Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieńdoberek, witam wszystkich cieplutko

[quote name='isabelle']Hahaha, Gosia, swietne fotki, ale nie napisze, co mi bardzo, ale to bardzo przypominaja...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Oj Agatko
pewnie zwłaszcza ten?

jest taki...... wyrazisty :lol:

Posted

[quote name='Gosiek'] Oj Agatko
pewnie zwłaszcza ten?

jest taki...... wyrazisty :lol:

O czym Wy myślicie Dziewczyny :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']Gosienko moja UKOCHANA czy przyjMniesz mnie na doszkalanie :cool3:

plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :cool1::crazyeye: jakie znów doszkalanie?
wczoraj było suuuuper swiatło do focenia i dlatego zdjecia wyszły dobre :cool3:
a wogóle to przypomnij sobie zeszłotygodniowe fotencje Szpili co?

miłego dzionka i owocnego w fotaski.... choć słonka dziś brak

Posted

Moniś napisał(a):
O czym Wy myślicie Dziewczyny :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no jak to? o sopelkach :diabloti:

Alicja napisał(a):
Dzień dobry :multi:

Gosiu :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:diabloti: hihi dzień dobry Alicjo :p

Posted

Gosiek napisał(a):
no jak to? o sopelkach :diabloti:

O sopelkach? :evil_lol: , raczej o SOPLACH :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i to takich ten tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

;););););)

Posted

Cześć Gosiu - wspaniałe fotki. A nie możesz pojeździć odrobine po wystawach:diabloti: i zrobić tak wspaniale foty moim psom?:placz: One nic ciekawego nie mają. Na mojej stronce z powodu braku fotek zastuj.

Posted

[quote name='waldek2']Cześć Gosiu - wspaniałe fotki. A nie możesz pojeździć odrobine po wystawach:diabloti: i zrobić tak wspaniale foty moim psom?:placz: One nic ciekawego nie mają. Na mojej stronce z powodu braku fotek zastuj. Bardzo chętnie Waldku ale... zapraszam do siebie na sesyjkę i kawkę

A jak tam wczorajsza wystawa wszystkim poszła?

Posted

[quote name='aga1215']DzieńDobry!!!
Axelek śliczny:loveu: -ale czekam na reanimowanego pana Bałwanka :lol: Bałwanek dogorywa... biedak bardzo źle już wygląda... dziecię mi troszkę sie pochorowało i nie ma kto bałwanka naprawić :evil_lol:

[quote name='Monika'] O sopelkach? :evil_lol: , raczej o SOPLACH :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i to takich ten tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

;-);-);-);-);-) Monia - oj zebyś zobaczyła ten sopeleczek life... ma a właściwie miał bo się juz rozpuścił... raprem może 1cm :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzien dobry Gosienko :buzi:

Gosiek napisał(a):

Monia - oj zebyś zobaczyła ten sopeleczek life... ma a właściwie miał bo się juz rozpuścił... raprem może 1cm :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

coz... tak tez bywa ;) :oops:

Posted

[quote name='Gosiek']Oj dziewczyny, dziewczyny :diabloti:... widzę ze sopelek wielką karierę robi :cool3::evil_lol:

Kasiu :crazyeye: naprawdę? :crazyeye:
hm... tego... podobno...:oops: tak mowia...:oops:
;)

Posted

Widzę Gosiu, że sopelkami pobudziłaś dziewczynom wyobraznię? :evil_lol: ;) A dzisiejszy dzień faktycznie nie był dobry do robienia zdjęć :shake: A jak tam książeczka? :lol: