PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Gosiek'] nie posiadam....... dziś nic nie fociłam :shake: nie ladnie :shake: mam podstępną zagadkę :diabloti: oparcie krzesla ? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 mnie to się z lodami włoskimi skojarzyło :lol: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 lody, albo bita smietana jeszcze jakis makaron fikusny przychodzi mi na mysl... Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 ani oparcie ani deserek choć wiem ze z deserkiem się bardzo kojarzy ta foteczka :eviltong: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Teklunia napisał(a):lody, albo bita smietana jeszcze jakis makaron fikusny przychodzi mi na mysl... hahaha no proszę - wstawiłam zagadkę to od razu ruch sie zaczął :evil_lol::evil_lol: nie Kasiu - wszystko pudło :diabloti: Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Fragment jakiejśc rzeźby? albo lampki nocnej Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 a moze cos z bizuterii? naszyjnik, broszka? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gosia zdecydowanie za późno te zagadki daje :eviltong: ja juz mniej intensywnie mysle po 22 :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 hihi wszystko pudła :eviltong: mówiłam ze to przewrotna zagadka :diabloti: właśnie popstrykałam Axiowi troszkę fotek i zgrywam na kompa - zaraz cosik wrzucę :p Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 To wtakim razie jeszcze szybciutko sobie na nie lookne, ale mówie juz dobranoc, jutro szkoła wzywa buu :shake: Quote
marlena924 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Zagadka: moje propozycje: mleko, które się leje :evil_lol: , grzebień, jakiś mebel...?? Quote
Moniś Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dlaczego nikt mnie nie powiadomił o zagadce? :mad: Czy to jest takie cudeńko na którym wyciska sok z cytryny? Taka wyciskarka :lol: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Marlena - nie zgadłaś........ ale sie zdziwicie...... podpowiem tylko ze to jadalne i przepis wstawię do galerii smaczków... jutro :diabloti: a teraz dwie foteczki na dobranoc po kąpieli należy coś przekasić :lol: głupawka dobrej nocki... rano wstawię resztę dzisiejszych fotek :p Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Moniś napisał(a):Dlaczego nikt mnie nie powiadomił o zagadce? :mad: Czy to jest takie cudeńko na którym wyciska sok z cytryny? Taka wyciskarka :lol: nie.. tym razem chyba tak łatwo nie pójdzie :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Qrcze Gosiu czy Axelek ma już takie długie włoski czy na tej focie tak wyszło :crazyeye: ale szybciutko rosną tym Yorkom po obcięciu :loveu: DOBRANOC Quote
Moniś Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gosiek napisał(a):nie.. tym razem chyba tak łatwo nie pójdzie :evil_lol: teraz to mi wygląda na lody włoskie :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Moniś']teraz to mi wygląda na lody włoskie :eviltong: Moniś to tez odpada bo ja juz to wyminiłam i pudło :roll: Quote
Moniś Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 A może taka masa na cieście, którą wyciska się z takiego "woreczka", tudzież specjalnej "wyciskarki", która daje efekt takiego "pofalowania"? Ale zmyślam- o mamo! :roll: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze Gosiu czy Axelek ma już takie długie włoski czy na tej focie tak wyszło :crazyeye: ale szybciutko rosną tym Yorkom po obcięciu :loveu: DOBRANOCod 2 miesięcy nie podcinałam Axiowi włosków więc takie urosły :cool1: Axio mówi wszystkim ze zagadka jest nadal nie rozwiązana dobranoc Quote
mmbbaj Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Gosiek']Książeczkę niestety w piątek skończyłam :-( Idę jutro do biblioteki po nową porcję :evil_lol::evil_lol: mam podstępną zagadkę :diabloti: budyń :eating: , ziemniaki przeciśnięte przez maszynkę.......................???????:roll: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 mmbbaj napisał(a):budyń :eating: , ziemniaki przeciśnięte przez maszynkę.......................???????:roll:hahaha ciepło... ale teraz juz zmykam i rano dam odpowiedź jeśli nie zgadniecie :p Quote
Moniś Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gosiek napisał(a): Axio mówi wszystkim ze zagadka jest nadal nie rozwiązana dobranoc Szkoda :placz: Dobranoc Axiu :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 dobranoc Gosiu :buzi: ps. mnie sie zagadka kojarzy z takim kremem z tubki :eviltong: takim słodziutkim :lol: Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gosiek napisał(a):ani oparcie ani deserek choć wiem ze z deserkiem się bardzo kojarzy ta foteczka :eviltong: Gosiek napisał(a):Marlena - nie zgadłaś........ ale sie zdziwicie...... podpowiem tylko ze to jadalne i przepis wstawię do galerii smaczków... jutro :diabloti: Gosia nam maci :roll: nie jest to deserek, więc zakladam że nie jest to cos slodkego :roll:, ale jest jadalne :hmmmm: Jakis lejący się sos :roll: Quote
Recommended Posts