Daga_i_Oskar Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Gosiu kropelki powaliły mnie na kolana :modla::modla::modla::loveu: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Gosiu Twój MakroŚwiat jest przecudowny :cool1: :cool1: :cool1: Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Cześć Goisu :multi: mialam problem ze znalezienim Was :icon_roc: Quote
aga1215 Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Goisu :multi: mialam problem ze znalezienim Was :icon_roc: nie tylkoTy - Gosiaczek znowu wylądował na 5-tej stronce:crazyeye: Quote
Moniś Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Cześć Gosiaczku :razz: Melduję, że wszystkie fotki systematycznie oglądam i wszystko czytam, ale nie ujawniam się ;);) Powiem krótko: FOTKI REWELACJA :loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='Gosiek']wstawiam ostatnie dzisiejsze zdjecia kropleki i uciekam spać :oops: Gosia to jest rewelacja!!!! Jak Ty to robisz? Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Gosiaczek pewnie znów gdzieś foci żebyśmy miały co oglądać przez tydzień :p Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 cześć już jestem... wyprawiłam właśnie dziecie na wycieczkę... ależ mają pogodę :angryy: nie dość ze zimno i bardzo wietrznie to jeszcze deszczowo na dokładkę... a nad morzem jak wiadomo zawsze zimniej niż u nas :roll: Quote
aga1215 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Gosiek napisał(a):cześć już jestem... wyprawiłam właśnie dziecie na wycieczkę... ależ mają pogodę :angryy: nie dość ze zimno i bardzo wietrznie to jeszcze deszczowo na dokładkę... a nad morzem jak wiadomo zawsze zimniej niż u nas :roll: Paula nad morze jedzie? Na długo? Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 aga1215 napisał(a):Paula nad morze jedzie? Na długo? na 4 dni - w czwartek wracają :roll: Quote
aga1215 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Gosiek napisał(a):na 4 dni - w czwartek wracają :roll: to trochę jodu powdycha:lol: co będą zwiedzać? Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 aga1215 napisał(a):to trochę jodu powdycha:lol: co będą zwiedzać?oj powdycha- przy takiej pogodzie? :lol: zwiedzania mają mnóstwo - dziś Frombork, muzeum Kopernika, Katedra, wieża widokowa i Planetaium. Jutro Gdańsk, Oliwa - Katedra, park, palmiarnia, Gdynia- Oceanarium, Dar Pomorza albo Błyskawica, Sopot- Bazylika, wieża widokowa, plaża, molo. a wieczorkiem spacer nad morzem w Krynicy. w srode mają spacer nad morzem, zamki z piasku, zajęcia z bursztynem(wszystko o ), latarnie morską, ognisko. napiety plan wycieczki, prawda? w miedzyczasie jeszcze jakaś lakcja polskiego bo to "zielona szkoła" :lol: Quote
Yorkies Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Dzień dobry Gosiu, jestem wprost zauroczona tym zdjęciem!!! :crazyeye: :loveu: czekam na jakieś dzisiejsze foty... a propos wycieczek szkolnych to mój brat średni wrócił w piątek wieczorem z zielonej szkoły, byli we wrocławiu i pradze ale pogodę utrafili na szczęście ;) może jakoś się rozpogodzi... mnie to aż dobija bo jak ciągneły mi się matury to pogoda jak na złośc była przepiękna, ciepło itd ale wychodzic nie bardzo się dało szczególnie jak po pisemnych (wszystko pisałam roz.:p ) wracałam przed 17 do domu... a teraz jak jush mi wakacje przyszły to pogoda taka że tylko w domu chce się siedzieć... wczoraj po godzinie spędzonej na świerzym powietrzu skapitulowałam i wróciłam do domu... wiatr był taki że o mało głowy nie urwało...:shake: pozdrawiam Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 cześć Malwinko no faktycznie pogoda wstrętna sie zrobiła ale ponoc od piątku ma byc coraz ładniej i cieplej... szkoda tylko ze Paulina na wycieczce bedzie głównie marzła i mokła :angryy: no ale cóż... pogody niestety nie mozna sobie wybrać :shake: za zdjeciami kiepsko bo mało fociłam... mam kilka zdjec Axia z soboty i dziś połaziłam troszke i robiłam zdjecia kropelkom.... ale już z większej odległości bo takich zwisających z roślinek nie ma - wszystko przez ten wiatr :roll: Quote
Alicja Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Super wycieczkę ma Paula .Jednak macie to morze bliżej niż my ;) Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Super wycieczkę ma Paula .Jednak macie to morze bliżej niż my ;):lol::lol: nie da się zaprzeczyć ;) mam nadzieję ze mimo pogody wróci zadowolona :cool1: Quote
Hanna R. Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Mały kangurek - hihihi ...Dzień dobry Gosiu . Czy już zaczęłaś tęsknić za dziecięciem ? Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Mały kangurek - hihihi ...Dzień dobry Gosiu . Czy już zaczęłaś tęsknić za dziecięciem ? cześć Haniu - tesknić może jeszcze nie ale... jak zwykle w nerwach chodzę czy aby wszystko będzie OK i szczęśliwie.. :oops: dzwoniła już do mnie - ze fajnie sie jedzie i ze deszcz nie pada ;) jak to dobrze że istnieją telefony komórkowe :lol: Quote
Poświata Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Gosiek napisał(a):...napiety plan wycieczki, prawda? w miedzyczasie jeszcze jakaś lakcja polskiego bo to "zielona szkoła" :lol::shake: no a kiedy dzieci odpoczną :shake: , bezsensu jest taki nawał "atrakcji" w tak krótkim czasie :roll: . W piatek z zielonej szkoły w Zakopanem wróciła moja siostrzenica - odsypiała 14 godzin !!! Quote
Gosiek Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Poświata napisał(a)::shake: no a kiedy dzieci odpoczną :shake: , bezsensu jest taki nawał "atrakcji" w tak krótkim czasie :roll: . W piatek z zielonej szkoły w Zakopanem wróciła moja siostrzenica - odsypiała 14 godzin !!!:crazyeye: pewnie i Paula wróci padnieta :roll: hmm taki plan wycieczki byłby extra dla nas... i ile ładnych zdjęć by można było zrobić ;) Quote
Recommended Posts