Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu, Twoję zdjecia zostawiam sobie na " oglądanie w spokoju " I zostawiłam je na dzisiaj.
No i co ?
Okazuje się, że ... :oops: :oops: :oops:

Gosieńko, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ! WSZYSTKIEGO ... :calus:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć :p

po pierwsze dziekuję serdecznie za wszystkie zyczonka - to jest naprawde przemiłe :loveu:

no cóż.. prawde powiedziawszy to nie widziałam jeszcze takiego kadru z kompaktu żeby 1 obiekt był ostry a reszta "tła" rozmyta ;)

oczywiście że musiałam Zakościelnego ładnie wyeksponować rozmywajac tło :lol:

zapomniane dwie foteczki ;)

Posted

Witaj Gosiu !

Po fotach widzę ,że uczestniczyłaś w extra pikniku .:multi:Fiu, fiu, jakie znane twarze ...:razz:

piękne foty !:loveu:

Posted

[quote name='Cola']Gosiu ja bardzo bym chciała zobaczyć kozaków :modla: :p Kozaków prawie nie fociłam bo mało ciekawe te pokazy dla mnei były :oops:
no i miejscówkę mialam kiepską bo ogrodzenie w każdym kadrze widać :oops:
ale zaraz coś wykaduję ;)

Posted

[quote name='Gosiek']Cześć :p

po pierwsze dziekuję serdecznie za wszystkie zyczonka - to jest naprawde przemiłe :loveu:

no cóż.. prawde powiedziawszy to nie widziałam jeszcze takiego kadru z kompaktu żeby 1 obiekt był ostry a reszta "tła" rozmyta ;)

oczywiście że musiałam Zakościelnego ładnie wyeksponować rozmywajac tło :lol:

zapomniane dwie foteczki ;)

Goesieńko zdjęcia wspaniałe, choć przyznam (i pewnie podpadnę), że Ci dwaj modele, średnio mi sie podobają:lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: o matko ale jestem bystra - nie zauważyłam wcześniej że to takie znane Kryminalne twarze :oops: :evil_lol: na qunie patrzyłam :oops:
:evil_lol: to zupełnie tak jak ja:crazyeye:, ślepota jedna :siara: .

Posted

No dobra my tu gadu-gadu < a przy okazji, ja też się na początku nie zorientowałam:oops: , że to normalnie, takie gwiazdy na zdjęciach:razz: > , no a gdzie jakieś fotasie Axelka :mad: :roll:

Posted

Cześć wszystkim - fajnie ze zdjecia sie podobały :multi:
Aniu czemu miałabys podpaść? Każdemu podoba się coś innego ;) a ja "Kryminalnych" uwielbiam oglądać i miałam frajdę w robieniu im zdjęć :loveu:
Szkoda ze zaczęłi już powtarzać odcinki :roll: i na nowe trzeba czekać conajmniej do wrzesnia.

Całe dnie siedzę na dworku, dlatego mało mnei na DG :oops: ale jak tu nie siedzieć w ogródku gdy taka piekna pogoda :evil_lol:
zdjecia Axiowi dziś porobię... obiecuję :)

Posted

Cześć Gosiu! :multi:
Ale się zaległości u Ciebie nazbierało, idziesz jak burza z tymi fotkami :lol:, ale to dobrze, bardzo dobrze :lol::lol::lol:
Fotki dech zapierają i już nic nie powiem na ich temat, bo wszystko zostało powiedziane :roll: Jesteś MISTRZEM :multi::multi::multi:
Słonecznego dnia życzę i miłego relaksu w ogródeczku :lol::lol: