Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu dziekuję :multi:
owoce morza jadasz? Ja nie tykam takowych "smaczków" - zdecydowanie wolę je na wolności i w warunkach naturalnych ;)

wstawiam kolejne zdjęcia z weekendu - ależ mam zaległosci w fotkach :-o

takie są skutki pływania motorówek....

ale są i chętni by to wykorzystać

Posted

[quote name='Gosiek']

Ale cuda :roll: Gosiu prowadzisz jakieś kursy związane z nauką fotografii??:razz:

A tak wogóle to Dobry Wieczór, a nie dobranoc :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Ale cuda :roll: Gosiu prowadzisz jakieś kursy związane z nauką fotografii??:razz:

A tak wogóle to Dobry Wieczór, a nie dobranoc :evil_lol:dobry wieczór Klaudio... jakie kursy? :evil_lol:Tu poprzestawiać, tam poprzestawiać... złapać w miarę zamierzony efekt i pstrykać :lol::evil_lol: no i jeszcze trzeba mieć farta w podpływajacych blisko głodomoroach łabędziowych ;)

i dobranoc :p

Posted

dzieńdoberek.. zapowiadali wczoraj w pogodzie powrót upałów... znów Axio będzie chodził mokry na spacerki :evil_lol: zauważyłam ze to swietny sposób, zeby psiak sie nie męczył łażeniem po gorących betonach :cool3:

bigos napisał(a):
łabądki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no co? :mad:
cóż innego.. łabądki przeca :eviltong:
..... no ewentualnie mozna by je jeszcze łabędziątkami nazwać :cool3:

Posted

[quote name='Gosiek']

przyczajony tygrys...
a to drugie - :megagrin::megagrin::megagrin:

A'propos łabędzi, to przypomniało mi się, jak kiedyś w Mikołajkach szliśmy w kilka osób na brzegiem i zobaczyliśmy stadko łabędzi. Jedna koleżanka bardzo się ucieszyła na ich widok i wykrzyknęła "O, wielbłądy!"
Ludzie dookoła byli dość zdezorientowani :lol: I od tamtej pory w naszym twarzystwie na łabędzie mówi się wielbłądy... A koleżanka zawsze sie wścieka ;)

Posted

przejrzałam sobie waszą galerię.. oczywiscie całej :crazyeye: nie dałam rady ;) ale pewnie kiedyś się za to zabiorę, bo warto!! zdjęcia są śliczne, mają ładną kompozycję i baaardzo przyjkemnie się je ogląda :) na prawdę super!! :multi:

a i psi model :loveu: bardzo się ślicznie na nich prezentuje. Kochany psiak! I widze, że też ma żyłkę żeglarza we krwi ;) duuzó głasków dla niego :lilangel:

Posted

Lucynko 8-) przecież ja juz zdjecia dziś wstawiałam :cool3:

[quote name='malawaszka']

hahahahha :turn-l: hmmm Moniko... chciałam oswiadczyć ze jesteś dziś stanowczo monotematyczna w komentarzach 8) :eviltong:

Hahahaha Kasiu - no ja sie kjoleżance nie dziwie ze zła skoro wszyscy zapamietali na długo jej gafę :evil_lol: hahahaha no nie mogę... wielbłądy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

megii - dziekuje za przemiłe słowa i bardzo sie cieszę ze do nas zajrzałaś. Axio żeglowanie musi mieć we krwi.. nie ma innego wyjścia ;)
w piątek znów jedziemy wiec będą nowe fotki Axla-zelgarza :p

Posted

[quote name='Gosiek']dobry wieczór Klaudio... jakie kursy? :evil_lol:Tu poprzestawiać, tam poprzestawiać... złapać w miarę zamierzony efekt i pstrykać :lol::evil_lol: no i jeszcze trzeba mieć farta w podpływajacych blisko głodomoroach łabędziowych ;)

To ja dzisiaj popróbuje porobić to samo z fokami :evil_lol: Bo ide na karmienie specjalnie z aparatem więc zobaczymy :diabloti:

A tak wogóle to Dzień Dobry :multi:

Posted

[quote name='jo-jo']To ja dzisiaj popróbuje porobić to samo z fokami :evil_lol: Bo ide na karmienie specjalnie z aparatem więc zobaczymy :diabloti:

A tak wogóle to Dzień Dobry :multi:dzień dobry :p widze ze zaczynasz u mnie gościć codziennie - ach jak miło :multi:

ja będziesz focić to ustaw sobie jeszcze na dokładkę punktowy pomiar światła ;) wychodzą fajowe zdjecia :razz:

.....................................................................
Ewciu - Axelka zakneblowała jego zniszczona juz piłeczka :evil_lol:

....................................................................

zmykam do kuchni pilnować sosiku waniliowego... mmmm jak pachnie w domku 8)