dbsst Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gosienko moja UKOCHANA czy przyjMniesz mnie na doszkalanie :cool3: plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 czesc i czołem!! zyczymy miłego dzionka :lol: :loveu: Quote
Moniś Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Witaj Gosiu i latający Axelmenie :cool1: ;) Miłego dzionka życzymy :multi: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 dzieńdoberek, witam wszystkich cieplutko [quote name='isabelle']Hahaha, Gosia, swietne fotki, ale nie napisze, co mi bardzo, ale to bardzo przypominaja...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Oj Agatko pewnie zwłaszcza ten? jest taki...... wyrazisty :lol: Quote
Moniś Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Gosiek'] Oj Agatko pewnie zwłaszcza ten? jest taki...... wyrazisty :lol: O czym Wy myślicie Dziewczyny :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dzień dobry :multi: Gosiu :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='dbsst']Gosienko moja UKOCHANA czy przyjMniesz mnie na doszkalanie :cool3: plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :cool1::crazyeye: jakie znów doszkalanie? wczoraj było suuuuper swiatło do focenia i dlatego zdjecia wyszły dobre :cool3: a wogóle to przypomnij sobie zeszłotygodniowe fotencje Szpili co? miłego dzionka i owocnego w fotaski.... choć słonka dziś brak Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Moniś napisał(a):O czym Wy myślicie Dziewczyny :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no jak to? o sopelkach :diabloti: Alicja napisał(a):Dzień dobry :multi: Gosiu :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: hihi dzień dobry Alicjo :p Quote
Moniś Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gosiek napisał(a):no jak to? o sopelkach :diabloti: O sopelkach? :evil_lol: , raczej o SOPLACH :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to takich ten tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););););) Quote
waldek2 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Cześć Gosiu - wspaniałe fotki. A nie możesz pojeździć odrobine po wystawach:diabloti: i zrobić tak wspaniale foty moim psom?:placz: One nic ciekawego nie mają. Na mojej stronce z powodu braku fotek zastuj. Quote
Magda Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Czesc Gosiu! Na dzien dobry tyle fotek latajacego Axelka do ogladania:loveu::loveu: Od razu sie robi sympatyczniej. Quote
aga1215 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 DzieńDobry!!! Axelek śliczny:loveu: -ale czekam na reanimowanego pana Bałwanka :lol: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='waldek2']Cześć Gosiu - wspaniałe fotki. A nie możesz pojeździć odrobine po wystawach:diabloti: i zrobić tak wspaniale foty moim psom?:placz: One nic ciekawego nie mają. Na mojej stronce z powodu braku fotek zastuj. Bardzo chętnie Waldku ale... zapraszam do siebie na sesyjkę i kawkę A jak tam wczorajsza wystawa wszystkim poszła? Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='aga1215']DzieńDobry!!! Axelek śliczny:loveu: -ale czekam na reanimowanego pana Bałwanka :lol: Bałwanek dogorywa... biedak bardzo źle już wygląda... dziecię mi troszkę sie pochorowało i nie ma kto bałwanka naprawić :evil_lol: [quote name='Monika'] O sopelkach? :evil_lol: , raczej o SOPLACH :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to takich ten tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;-);-);-);-);-) Monia - oj zebyś zobaczyła ten sopeleczek life... ma a właściwie miał bo się juz rozpuścił... raprem może 1cm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dzien dobry Gosienko :buzi: Gosiek napisał(a): Monia - oj zebyś zobaczyła ten sopeleczek life... ma a właściwie miał bo się juz rozpuścił... raprem może 1cm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: coz... tak tez bywa ;) :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Gosiek'] jest taki...... wyrazisty :lol: wyraziscie wyrazisty :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Cześć Gosiu :) Sopelki przesliczne i takie wyraziste kształty mają :cool3: :cool3: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Oj dziewczyny, dziewczyny :diabloti:... widzę ze sopelek wielką karierę robi :cool3::evil_lol: Kasiu :crazyeye: naprawdę? :crazyeye: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Gosiek']Oj dziewczyny, dziewczyny :diabloti:... widzę ze sopelek wielką karierę robi :cool3::evil_lol: Kasiu :crazyeye: naprawdę? :crazyeye: hm... tego... podobno...:oops: tak mowia...:oops: ;) Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='Teklunia']hm... tego... podobno...:oops: tak mowia...:oops: ;) ale sie uśmiałam Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gosiu a jakies fotki nowych sopelkow, albo Axelka masz? :razz: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='PIKA']Gosiu a jakies fotki nowych sopelkow, albo Axelka masz? :razz: nie posiadam....... dziś nic nie fociłam :shake: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Gosiek'] nie posiadam....... dziś nic nie fociłam :shake::crazyeye:no wiesz , jak mogłaś :shake: Quote
mmbbaj Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Widzę Gosiu, że sopelkami pobudziłaś dziewczynom wyobraznię? :evil_lol: ;) A dzisiejszy dzień faktycznie nie był dobry do robienia zdjęć :shake: A jak tam książeczka? :lol: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Książeczkę niestety w piątek skończyłam :-( Idę jutro do biblioteki po nową porcję :evil_lol::evil_lol: mam podstępną zagadkę :diabloti: Quote
Recommended Posts