Gosiek Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 dziewczyny.... dziekuję bardzo. jesteśmy już spakowani, wszystko zapakowane do samochodu, Axelek wykąpany. Rano (rano? w nocy!! ) wystarczy tylko zrobić kanapeczki, wypić kawusię i ... czas wyruszać na wakacje :multi: Będę tęsknić, nie ukrywam :oops: Zawsze mi Was bardzo brakuje i tej atmosferki DG :oops: kilka zdjeć .... nastepne za 3 tygodnie Quote
Teklunia Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Gosiu, wszystkiei zdjecia sa oszalamiajace :loveu: te kolory :-o I ja tez Ci zycze cudownych, leniwych, beztroskich i cieplutkich wakacji! I wracaj do nas szybko :buzi: Quote
aga1215 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='Gosiek']dziewczyny.... dziekuję bardzo. jesteśmy już spakowani, wszystko zapakowane do samochodu, Axelek wykąpany. Rano (rano? w nocy!! ) wystarczy tylko zrobić kanapeczki, wypić kawusię i ... czas wyruszać na wakacje :multi: Będę tęsknić, nie ukrywam :oops: Zawsze mi Was bardzo brakuje i tej atmosferki DG :oops: kilka zdjeć .... nastepne za 3 tygodnie i co ja mam powiedzieć :???: :iloveyou: Quote
Gosiek Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 :p cieszę sie ze fotki się podobają... ja już zmykam spać.... do "zobaczenia i pogadania" za kilkanaście dni :cool1: Quote
PIKA Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Gosiu obudzic Was jak się będe spc kladła o tej 4 rano? :evil_lol: Papa Quote
malawaszka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Gosiu BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!!!! :multi: :multi: :multi: a mucha plujka boska :crazyeye: Quote
Alicja Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 :crazyeye:Gosiu to Wy już jedziecie :razz: a ja myślałam ,ze dopiero za tydzień :razz: no to szerokiej drogi :p Quote
Jerrinho Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Piękne fotografie i życze miłych wakacji. :bluepaw: Quote
Gosiek Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 :grins: dzieńdoberek śpioszki :grins: Axelek właśnie poszedł z panem na spacerek a ja wpadłam sie jeszcze pożegnać :hand: Quote
an3czka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Gosiek']dziewczyny.... dziekuję bardzo. jesteśmy już spakowani, wszystko zapakowane do samochodu, Axelek wykąpany. Rano (rano? w nocy!! ) wystarczy tylko zrobić kanapeczki, wypić kawusię i ... czas wyruszać na wakacje :multi: Będę tęsknić, nie ukrywam :oops: Zawsze mi Was bardzo brakuje i tej atmosferki DG :oops: kilka zdjeć .... nastepne za 3 tygodnie Gosiu jakie piękne te kropelki. Czy ta mucha pije? Quote
aga1215 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Gosiek napisał(a)::grins: dzieńdoberek śpioszki :grins: Axelek właśnie poszedł z panem na spacerek a ja wpadłam sie jeszcze pożegnać :hand: Szerokiej drogi i świetnego wypoczynku :buzi: :hand: Quote
olcha Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Gosiek napisał(a)::grins: dzieńdoberek śpioszki :grins: Axelek właśnie poszedł z panem na spacerek a ja wpadłam sie jeszcze pożegnać :hand: No nie to się już uzależnienie nazywa :evil_lol: Będę tęsknić :placz: :placz: :placz: Jeszcze tylko 3 tygodnie :placz: :placz: :placz: Papapa Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Gosiek napisał(a)::grins: dzieńdoberek śpioszki :grins: Axelek właśnie poszedł z panem na spacerek a ja wpadłam sie jeszcze pożegnać :hand: łal wstala :evil_lol: :hand: wypocznij i czekamy na Ciebie i na nowe fotki :hand: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 :-o :-o :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Miłego wypoczynku i oczywiście miliona fot dla nas :evil_lol: Quote
Patikujek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Bedziemy (nie)cierpliwie czekać mna nowe fotki i twój powrót Quote
Medorowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :klacz: Miłego wypoczynku :thumbs: Quote
Teklunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 AlKil napisał(a): Ja się zastrzelę...!!!:crazyeye:nie rob tego!!! Gosia by sobi enie wybaczyla, ze stala sie przyczyna takiej tragedii ;) Quote
Gosiek Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Witam :cool1: wyciągam galeryjkę z czelusci zapomnienia :shake: Jestem już w domku - przyjechałam dziś o 3 w nocy...... pogoda nam nie dopisała zbytnio bo popadywał deszcz :roll: w sumie co drugi dzień był stracony ... no prawie stracony bo przynajmniej na wycieczki jeździliśmy :evil_lol: zamiast wylegiwać sie na plaży. tyle słowem wstępu i zmykam do rozpakowywania itp itd Quote
mmbbaj Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gosiek napisał(a):Witam :cool1: Witaj Gosiu, witaj!!!!!!!!!!!!!!!:Rose: Fajnie, że już jesteś! :sweetCyb: Gosiek napisał(a):wyciągam galeryjkę z czelusci zapomnienia :shake: wakacje ;) Gosiek napisał(a): pogoda nam nie dopisała zbytnio bo popadywał deszcz :roll: w sumie co drugi dzień był stracony ... no prawie stracony bo przynajmniej na wycieczki jeździliśmy :evil_lol: zamiast wylegiwać sie na plaży. a to trzeba było zostać z nami! My mamy upały permanentne i na brak słońca nie narzekamy :evil_lol: Wręcz przeciwnie, chcemy deszczu :grab: Teraz niecierpliwie czekamy na twoje foteczki :knuje: ...:smilecol: Quote
Teklunia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gosia, Witaj:multi::multi::multi: Opowiadaj dokladnie jak bylo! Cieplo? Ladnie? Milo? No, powiedz...i pokaż :p Quote
Daga_i_Oskar Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Witaj Gosiu :multi: z niecierpliwością czekamy na foteczki :multi: Quote
Gosiek Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Teklunia napisał(a):Gosia, Witaj:multi::multi::multi: Opowiadaj dokladnie jak bylo! Cieplo? Ladnie? Milo? No, powiedz...i pokaż :p Gosiu, Kasiu, Daga... dzięki za powitanko - też sie cieszę ze jestem już z Wami :multi: Kasiu, było ciepło, pięknie, miło ale....... no cóż, pogoda taka sobie bo okolice Dubrownika są raczej dość "mokre" czyli często pada sobie deszcz. Będąc 14 dni, opalałam sie tylko 5 :-( a reszta to albo podróże/wycieczki albo pochmurne/deszczowe dni :roll: w piątek nastąpiło przegięcie bo była w nocy potężna burza - czułam że ziemia drży :shake: więc.... wróciliśmy sobie do domku - jest ciepło, ładnie (kwitnie masa kwiatków w ogródku) i miło ;) zdjęcia niedługo pozgrywam i postaram sie coś dziś wstawić.... na razie robi sie 3 pranie, poukładałam już w miarę gadżety wakacyjne, zjadłam normalny obiadek i cieszę sie ciepełkiem ;) Quote
Poświata Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Gosiek napisał(a):Witam :cool1: wyciągam galeryjkę z czelusci zapomnienia :shake: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Już wróciłaś ??? Jak ten czas szybko minął. :multi: Cieszę się i czekam na foty. Moi wyjeżdżają 27 mam nadzieję że się pogoda do tego czasu poprawi :hmmmm:. Quote
Recommended Posts