Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Widok jest boski :loveu:
Jeśli będę tam przy jakiejś okazji i będą jeszcze kwitły, to mogę strzelić. A czy będę nie wiem, bo to mi w każdą stronę nie po drodze...

Pozdrawiam
Marysia i Una

No właśnie, ja zdjęć na Wólce nie mogłam robic, bo byłam tam na pogrzebie. Cieszę sie, że Wam sie tez podobają. Ja byłam zachwycona. Wystarczyłoby mi takie jedno drzewo. Gosieczku, dziekuje Ci . Przyznam się, ze nie bez powodu napisałam o tym u Ciebie w galerii. Wiedziałam, ze zaraz człowiekowi wszystko o roslinie powiesz. :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='AlKil']

ja protestuję, skąd wzięłaś to niebo????!!!!! hahaha prawda że piękne? Wczoraj tak cudnie słonko zachodziło... mam jeszcze dwa zdjecia wczorajszego nieba ale........... zostawiam je na deser czyli wstawię jako ostatnie z dzisiejszych zdjeć :diabloti:

Sabinko... wiesz, ja tylko kocham kwiaty i nie znam się na nich.. no moze trochę na tych które mam w domku czy ogrodzie :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
ojejjj ależ on jest obrażony na cały świat :lol:
;) obrażony nie jest.. tylko biega z podkulonym ogonkiem, próbuje się we wszystko wtulać i ma taaakie smutne oczka.... teraz leży u mnie na kolanach :lol:

Posted

[quote name='AlKil']

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::modla::modla::modla::p fajna osowata prawda? wcale się nie bała i na spokojnie mogłam zdjecie jej zrobić :multi:

Posted

[quote name='Sabina1']Gosieczku, widziałam wczoraj coś pierwszy raz w życiu. Na cmentarzu , na Wólce, całą aleję kwitnacych , niedużych drzewek RÓŻOWYCH kasztanowców. Miśka, to czemu fotek nie zrobiaś. Wiesz, że rasowy dogo(reporter)maniak ani na chwilę nie może się rozstawać z aparatem :roll: ??? Mnie jakoś na Wólkę nie po drodze (mam w planach oba botaniki, czas wypuścić się do Puszczy bo pewnie kwitną konwalie leśne itp., itd.,), a chętnie bym to cudo zobaczyła.
[quote name='Marysia_i_gończy']Zapraszam do Poznania na ulicę Hetmańską :loveu: Jest tam wielka aleja kasztanowa oddzielająca jezdnię od tramwaju, a wszystkie kasztanowce kwitną na różowo :razz:
A czy byłabyś tak miła i sama się tam wybrała, w celu wiadomym, a nam tylko pokazała fotki :oops: :lol: :lol: :lol: .[quote name='Marysia_i_gończy']Widok jest boski :loveu:
Jeśli będę tam przy jakiejś okazji i będą jeszcze kwitły, to mogę strzelić. A czy będę nie wiem, bo to mi w każdą stronę nie po drodze...:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Postaraj się, zobacz ilu osobom sparwiłabyś radochę :multi: :loveu: .
[quote name='Sabina1']TAK !!!!!!!!!! To takie, piękne.Będę szukać czerwonego kasztanowca.Tak zanim napisałam na górze coś mi się przypomniało, tak przez mgłę, że na Baśniowej jest mnóstwo kasztanowców i chyba były też różowe :hmmmm:.

Posted

[quote name='Sabina1']No właśnie, ja zdjęć na Wólce nie mogłam robic, bo byłam tam na pogrzebie. Cieszę sie, że Wam sie tez podobają. Ja byłam zachwycona. Wystarczyłoby mi takie jedno drzewo. Gosieczku, dziekuje Ci . Przyznam się, ze nie bez powodu napisałam o tym u Ciebie w galerii. Wiedziałam, ze zaraz człowiekowi wszystko o roslinie powiesz. :loveu: :loveu:Coś przeoczyłam i doczytałam :oops: , sorki że śmiecę, ale mam pytanie czy na Wólkę, to się jedzie od trasy na Gdańsk??? Boś mi Miśka , apetytu narobiła na ten pięny widok...... i tak kombinuję....:oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='anetta']:mdleje: http://images1.fotosik.pl/71/981d01e382747975.jpg
Ciekawe co ona sobie myslala :lol: pewnie "kurna, gdzie ona mi sie wtrynia z ta luneta!" :lol: hahahaha bardzo prawdopodobne :evil_lol:

Beatko - jeśli masz gdzieś w "pobliżu" takie kasztanowce to bedę wdzięczna za fotki :multi:

a ja właśnie wrócilam z wyprawy w plener czyli z focenia w ogródku i ... mam fajne robale - zaraz zgram zdjecia... jednym robalem nawet mogę postraszyć niegrzeczne ludziki :diabloti:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

gosia to wasz domek?czemu macie kraty w oknach?albo ja juz nie dowidze :eviltong: hmm na parterze u teściów są kraty... kiedyś były zainstalowane i jakos tak nigdy nikt nie pomyslał o ruinacji ;)

ja nie mam krat ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
Beatko - jeśli masz gdzieś w "pobliżu" takie kasztanowce to bedę wdzięczna za fotki :multi:
Sie muszę wybrać, bo sama ciekawa jestem czy dobrze zpamiętałam. Ja jestem gotowa nawet na tę Wólkę pojechać, tylko nie wiem co mój mąż na to powie :stupid: :evil_lol: , zwątpi już zupełnie :shake: :roll: .

Posted

[quote name='Poświata']Sie muszę wybrać, bo sama ciekawa jestem czy dobrze zpamiętałam. Ja jestem gotowa nawet na tę Wólkę pojechać, tylko nie wiem co mój mąż na to powie :stupid: :evil_lol: , zwątpi już zupełnie :shake: :roll: . hahaha wiem jak to jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha wiem jak to jest :evil_lol:

Tak sobie człowiek wchodzi do galerii i nagle dowiaduje się o istnieniu kosmicznych stworów!:-o
Zdjęcia rewelacyjne-nic nowego, ale powiem Ci Gosiu, że cieszę się, że na co dzień, na żywo nie widzę tych wszystkich robaczków:razz:

Posted

Witam, witam :razz:

no nareszcie tu dotarłam... za każdym razem mnie zaskakujesz Gosiu! narazie zdążyłam obejrzeć ostatnie strony- te najświersze... i jestem jak zwykle pod wrażeniem!

ale cóż wracam do nadrabiania zaległości :evil_lol: