Moniś Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek! Quote
Gosiek Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 dziękuję wszystkim za "walentynki" :loveu: w tle piłeczka - walentynkowy prezencik dla Axia - latał od rana i piszczał nią cały czas :lol::lol::lol::lol: koooocham misia :loveu: Quote
Gosiek Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 śnieżynki ta była taka śmieszna chropowata z wyglądu i tak też na zdjeciu wyszła :evil_lol: gwiazdeczka na lodzie a to kwiatuszek... dla wszystkich odwiedzających :loveu: Quote
Alicja Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Śnieżynki wyglądają jak najsubtelniejsza biżuteria :loveu: Quote
Gosiek Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Śnieżynki wyglądają jak najsubtelniejsza biżuteria :loveu: i za to lubię zimę... za śnieżynki właśnie :loveu: uwielbiam wypatrywać godnych ufocenia ;) basiulka dzięki wielkie Quote
Teklunia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Kochana Gosienko, caluje Cie mocno z okazji Walentynek i zycze bardzo duzo milosci w zyciu!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Gosiu i Axelku!:loveu: z najlepszymi życzonkami walentynkowymi od gajeczki i madzi :buzi: Quote
Gosiek Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 pięknie dziekuję za życzonka walentynkowe i życzę kolorowych snów... zmykam juz na dzisiaj - papapa Quote
Daga_i_Oskar Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Gosiu, a ja dopiero teraz dotarłam na dogo ... mam nadzieje, ze dzisiejszy dzien był dla Was wsyztskich "happy" ;) Dobranoc ! Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 dzieńdoberek :p [SIZE=3]chciałam Was dziś z rana uraczyć dobrą kawką z pianką i babeczkami domowej roboty :p miłego dnia Quote
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Gosiu ja to bym chętnie sie takiej kawki napiła i taka babeczke zjadła, ale czasu nie mam :placz: miłwego dnia papa Quote
Alka Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Witaj Gosiu !:multi: Dopiero wstałam , i przy kompie jem sniadanko.:oops: Mati dzisiaj ma próbne egazaminy konczące gimnazjum i dość wcześnie wyszedł, a ja do łóżeczka z powrotem.:eviltong:Tuffcio poszedł z Mani na spacerek ,a pańcio kombinuje z obiadkiem.:p Gosiu, Twój poczęstunek niezwykle smakowicie wygląda i pewnie smakuje ...z przyjemnością się poczęstuje :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Gosiek'][SIZE=3] Gosiu, ta babeczka jest piekna i bardzo wyjatkowa przez ten zielony kolor... Nie widzialam jeszcze takiej ... Smacznego! Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='Teklunia']Gosiu, ta babeczka jest piekna i bardzo wyjatkowa przez ten zielony kolor... Nie widzialam jeszcze takiej ... Smacznego! oj Kasiu :lol: nie widziałas takiej bo nie byłaś u mnie na ciachu :eviltong: a jakos mi tak galaretka agrestowa podpasowała pod winogronka... i smiesznie wyszło ;) ale na niedzielę robię powtórkę... i babeczkową i napoleonkową :sabber: Ala - to miałaś luuuuzik z rana ;):lol: Quote
mmbbaj Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Gosiek']dzieńdoberek :p [SIZE=3]chciałam Was dziś z rana uraczyć dobrą kawką z pianką i babeczkami domowej roboty :p miłego dnia :crazyeye::crazyeye::crazyeye::eating:....................:mad: Miłego dnia Gosiu :p..........;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 czesc i czołem !!:eviltong: wpadłysmy tylko z gajkiem zobaczyc czy jakies nowości i juz uciekamy bo eneida po łacinie czeka :shake: jejaaaaa jakie słodkooości :loveu: buziaki :buzi: miłego dnia! Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 po wczorajszych śnieżynkach nastał czas.... kropelek :multi: ale najpierw Axio :eviltong: papa Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 kropelki kapiące :evil_lol: na razie tyle... potem wstawię jeszcze inne kropelki :p Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Gosiek'] Rany, Gocha - gdzies Ty sie uchowala z takim talentem??? Ty powinnas wystawy swoich zdjec robic! Wiesz ze jakbys wyslala taka kropelke do odpowiedniej gazety to slono by Ci za nia zaplacili!!! Quote
Recommended Posts