edi,feti,gusia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Gosie ten ptaszysko na groznego wygląda...swietnie go uchwyciłas Quote
Alka Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Gosiu , brawo, piórko cudowne ! :loveu: piórko zostało uchwycone w locie ?:roll: Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 No dobra i co z zgadaką, bo ja nie wiem juz :shake: Myszołów? Kasiu? ale piekny :crazyeye: :multi: zaczarowane piórko Bez komentarza :loveu: Quote
Magda Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Dobry wieczor Gosiu! Wpadlam na chwilke podziwiac nowe foty Alexa i odgadnac nowa zagadke:lol: Wysililam wszystki mozliwe szare komorki i nic mi nie wpadlo do glowy:shake::shake: Kiedy poznamy odpowiedz?:lol: Quote
Gosiek Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Oki... zaraz wstawię rozwiązanie :shake: ale sie cieszę ze Wam sie moje pióreczko spodobało :multi: Było maleńkie - a tak wygląda w innym ujęciu :cool1:... juz nie tak bajkowo niestety:cool1: Quote
Gosiek Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 ROZWIĄZANIE ZAGADKI........ serek topiony wyciśnięty przez szprycę do kremów tortowych Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 :evil_lol:ja też widziałam rozwiazanie zagadki w smaczkach :p Quote
PIKA Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Gosiek']ROZWIĄZANIE ZAGADKI........ serek topiony wyciśnięty przez szprycę do kremów tortowych o masz to takie proste bylo :roll: Gdyby nie ta szpryca do tortow :lol: Quote
Gosiek Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 PIKA napisał(a):o masz to takie proste bylo :roll: Gdyby nie ta szpryca do tortow :lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: przecież mówiłam ze przewrotna zagadka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przepisik na zapiekankę - naprawdę pyszną - macie w galerii smaczków :cool1: Quote
Moniś Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 nio a ja mówiłam, że to wyciśnięte właśnie z takiego czegoś... :-( Quote
Gosiek Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Moniś']nio a ja mówiłam, że to wyciśnięte właśnie z takiego czegoś... :-( pisałaś: [quote name='Moniś']A może taka masa na cieście, którą wyciska się z takiego "woreczka", tudzież specjalnej "wyciskarki", która daje efekt takiego "pofalowania"? Ale zmyślam- o mamo! :roll: więc jak sama widzisz po rozwiązaniu nie jest to masa na cieście :diabloti: Quote
Teklunia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Gosiu, no wiesz co? :shake: Ta zagadka byla ponizej pasa - wielka sciema... ;) Zaraz lece do smaczkow obejrzec, co tym razem zrobilas... Chociaz jeszcze nie wyprobowalam kotlecikow z warzyw... Ale wszystko nadrobie :lol: Quote
Moniś Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Gosiek napisał(a):pisałaś: więc jak sama widzisz po rozwiązaniu nie jest to masa na cieście :diabloti: Przecież nie twierdze, że odgadłam, chodzi mi wyłącznie o to, że byłam na dobrej drodze twierdząc, że to z takiego sprzęciku wyciśnięte, a że to serek topiony to w życiu bym nie odgadła.. :roll: Quote
Gosiek Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 Teklunia napisał(a):Gosiu, no wiesz co? :shake: Ta zagadka byla ponizej pasa - wielka sciema... ;) Zaraz lece do smaczkow obejrzec, co tym razem zrobilas... Chociaz jeszcze nie wyprobowalam kotlecikow z warzyw... Ale wszystko nadrobie :lol::evil_lol::evil_lol: Mówiłam ze sie zdziwicie...... hihi - następną jak wymyślę to nie będzie taka podstępna :cool1: Quote
Gosiek Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Moniś']Przecież nie twierdze, że odgadłam, chodzi mi wyłącznie o to, że byłam na dobrej drodze twierdząc, że to z takiego sprzęciku wyciśnięte, a że to serek topiony to w życiu bym nie odgadła.. :roll: no wiesz...... temu akurat nie zaprzeczyłam... a potem dziewczyny kombinowały czy to może pire ziemniaczane przeciśnięte.... więc wszyscy krążyli wokół :evil_lol: wiem że byście nie odgały - bo niby skąd prawda? ;) Quote
Moniś Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Gosiek napisał(a): wiem że byście nie odgały - bo niby skąd prawda? ;) za bardzo "zamaskowałaś" ten serek tymi "falami" :eviltong: mnie to wyglądało na lody włoskie ;););) Quote
Gosiek Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Moniś']za bardzo "zamaskowałaś" ten serek tymi "falami" :eviltong: mnie to wyglądało na lody włoskie ;););) :lol::lol::lol: jak oglądałam fotę to też mi się od razu takie skojarzenie nasunęło :lol::lol::lol: no dobra - ja zmykam... byłam dziś w bibliotece :diabloti: dobranoc wszystkim Quote
madzia20sosnowiec Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 i my mowimy dobranoc i do zobaczyska :buzi: Quote
aga1215 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Dzień Dobry!!! :multi: Gosiek - widziałaś??? http://www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=1891&ret=L2luZGV4LnBocD8= Quote
Gosiek Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 [quote name='aga1215']Dzień Dobry!!! :multi: Gosiek - widziałaś??? http://www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=1891&ret=L2luZGV4LnBocD8= nie widziałam - dzieki za linka :p Dzieńdoberek wszystkim :loveu: Dzień świętego Walentego To dzień dobry dla każdego! W tym dniu wszyscy to wyznają, Że chcą kochać i kochają! Quote
Recommended Posts