Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
no to całkiem odwrotnie niż ja.. byłam w Dubrowniku, teraz ostatnie 2 dni na Kwarnerze (KRK) a do Istrii jeszcze nie dotarłam ;)

my w sumie byliśmy krótko, bo tylko 7 noclegów, więc nie mieliśmy czasu, aby jechać dalej :shake:
Istria też fajna, ale nie tak malownicza jak okolice Dubrownika. Pewnie kiedyś nadrobię, bo zachęciłaś mnie zdjęciami :loveu:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
my w sumie byliśmy krótko, bo tylko 7 noclegów, więc nie mieliśmy czasu, aby jechać dalej :shake:
Istria też fajna, ale nie tak malownicza jak okolice Dubrownika. Pewnie kiedyś nadrobię, bo zachęciłaś mnie zdjęciami :loveu:
powiem Ci tak.. warto pojechać ale trzeba sie liczyć z tym ze okolice Dubrownika są niestety dość deszczolubne :roll:
ale za to jest co pozwiedzać... konieczna jest wycieczka na mury okalajace starówkę :loveu: bardzo przyjemnie sie spaceruje w arboretum w Trsteno (byłam w zeszłym roku), które jest przed Dubrownikiem, no i warto dla dreszczyku wjechać na wzgórze za Dubrownikiem - widok powalający a dreszczyk wiąże sie i z widokiem wysadzonej kolejki i z... wjazdem na górę :crazyeye: droga na 1 samochód, koszmarnie stroma, zakręty mają 180 stopni :roll: i w dole przepaść .. brrr
no i im dalej na południe tym więcej typowej ciepłolubnej roślinnosci np palm :loveu: które wprost uwielbiam.

Kasiu - własnie takie figi są najsmaczn iejsze - własnoręcznie zerwane.... tylko strasznie się potem ręce kleją :evil_lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
Gosiu - Twoje fotki mogą służyć do :hmmmm: fototerapii :loveu: śliczne
tereny tysz niczego sobie:loveu:
:multi: czyżbym za pomocą zdjeć poprawiła Ci troszkę humorek?
jeśli tak to bardzo się z tego cieszę :multi:

to jeszcze motylek dla Ciebie Agniesiu

Posted

Ekhmmmmm dziękuje Alu za słodzenie :cool1:

No dobrze - ja już zmykam bo rano znów trzeba wstać... a rano się najlepiej śpi :diabloti:....

dobranoc i do "zobaczonka" za kilka dni

Posted

Gosiek napisał(a):
powiem Ci tak.. warto pojechać ale trzeba sie liczyć z tym ze okolice Dubrownika są niestety dość deszczolubne :roll:

mam w planach, ze kiedyś sie wybiorę
Na Istrii były upały nieziemskie, poza tym pod nosem Włochy, wiec sobie wyskakiwaliśmy na wycieczki (np. do Wenecji).

Posted

Gosiek napisał(a):
Ekhmmmmm dziękuje Alu za słodzenie :cool1:

No dobrze - ja już zmykam bo rano znów trzeba wstać... a rano się najlepiej śpi :diabloti:....

dobranoc i do "zobaczonka" za kilka dni
:mad::mad::mad:Gosiu ...ja nie słodzę .....to wszystko prawda :p

Posted

Teklunia napisał(a):

Gosiu, naprawde nie padalo. Na Woli bylo istne oberwanie chmury i przez jakies 30 min lało niesamowicie, a i na Grochowie usialo niezle popadac, bo jak wracalam do domu przed godziną to wszedzie byly kaluze.

Ja mieszkam na Ochocie, u mnie nie padało!:diabloti:

Posted

Cześć Gosiu :multi:

Obejrzałam wszytskie zdjęcia z wyjazdu które wstawiłaś dotychczas i jestem pełna zachwytu. Chorwacja zaraz po Hiszpani jest miejscem, do którego strasznie mnie ciągnie, a Twoje foty potęgują moją chęc pojechania tam - coś cudownego :loveu:

Posted

Gosiu kochana, dzień dobry, dopiero Twój powrót uzmysłowił mi, ile czasu minęło :crazyeye:
Chorwacja zawsze była śliczna, Przywiozłaś jej kawałek ... Dziękujemy ...
Rodzinnie Was obejrzeliśmy.
Pozytywnia zazdrościmy pobytu ! Tym bardziej, że TAM PADAŁO - u nas NIE ...:-( :-( :-(

Posted

Gosiu ....ZDJĘCIA SĄ BAJECZNE :multi: :loveu: :loveu: :loveu:
Część zdjęć zobaczyłam w pracy i odebrały mi chęć do dalszej pracy ;) chciałam na wakacje :roll:

Posted

Gosiek napisał(a):
:p to możemy razem jeździć na wakacje :lol:
Nie lubię tłumów, nie lubię miejscowości typowo nastawionych na turystów... kocham wszelkiego typu odludzia i zadupia :lol:
Dokladnie. A najbardziej lubie i uskuteczniam to co roku, ze nie wiem, siedzac juz za kierownica samochodu gotowego do drogi dokad pojedziemy ? :oops:
Kiedys pojechalismy pod Marsylie a skonczylo sie na Wenecji :oops:

Gosiek napisał(a):
kiedyś ktos napisał na forum o Chorwacji ze jeśli sie pojedzie na camp Rudine pod Dubrownikiem to potem już żaden się nie spodoba i chyba miał rację. Inne są przeludnione - zero prywatnosci, plaże przepełnione, gwar, wrzawa :shake:
Tylko, ze my nigdy nie jezdzimy w te same okolice :oops:
Jakos czujemy sie nieswojo gdy przyjezdzamy i nie ma co odkrywac, bo juz znamy miejsce. :oops:

Gosia, Twoje foteczki tez rodzinnie ogladalismy. Sliczne, piekne sa i ma sie ochote do nich wracac :loveu:
Nie obylo sie jednak bez komentarzy :evil_lol:

Paula robi "gazowana" wode :evil_lol:

... az biedna odrzucilo :oops:

ufff juz jej przeszlo. :evil_lol:

Posted

Witaj Gosieńko!!!!:lol::lol::lol:
Zdjęcia urocze, cudowne itp, itd,....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja też teraz zmykam na działeczkę, jedziemy na grilla z okazjii naszej rocznicy ślubu (17:placz:) To sobie pogadamy po powrocie...
Całuski i cieszę się, że już jesteś na miejscu!!!

Posted

Gosiek napisał(a):

Witaj Gosiu:multi:

Ja ledwo wyjechałam a Ty wróciłaś:evil_lol:
Widze że wyjazd barzo udany :loveu:

A te kolorki przepiekne :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']Gosiu, czy mi sie wydaje czy Ty mialas wrocic wczoraj? :hmmmm::lol: jestem Kasieńko, jestem

jestem w szoku ileż mam ton zaległości w waszych galeriach.... zwłaszcza u takiej jednej pani R. :mad:
troszkę też muszę się po domku pokręcić w celu jego doprowadzenia fdo jakieoś ładu ;) ale niedługo siądę do zdjęć :evil_lol:
PS - dziekuję wszystkim za pamieć i za wszelkie pochwały

Posted

Witaj Gosiu !:multi:

Pogoda pewnie dopisała , mam nadzieje ,że przywiozłaś duuużo fotek :p

pozdrowionka i buziaczki dla Was!:loveu: