Yorkies Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Gosiu, PRZEpiękne kwiatuszki!!! :loveu: sama nie wiem co juz mam pisac bo co i raz mnie wprowadzasz w szok! :crazyeye: Quote
bigos Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Ale piękne kwiatuszki:multi::multi::multi::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jestem pod wrażeniem Twoich zdjęć :mdleje::mdleje: Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 dzieki :multi::multi::multi: to jeszcze kilka zdjeć Quote
Cola Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 :crazyeye: i co ja mam napisać? Gosiu i tak wiesz co sądzę o Twoich fotkach :loveu: ...a kilorki są super, nie ma co się czepiać :razz: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Melduję,że nie padało, świeci słonko no i niestety tylko 13,7st. Moje dzieci też sie pytają co to jest!!! Quote
Cimi Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Cola napisał(a):A tak wogóle..to co to jest? :razz: Rosiczka :razz: .? Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='AlKil']Melduję,że nie padało, świeci słonko no i niestety tylko 13,7st. Moje dzieci też sie pytają co to jest!!! hahaha Ewa jesteś niesamowita - bardzo Ci dziekuje za info :calus: to jest........... pączek ............. sasanki :p Quote
PIKA Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Witaj Gosiu :multi: ja uwielbialam wycieczki, te w średniej szkole a szczególnie wieczory w hotelach :evil_lol: Axio zapyla na jednej nodze :razz: to jest........... pączek ............. sasanki :p a mnie to przypomina zupelnie co innego :oops: Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Gosiu :multi: ja uwielbialam wycieczki, te w średniej szkole a szczególnie wieczory w hotelach :evil_lol: Axio zapyla na jednej nodze :razz: a mnie to przypomina zupelnie co innego :oops: taaaaak? a co? poczekaj, jutro ufocę z innej perspektywy to dopiero bedzie coś przypominać :lol::evil_lol: tia.. ja też lubiłam zawsze wycieczki. Dzwoniłam właśnie do Pauliny - nie chciała gadać bo strasznie ją ponoc głowa boli - nie dziwne skoro w trakcie rozmów przez tel. słychać dzikie wrzaski dzieciarni :roll: Wychowawczyni ma jej dać coś przeciwbólowego i czekam na telefon czy się poprawiło :roll: Quote
malawaszka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 PIKA napisał(a):a mnie to przypomina zupelnie co innego :oops: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: PIKA!!!!! z taką szczeciną??!!!:crazyeye: Quote
r_2005 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 PIKA napisał(a):a mnie to przypomina zupelnie co innego :oops: Kurka, a mi cosik wyobraźni zabrakło:roll: Quote
PIKA Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: PIKA!!!!! z taką szczeciną??!!!:crazyeye: :evil_lol: bo to taki "macho" :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 PIKA napisał(a)::evil_lol: bo to taki "macho" :evil_lol: :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 ekhmmmmmm zeby zmienić tematy, wstawiam moje ulubione dzisiejsze zdjecia......... choć.... mam jeszcze pewną niespodziankę ale to później :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 :crazyeye: Gosiu boże to jest niemożliwe robić takie zdjęcia :shake: Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 W kwestii formalnej, to czy Ty specjalnie polewasz te kwiatki wodą, żeby mnie dobić tymi kropelkami????:placz::placz::placz: Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='AlKil']W kwestii formalnej, to czy Ty specjalnie polewasz te kwiatki wodą, żeby mnie dobić tymi kropelkami????:placz::placz::placz: Ewa - no coś ty... przecież u mnei lało całą noc.. i tak wyglądały wszystkie kwiatki w ogródku :evil_lol: Quote
Moniś Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Piękne fotki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A te kropelki... mhhhhh :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 niespodzianka poczeka sobie do jutra na dobranoc Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 No nie, nieee nieeeeee!!! :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Basia&Safi Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Gosiek te zdjecia sa rewelacyjne :):):) powinnaj je gdzies wystawiac to co ogladam w Twojej galeri czasem nie miesci mi sie w głowce :):): Quote
Recommended Posts