecie co? jestem wymęczona, zła i niewyspana :placz: i nie mam humoru :placz:
od około tygodnia u sąsiadów straszliwie ujada pies :roll: ONkopodobny.... no normalnie nie da sie spać :placz:
On szczeka dosłownie bez przerwy... jest Hauhau hau.... 2-3 sekundy przerwy i znów :placz:
a w dzień cholera siedzi prawie cicho :angryy:

Posted

rany kropelki :crazyeye:

sliczne :multi:

wiecie co? jestem wymęczona, zła i niewyspana :placz: i nie mam humoru :placz:
od około tygodnia u sąsiadów straszliwie ujada pies :roll: ONkopodobny.... no normalnie nie da sie spać :placz:
On szczeka dosłownie bez przerwy... jest Hauhau hau.... 2-3 sekundy przerwy i znów :placz:
a w dzień cholera siedzi prawie cicho :angryy:

a nie możecie zwrocic sasiadowi uwagi? :shake:

albo na policje zadzwonic :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):

a nie możecie zwrocic sasiadowi uwagi? :shake:

albo na policje zadzwonic :diabloti:
tia :shake: ze zwracaniem uwagi to jak grochem o scianę .... zastanawiam sie bardzo powaznie nad wezwaniem Strażaków miejskich :diabloti: ale to bedzie oznaczało wojnę z sąsiadami :shake:
albo moze powiadomienie TOZu że pies jest uwiązany na łancuchu - non stop (łącznie z wielkimi mrozami) na dworzu i szczeka chyba sam na siebie już - taki znerwicowany ;)

Posted

Gosia TOZ to se daruj :roll:
Policja, albo SM - to podchodzi pod zaklocanie ciszy nocnej ;)

I się nie przedstawiaj - to kazdy mogl zadzwonic :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Gosia TOZ to se daruj :roll:
Policja, albo SM - to podchodzi pod zaklocanie ciszy nocnej ;)

I się nie przedstawiaj - to kazdy mogl zadzwonic :evil_lol: hahahaha :lol: no tak.......

SM powiedzieli ze trzeba do nich po 22 zadzwonic bo wtedy podchodzi to pod zakłócanie spoczynku nocnego :evil_lol:
Zobaczymy czy zdobędę się na tak desperacki krok ;)

Posted

Evelina napisał(a):
Jakie fajne ciacho z zabich udek :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miałam takie samo skojarzenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mimo to MNIAMMMMMMM:eviltong:

Posted

[quote name='Evelina'] Jakie fajne ciacho z zabich udek :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miałam takie samo skojarzenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mimo to MNIAMMMMMMM:eviltong: hahahaha a co? miałam zrobić z żółtą galaretą coby mdło wyglądało? żółte ciacho, budyń, gruszki i galareta... a fuuuuj ;):eviltong:

zmykam już na dzisiaj....... posłuchać ujadania :angryy:

dobrej nocki wszystkim :p

Posted

[quote name='Gosiek']hahahaha a co? miałam zrobić z żółtą galaretą coby mdło wyglądało? żółte ciacho, budyń, gruszki i galareta... a fuuuuj ;):eviltong: Dokonalas Gosieczku swietnego wyboru. Najlepsze galaretki sa z zabich udek :p

Ala, tez mowie MNIAAM. :lol:

[quote name='Gosiek']posłuchać ujadania :angryy: Popytaj innych sasiadow, o ile sa w okolicy, czy to ujadanie im nie przeszkadza ? :angryy:
Zycze, nocy bez ujadania :buzi:
[SIZE="1"]Moja Thalka dzis tez sobie poszczekiwala w nocy :shake:
Nad ranem, wyszedlszy na 4 lapach, z opuchnietymi glowami z lozka, doszlismy do wniosku, ze pewnie niedomknieta okiennica ja niepokoila. Mielismy co pol godziny ostrzegawczy szczek. :shake:
Pozamykalam wszystko dokladnie i lece odsypiac :cool3:

Posted

dzień doberek !:multi:

Znowu wcześniej wstałam.Dzisiaj drugi dzień próbnych egzaminów.Musiałam pomóc przy zakładanii krawata ;)

Gosiu, jak u Was ze śnieżkiem ? my mamy sporo nowego puchu ...

Posted

dzieńdoberek

jestem wyspana nareszcie - dziś w nocy pies sąsiadów nie szczekał

Wczoraj rozmawiałam z sąsiadką...... poprosiłam by w swoim imieniu pogadała ze szwagierką ze nie śpię już od tygodnia przez to szczekanie i.....po 22 szczekanie się skończyło
hihi widać coś wskórała :evil_lol:
zobaczymy na jak długo.... przypuszczam ze po prostu nakarmili psinkę wieczorkiem więc był zadowolony i nie miał się na co uskarżać ;) albo to życzenia Ewci mają taaaaką moc :cool3: Dzięki Ewuś

Alu
- śnieżek prószy - niestety w połączeniu z silnym wiatrem więc bardzo nieprzyjemnie i zimno na dworku......

mam jeszcze troszkę wczorajszych zdjęć kropelek więc później wstawię... śmiesznie wyglądają bo były na tui a tuja w zbliżeniu makro wygląda jak wąż :lol:

Posted

Czesc Goniu :)

Szkoda mi tego psiaka... To przeciez wina jego wlascicieli, a nie jego, ze tak szczeka. Oni powinni reagowac!
Ale moze bedzie lepiej...

Czekam na piekne kropelki! :lol:

Posted

Cześć Gisu :)

Smakowite te babeczki :lol::lol::lol:

Idziecie tu jak burza. Miałam sporo do nadrobienia :razz:

Kropelki rewelacyjne:lol: - czekam na więcej :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']:multi: dziekuję, dziękuję :grins:

zaraz zgram dzisiejsze fotaski - kropelki zamarzły i są maleńkie sopelki :grins:no tak teraz mnie dobije sopelkami :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no tak teraz mnie dobije sopelkami :placz:

Gośka!:lmaa: Proszę się udać do National Geografic! Tu jest NORMALNA galeria! Tu się wkleja ZWYKŁE zdjęcia, a nie takie CUUUUUUUUUUUUUDA! :comp26:

PS. Phi!... kropelki jak...kropelki :siara:......:-?

PS. Ty widzisz co zrobiłaś z Alki R. ? :shake: bo ja to nieee, ja jestem spokojna.......:B-fly: