Hanna R. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Gosiu, Twoję zdjecia zostawiam sobie na " oglądanie w spokoju " I zostawiłam je na dzisiaj. No i co ? Okazuje się, że ... :oops: :oops: :oops: Gosieńko, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! WSZYSTKIEGO ... :calus: Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 ooo i tu koniki :loveu: :loveu: :loveu: Gosia CUDNE fotki!!!!!!! i też pytam o to co PIKA :p Quote
Gosiek Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Cześć :p po pierwsze dziekuję serdecznie za wszystkie zyczonka - to jest naprawde przemiłe :loveu: no cóż.. prawde powiedziawszy to nie widziałam jeszcze takiego kadru z kompaktu żeby 1 obiekt był ostry a reszta "tła" rozmyta ;) oczywiście że musiałam Zakościelnego ładnie wyeksponować rozmywajac tło :lol: zapomniane dwie foteczki ;) Quote
bigos Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ale z niego przystojniaczek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cola Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Gosiu ja bardzo bym chciała zobaczyć kozaków :modla: :p Quote
Alka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Witaj Gosiu ! Po fotach widzę ,że uczestniczyłaś w extra pikniku .:multi:Fiu, fiu, jakie znane twarze ...:razz: piękne foty !:loveu: Quote
Gosiek Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 [quote name='Cola']Gosiu ja bardzo bym chciała zobaczyć kozaków :modla: :p Kozaków prawie nie fociłam bo mało ciekawe te pokazy dla mnei były :oops: no i miejscówkę mialam kiepską bo ogrodzenie w każdym kadrze widać :oops: ale zaraz coś wykaduję ;) Quote
Gosiek Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 hihi znalazłam jeszcze 3 fotki - ostatnie naprawdę Quote
Cola Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ..pięknie :loveu: Jakie tam ostatnie :cool3: na pewno jeszcze coś chowasz :cool3: Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Gosiek']Cześć :p po pierwsze dziekuję serdecznie za wszystkie zyczonka - to jest naprawde przemiłe :loveu: no cóż.. prawde powiedziawszy to nie widziałam jeszcze takiego kadru z kompaktu żeby 1 obiekt był ostry a reszta "tła" rozmyta ;) oczywiście że musiałam Zakościelnego ładnie wyeksponować rozmywajac tło :lol: zapomniane dwie foteczki ;) Goesieńko zdjęcia wspaniałe, choć przyznam (i pewnie podpadnę), że Ci dwaj modele, średnio mi sie podobają:lol: Quote
an3czka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Gosiek'] O! Tu jest na czym oko zawiesić! -Te konie!! Takie piękne, muskularne:lol: Quote
AlKil Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Witaj Gosiu!!! Wybacz, że dopiero teraz.... A o zdjęciach cóż mam mówić... Quote
PIKA Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Witaj Gosiu Kozackie te Kozaki :razz:, ale podejrzewam, ze ich to lepiej byłoby sfilmowac niz focic :lol: Quote
malawaszka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 :crazyeye: o matko ale jestem bystra - nie zauważyłam wcześniej że to takie znane Kryminalne twarze :oops: :evil_lol: na qunie patrzyłam :oops: Quote
Poświata Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: o matko ale jestem bystra - nie zauważyłam wcześniej że to takie znane Kryminalne twarze :oops: :evil_lol: na qunie patrzyłam :oops::evil_lol: to zupełnie tak jak ja:crazyeye:, ślepota jedna :siara: . Quote
Medorowa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 No dobra my tu gadu-gadu < a przy okazji, ja też się na początku nie zorientowałam:oops: , że to normalnie, takie gwiazdy na zdjęciach:razz: > , no a gdzie jakieś fotasie Axelka :mad: :roll: Quote
Gosiek Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Cześć wszystkim - fajnie ze zdjecia sie podobały :multi: Aniu czemu miałabys podpaść? Każdemu podoba się coś innego ;) a ja "Kryminalnych" uwielbiam oglądać i miałam frajdę w robieniu im zdjęć :loveu: Szkoda ze zaczęłi już powtarzać odcinki :roll: i na nowe trzeba czekać conajmniej do wrzesnia. Całe dnie siedzę na dworku, dlatego mało mnei na DG :oops: ale jak tu nie siedzieć w ogródku gdy taka piekna pogoda :evil_lol: zdjecia Axiowi dziś porobię... obiecuję :) Quote
Gosiek Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 i przedwczorajsze niebo ksieżyc o 3 w nocy :evil_lol: Quote
bigos Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 O kurcze, klony:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Witaj Gosiu ! Axio ślicznie prezentuje się na fotkach, szczególnie w otoczeniu dziewczyn:loveu: Quote
Moniś Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Cześć Gosiu! :multi: Ale się zaległości u Ciebie nazbierało, idziesz jak burza z tymi fotkami :lol:, ale to dobrze, bardzo dobrze :lol::lol::lol: Fotki dech zapierają i już nic nie powiem na ich temat, bo wszystko zostało powiedziane :roll: Jesteś MISTRZEM :multi::multi::multi: Słonecznego dnia życzę i miłego relaksu w ogródeczku :lol::lol: Quote
Cola Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 ..niebo...niebo... :mdleje: :mdleje: Cudne :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts