Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuję wszystkim za "walentynki" :loveu:

w tle piłeczka - walentynkowy prezencik dla Axia - latał od rana i piszczał nią cały czas :lol::lol::lol::lol:

koooocham misia :loveu:

Posted

śnieżynki

ta była taka śmieszna chropowata z wyglądu i tak też na zdjeciu wyszła :evil_lol:

gwiazdeczka na lodzie

a to kwiatuszek... dla wszystkich odwiedzających :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Śnieżynki wyglądają jak najsubtelniejsza biżuteria :loveu: i za to lubię zimę... za śnieżynki właśnie :loveu:
uwielbiam wypatrywać godnych ufocenia ;)

basiulka dzięki wielkie

Posted

Witaj Gosiu !:multi:

Dopiero wstałam , i przy kompie jem sniadanko.:oops:
Mati dzisiaj ma próbne egazaminy konczące gimnazjum i dość wcześnie wyszedł, a ja do łóżeczka z powrotem.:eviltong:Tuffcio poszedł z Mani na spacerek ,a pańcio kombinuje z obiadkiem.:p

Gosiu, Twój poczęstunek niezwykle smakowicie wygląda i pewnie smakuje ...z przyjemnością się poczęstuje :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Teklunia']Gosiu, ta babeczka jest piekna i bardzo wyjatkowa przez ten zielony kolor... Nie widzialam jeszcze takiej ...
Smacznego! oj Kasiu :lol: nie widziałas takiej bo nie byłaś u mnie na ciachu :eviltong:
a jakos mi tak galaretka agrestowa podpasowała pod winogronka... i smiesznie wyszło ;) ale na niedzielę robię powtórkę... i babeczkową i napoleonkową :sabber:

Ala - to miałaś luuuuzik z rana ;):lol:

Posted

[quote name='Gosiek']dzieńdoberek :p
[SIZE=3]chciałam Was dziś z rana uraczyć dobrą kawką z pianką i babeczkami domowej roboty :p

miłego dnia

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::eating:....................:mad: Miłego dnia Gosiu :p..........;)

Posted

[quote name='Gosiek']

Rany, Gocha - gdzies Ty sie uchowala z takim talentem??? Ty powinnas wystawy swoich zdjec robic!
Wiesz ze jakbys wyslala taka kropelke do odpowiedniej gazety to slono by Ci za nia zaplacili!!!