Gosiek Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 PIKA napisał(a):taaa wyczerpująca odpowiedź na moje pytanie :roll: :evil_lol: a co to za kly? :crazyeye:hihih kły różane ... przeca "róża kole" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nad Zegrzem ponoc całkiem pusto - Paula mówi że góra ze 4 jachty sobie pływały, na plażach pustki zupełne.....cisza i spokój. Quote
Hanna R. Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='Gosiek'] PIĘKNE !!! :loveu: Quote
grygy Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Howk:cool1: Booooshe całe wieki mnie tu nie było:evil_lol: :evil_lol: ale widzę, ze Gosia dalej foci :diabloti: Musze przyznać, ze jestem pod wrażeniem kropelkowych fotek:crazyeye: pozdrawiam Quote
malawaszka Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Gosieczku cudowne te kropelki i Axio :loveu: ale ja cały czas nie mogę uwierzyć że to są prawdziwe kropelki - one są takie piękne że aż się wzruszam jak je oglądam :oops: Quote
Medorowa Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 malawaszka napisał(a):Gosieczku cudowne te kropelki i Axio :loveu: Popieram :modla: :modla: Quote
dbsst Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 ieeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhh Gosieńko a raczej Kopmistrzyni :loveu: :loveu: cuuuuuuuudownościowe :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Cześć Gosiu :multi: A Ty gdzie znowu zniknęłas ?:razz: Quote
Gosiek Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 czeeeeść :p dziekuję kochani za pochwały i strasznie sie cieszkam ze sie kropelki podobają bo uwielbiam je focić :multi: Monisiu, nie zartuj ;) Maćku - fajnie ze sie pojawiłeś :multi:mam nadzieję ze tym razem już takich długich przerw od DGM nie bedziesz już robił? jestem, jestem.... ale byłam ze tak powiem zajęta i nic nie pisałam ;) byłam wczoraj w ZOO :multi: ale pogoda nie dopisała - padało co chwilę, brzydka pogoda :angryy: ale i tak kilka zdjec zrobiłam. Postaram sie jeszcze dzis coś wrzucić choć daaaleko tym zdjeciom do mistrzowskich fot Dominisi :evil_lol: na razie trzy foty ptasiorów Quote
malawaszka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 hahaha tańczymy labada labada labada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 cześc Gosiu! Świetne foty ptaków,ale czekamy na następne porcyjki ...:multi: Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Gosiek'] byłam wczoraj w ZOO :multi: ale pogoda nie dopisała - padało co chwilę, brzydka pogoda :angryy: ale i tak kilka zdjec zrobiłam. Postaram sie jeszcze dzis coś wrzucić choć daaaleko tym zdjeciom do mistrzowskich fot Dominisi :evil_lol: na razie trzy foty ptasiorów tak to prawda daaaleko bo moja galeria spadła na 3 strone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gosieńko extra :multi: :multi: :multi: :multi: może kiedyś spotamy sie w zuu :cool3: Quote
Gosiek Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 dzieńdoberek [quote name='dbsst'] może kiedyś spotamy sie w zuu :cool3::lol: może kiedys... ja do ZOO jeżdżę średnio co 3-4 lata :evil_lol: mam jeszcze kilka zdjątek: Quote
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetna minka Quote
Alka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Witaj Gosiu!:multi: My też nieczęsto jeżdzimy do ZOO, ale bardzo miło wspominam wizytę w Ostravskim zwierzyńcu, czyste, zadbane bardzo urokliwe. śliczne foteczki :loveu: Quote
Gosiek Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:rewelka one tak cały czas siedziały - korzystały z każdego promyka słonka ;) Quote
Alka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Gosiek napisał(a):one tak cały czas siedziały - korzystały z każdego promyka słonka ;) wietrzyły piórka :evil_lol: Quote
Gosiek Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 cześć Ala - dokładnie tak... i pieknie pozowały :lol: bazyliszek i najcudowniejsze małpki swiata :loveu: Quote
PIKA Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Witaj Gosiu :multi: Z|djęcia rewelacyjne :loveu: Aż mi sę zachcialo iść do zoo :lol: a daawno nie bylam :oops: Quote
Teklunia Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 czesc Gosiaczku :) A ja sie dzis do ZOO wybralam, ale jak zobaczylismy kolejke do kasy, to niestety zrezygnowalismy :shake: Godzina stania to minimum :angryy: Chyba święta i dni wolne to nie jest najlepszy moment na wycieczke do ZOO... Wszyscy wpadaja wtedy na taki pomysl ;) Zamiast tego pojechalismy do Wilanowa :) Quote
dbsst Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 nio to są wielkie szanse że sie spotkamy w zuu bo i ja chodze raz na chiński rok z tym że ja w tygodniu jak nie ma tyle ludu :cool3: Quote
bigos Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Wszystkie foteczki piękne:loveu::loveu::loveu: Jestem pod wrażeniem:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts