Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
taaa wyczerpująca odpowiedź na moje pytanie :roll: :evil_lol:

a co to za kly? :crazyeye:
hihih kły różane ... przeca "róża kole" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a nad Zegrzem ponoc całkiem pusto - Paula mówi że góra ze 4 jachty sobie pływały, na plażach pustki zupełne.....cisza i spokój.

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Howk:cool1:
Booooshe całe wieki mnie tu nie było:evil_lol: :evil_lol:
ale widzę, ze Gosia dalej foci :diabloti:
Musze przyznać, ze jestem pod wrażeniem kropelkowych fotek:crazyeye:
pozdrawiam

Posted

czeeeeść :p
dziekuję kochani za pochwały i strasznie sie cieszkam ze sie kropelki podobają bo uwielbiam je focić :multi:
Monisiu, nie zartuj ;)

Maćku - fajnie ze sie pojawiłeś :multi:mam nadzieję ze tym razem już takich długich przerw od DGM nie bedziesz już robił?

jestem, jestem.... ale byłam ze tak powiem zajęta i nic nie pisałam ;)

byłam wczoraj w ZOO :multi: ale pogoda nie dopisała - padało co chwilę, brzydka pogoda :angryy: ale i tak kilka zdjec zrobiłam. Postaram sie jeszcze dzis coś wrzucić choć daaaleko tym zdjeciom do mistrzowskich fot Dominisi :evil_lol:

na razie trzy foty ptasiorów

Posted

[quote name='Gosiek']

byłam wczoraj w ZOO :multi: ale pogoda nie dopisała - padało co chwilę, brzydka pogoda :angryy: ale i tak kilka zdjec zrobiłam. Postaram sie jeszcze dzis coś wrzucić choć daaaleko tym zdjeciom do mistrzowskich fot Dominisi :evil_lol:

na razie trzy foty ptasiorów

tak to prawda daaaleko bo moja galeria spadła na 3 strone :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gosieńko extra :multi: :multi: :multi: :multi:

może kiedyś spotamy sie w zuu :cool3:

Posted

dzieńdoberek

[quote name='dbsst']
może kiedyś spotamy sie w zuu :cool3::lol: może kiedys... ja do ZOO jeżdżę średnio co 3-4 lata :evil_lol:

mam jeszcze kilka zdjątek:

Posted

Witaj Gosiu!:multi:

My też nieczęsto jeżdzimy do ZOO, ale bardzo miło wspominam wizytę w Ostravskim zwierzyńcu, czyste, zadbane bardzo urokliwe.

śliczne foteczki :loveu:

Posted

czesc Gosiaczku :)

A ja sie dzis do ZOO wybralam, ale jak zobaczylismy kolejke do kasy, to niestety zrezygnowalismy :shake: Godzina stania to minimum :angryy:
Chyba święta i dni wolne to nie jest najlepszy moment na wycieczke do ZOO... Wszyscy wpadaja wtedy na taki pomysl ;)

Zamiast tego pojechalismy do Wilanowa :)