Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu, mam wielką ochotę zobaczyć te foty, które Twoim zdaniem są do niczego... :wink: :D
Głowę daje ,że będziemy miały co podziwiać. :wink: :D

Widzę ,że śnieżek do Was zawitał, Axio pewnie ucieszony , co zresztą widac na świetnych ujęciach :loveu:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):

Gosiu uwielbiam zdjęcia kiedy piesek jest w ruchu, a Tobie wychodzą one rewelacyjnie. gratuluję talentu - ja chyba się z moim aparacikiem za słabo zaprzyjaźniłam, a już kilka lat wspólnie ze sobą żyjemy :-? :lol:

Posted

Teraz jest ze swoim pańciem na dworku :lol:

Obszczekuje wszystkich którzy ośmielą się przejść obok ogrodzenia :lol: niech się chamstwo uczy chodzić po chodniku a nie po ulicy no nie? :wink:

Posted

Gosia, taj jak Ci mówiłam, moja panna na działce tak samo broni terenu :wink: - naszą strony ulicy po prostu nie wolno chodzić i już :lol: , a drugą prosze bardzo, tylko nie wszyscy rozumią takie oburzenie psinki :wink: :lol: !

Posted

Eleno - a u nas bardzo często słyszę jak co obszczekiwani mówią tak:
"oj dobry piesek, pilnuje domku tak, tak" :lol: :lol:

to ja tak zimowo wstawię 2 te gorsze wczorajsze zdjecia

Tu jak sie dopatrzycie to widać śnieżkę za którą Axio pędził

a teraz klimacik zimowy 8)

zima bywa kolorowa :D

lecę oglądać Małyszka

Posted

Witam niedzielnie :D

Alicja - dziękuję :P w takim razie powstawiam później troszke takiej przyrody bo uwielbiam owe zdjąteczka focić 8)

Anetta...hihi fajnie że rameczki się podobają - takie sobie wymyśliłam żeby zdjecia ożywiały :wink:

a to zdjątka Axelka z marca tego roku

i na koniec listopadowe kropelki 8)

miłego dzionka wszystkim życzę mimo pogody :-? u mnie ponuro i deszczowo... fuj

Posted

Alka napisał(a):
A nie mówiłam,że te"gorsze" wcale nie są gorsze? :wink:

klimacik zimowy - przecudny , piękne foteczki!

Cześć Ala - dzięki wielkie za uznanie ale przypatrz sie ze są gorsze 8) a klimacik zimowy juz minął bo w nocy lało i wody wszędzie pełno... i weź tu wykąp piesa zeby był sliczny i pachnący... wyjdzie na dworek i wróci ubłocony :-?

Posted

Gosiek napisał(a):

i na koniec listopadowe kropelki 8)

rany, jakie piekne :)
wstawiaj tej przyrody jak najwiecej!

Gosiek napisał(a):

szalony szczesliwy Axio :D wyglada jakby na cos polowal :D

Posted

Piękne psiowe i kropelkowe fotki :wink:
a u nas dzis taka mgła ze nie widać bloku naprzeciw ani aut na parkingu , rano na dodatek lał deszcz :( , Ozzy wraca ubłocony a on ma wysokie nóżki , to mogę sobie tylko wyobrazić jak wygladają wasze pluszaczki yoreczki :( .Nie lubię jak po pięknym białym puszku zostaje szara breja :-?

Posted

Gosiek napisał(a):
Eleno - a u nas bardzo często słyszę jak co obszczekiwani mówią tak:
"oj dobry piesek, pilnuje domku tak, tak" :lol: :lol:

to ja tak zimowo wstawię 2 te gorsze wczorajsze zdjecia

Tu jak sie dopatrzycie to widać śnieżkę za którą Axio pędził

a teraz klimacik zimowy 8)

zima bywa kolorowa :D

lecę oglądać Małyszka

Gosiu, swietne foty, gratuluje, widze, ze stajesz sie prawdziwa specjalistka zdjec przyrodniczych. :wink: :lol: I tak jak z reguly nie przepadam za ramkami i ozdobnikami zdjec, tak w przypadku twoich fotek zimowych taki dyskretny linearny kontur tylko pomaga wydobyc piekno zimowego krajobrazu. :D :P Rowniez czekam i prosze o wiecej. :wink: :lol:

Posted

Cieszę sie ze moje zdjecia przypadły Wam do gustu i dziękuję ślicznie za miłe słowa

Agatko, wiesz w sumie to ja też nie przepadam za rameczkami ale tak sobie umyśliłam ze te będą moim znakiem firmowym - pasują właściwie do każdego zdjecia... jeszcze sobie tylko jakieś logo z czasem wykombinuję - a tak dla czystej przyjemności podpisywania zdjęc :oops:

ech ale mam dziś humor wisielczy

P.S. Agatko bardzo, bardzo dziękuję za maila - właśnie o to mi chodziło i cudnie wszystko widać.. będę cwiczyć pewnie jeszcze w tym tygodniu :D

Posted

Gosia
ciesze sie, ze wszystko dotarlo! Jak zrozumiesz jak to sie robi, to mi wytlumaczysz. :wink: :D Ja wprawdzie jeszcze nie mialam czasu probowac, ale z opisu nie bardzo zalapalam jak to zrobic. Moze nalezy w praktyce przecwiczyc. :wink: :P

A smuteczki odpedz, a kysz, a kysz... 8)

Posted

Gosiu kolejna porcja świetnych zdjęć Axelka :) Tylko pozazdrośić, że masz kiedy cykać mu fotki na śniegu. Ja wracam późno ze szkoły, zjem coś, odpocznę i już szarówka się robi ... a wiadomo, że zdjęcia wtedy takie ładne nie są, ale trzeba coś cyknąć świeżego :lol: :lol: