Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Gosiaczku :razz:
Melduję, że wszystkie fotki systematycznie oglądam i wszystko czytam, ale nie ujawniam się ;);)

Powiem krótko: FOTKI REWELACJA :loveu::loveu::loveu:

Posted

cześć

już jestem... wyprawiłam właśnie dziecie na wycieczkę... ależ mają pogodę :angryy:

nie dość ze zimno i bardzo wietrznie to jeszcze deszczowo na dokładkę... a nad morzem jak wiadomo zawsze zimniej niż u nas :roll:

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć

już jestem... wyprawiłam właśnie dziecie na wycieczkę... ależ mają pogodę :angryy:

nie dość ze zimno i bardzo wietrznie to jeszcze deszczowo na dokładkę... a nad morzem jak wiadomo zawsze zimniej niż u nas :roll:

Paula nad morze jedzie? Na długo?

Posted

aga1215 napisał(a):
to trochę jodu powdycha:lol: co będą zwiedzać?
oj powdycha- przy takiej pogodzie? :lol:

zwiedzania mają mnóstwo - dziś Frombork, muzeum Kopernika, Katedra, wieża widokowa i Planetaium.
Jutro Gdańsk, Oliwa - Katedra, park, palmiarnia, Gdynia- Oceanarium, Dar Pomorza albo Błyskawica, Sopot- Bazylika, wieża widokowa, plaża, molo. a wieczorkiem spacer nad morzem w Krynicy.
w srode mają spacer nad morzem, zamki z piasku, zajęcia z bursztynem(wszystko o ), latarnie morską, ognisko.
napiety plan wycieczki, prawda? w miedzyczasie jeszcze jakaś lakcja polskiego bo to "zielona szkoła" :lol:

Posted

Dzień dobry Gosiu,

jestem wprost zauroczona tym zdjęciem!!! :crazyeye: :loveu:

czekam na jakieś dzisiejsze foty...

a propos wycieczek szkolnych to mój brat średni wrócił w piątek wieczorem z zielonej szkoły, byli we wrocławiu i pradze ale pogodę utrafili na szczęście ;)
może jakoś się rozpogodzi...

mnie to aż dobija bo jak ciągneły mi się matury to pogoda jak na złośc była przepiękna, ciepło itd ale wychodzic nie bardzo się dało szczególnie jak po pisemnych (wszystko pisałam roz.:p ) wracałam przed 17 do domu...
a teraz jak jush mi wakacje przyszły to pogoda taka że tylko w domu chce się siedzieć... wczoraj po godzinie spędzonej na świerzym powietrzu skapitulowałam i wróciłam do domu... wiatr był taki że o mało głowy nie urwało...:shake:

pozdrawiam

Posted

cześć Malwinko

no faktycznie pogoda wstrętna sie zrobiła ale ponoc od piątku ma byc coraz ładniej i cieplej... szkoda tylko ze Paulina na wycieczce bedzie głównie marzła i mokła :angryy: no ale cóż... pogody niestety nie mozna sobie wybrać :shake:

za zdjeciami kiepsko bo mało fociłam... mam kilka zdjec Axia z soboty i dziś połaziłam troszke i robiłam zdjecia kropelkom.... ale już z większej odległości bo takich zwisających z roślinek nie ma - wszystko przez ten wiatr :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Super wycieczkę ma Paula .Jednak macie to morze bliżej niż my ;):lol::lol: nie da się zaprzeczyć ;)

mam nadzieję ze mimo pogody wróci zadowolona :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Mały kangurek - hihihi ...Dzień dobry Gosiu . Czy już zaczęłaś tęsknić za dziecięciem ?

cześć Haniu - tesknić może jeszcze nie ale... jak zwykle w nerwach chodzę czy aby wszystko będzie OK i szczęśliwie.. :oops:
dzwoniła już do mnie - ze fajnie sie jedzie i ze deszcz nie pada ;)
jak to dobrze że istnieją telefony komórkowe :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
...napiety plan wycieczki, prawda? w miedzyczasie jeszcze jakaś lakcja polskiego bo to "zielona szkoła" :lol:
:shake: no a kiedy dzieci odpoczną :shake: , bezsensu jest taki nawał "atrakcji" w tak krótkim czasie :roll: . W piatek z zielonej szkoły w Zakopanem wróciła moja siostrzenica - odsypiała 14 godzin !!!

Posted

Poświata napisał(a):
:shake: no a kiedy dzieci odpoczną :shake: , bezsensu jest taki nawał "atrakcji" w tak krótkim czasie :roll: . W piatek z zielonej szkoły w Zakopanem wróciła moja siostrzenica - odsypiała 14 godzin !!!
:crazyeye: pewnie i Paula wróci padnieta :roll:
hmm taki plan wycieczki byłby extra dla nas... i ile ładnych zdjęć by można było zrobić ;)