Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:czyli nawet w Warszawce potrafią spaczyć sens klasy integracyjnej :angryy:no ale ktoś im ten program przyjął :angryy:.Program w takiej klasie powinien być jak w każdej innej tylko te dzieci powinne mieć 2 progam wg którego przyswają wiadomości otóż to - widzę ze nie jestem osamotniona w poglądach :cool1:
niby inteegracyjna liczy tylko 16 dzieciaków (pozostałe dwie klasy maja po 24 osóbki) i ma dwie nauczycielki ale.. coś tu jest nie tak :angryy: Ciekawa jestem jak tamte dzieci poradzą sobie w 4 klasie - przecież i tak ciężko im będzie sie przestawić z 1 miłej pani na kilku wymagajacych nauczycieli... ciekawe jak długo będą jechali na okrojonym materiale :roll:

Aniu - bardzo mi sie to podoba bo przynajmneij nie ma rewii mody + sukien ślubnych dla dziewczynek :shake: strasznie mnie to wkurza - tzn podejscie niektórych rodziców... tak było za mojej komunii - jedna dziewczynka miała mniesamowita suknię, która na pewno nie mogla uchodzić za komunijną - koszmar :shake:]

Ewa - mszyca nabłyszczyła sie fleszem ;)
Muszę jeszcze ufocić porządnie "zad" mszycy - mają śmieszny otworek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie na komuni 5 lat temu , mialy byc jednakowe sukienki , jednakowe "garniturki" białe, ze złotym napisem JHS i co ? PRzykro mowic aLE dupa, jakis rodzic sie zbunotwal, choc wszysycy juz byli pomiezeni, tylko trzeba bylo zlozyc sie na material i hola...a tak to kazdy byl inaczej...horror

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: mszyca z horroru - GIGANTYCZNA!!! :mad: hahaha Monisiu - no to moze wolisz pajączka?

[quote name='AlKil']To czekam na ten zad!!!:evil_lol:
no to jutro ufocę bo dziś pada co chwile więc juz nie dam rady

Posted

Gosiek napisał(a):
Muszę jeszcze ufocić porządnie "zad" mszycy - mają śmieszny otworek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
W zadzie każdy ma otworek...:lol: A co śmiesznego jest w otworku mszycy?

Posted

nathaniel napisał(a):
U mnie na komuni 5 lat temu , mialy byc jednakowe sukienki , jednakowe "garniturki" białe, ze złotym napisem JHS i co ? PRzykro mowic aLE dupa, jakis rodzic sie zbunotwal, choc wszysycy juz byli pomiezeni, tylko trzeba bylo zlozyc sie na material i hola...a tak to kazdy byl inaczej...horror
ech - szkoda gadać :angryy:
u nas na szczęście na 67 dzieciaków tylko 1 rzodzice sie wyłamali i dziewczynka wystąpiła w 2 różnych kreacjach koronkowych.... na Komuni w jednea a w biały tydzień w dwóch na przemian :roll:

Posted

r_2005 napisał(a):
W zadzie każdy ma otworek...:lol: A co śmiesznego jest w otworku mszycy?
hahaha Roczek sie znalazła :multi: a śmiesznie wygląda - taki wielki okrąg na cały zad :eviltong:

Posted

Gosiek napisał(a):

to jutro ufocę bo dziś pada co chwile więc juz nie dam rady

no tak, kiepsko się czołga na deszczu... poczekam do jutra!:eviltong:

Posted

AlKil napisał(a):
no tak, kiepsko się czołga na deszczu... poczekam do jutra!:eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu musisz dać się obfocić ;)

Posted

Ale błyszcząca ale ładna. U mnie takie potworki siedzą zielone :shake:

One tak strasznie szybko biegają! Jak tyś go złapała w kadrze??? :-o
Jesteś moim guru :modla:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu musisz dać się obfocić ;) hahahaha

nie czołgam sie - żywopłot mam wysoki :eviltong:

biedroneczki

Posted

Gosiu córcia wygladala cuudnie :loveu:

Mszyca ladnie zrobiona :razz: ale i tak jest bleee :evil_lol:

a ten test na koniec 3 klasy to obowiazkowy jest w calej Polsce chyba :crazyeye:
jak to, ze u niektorych go nie ma ? :crazyeye:

to ja lecem dalej pracowac :roll:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha Roczek sie znalazła :multi: A ja się zgubiłam?:crazyeye: To Ciebie nie było:lol:

a śmiesznie wygląda - taki wielki okrąg na cały zad :eviltong:

Znaczy więcej ma dziurska niż zadu?:evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']
Ale błyszcząca ale ładna. U mnie takie potworki siedzą zielone :shake:

One tak strasznie szybko biegają! Jak tyś go złapała w kadrze??? :-o
Jesteś moim guru :modla: hihi zielone też sa... i brązowawe ale.. te czarne najładniej na zdjeciach wychodzą... a pająk jest świetny - w zeszłym roku z większej odległosci zdjecia robilam i ten jego odwłok ma normalnie ludzką twarz :crazyeye:

Posted

[quote name='AlKil']

A to co znowu??????? no jak to co? Biedronka składa jajeczka :cool1:

[quote name='r_2005']A ja się zgubiłam?:crazyeye: To Ciebie nie było:lol:

Znaczy więcej ma dziurska niż zadu?:evil_lol:
no na to wygląda - smieszne te mszyce są :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a ja sie nie zgubiłam tylko nie miałam na nic chęci :eviltong: czytałam ale nie pisałam na DGM :oops:

wieczorkiem wstawię wreszcie przepis na drożdżowe ala chałka - robiłam i mam fotki :lol:
a teraz zmykam robić obiadek bo mężyk niedługo wraca, Paula wróci po 16 i idziemy do mojej Babci na urodzinki :cool1:

Posted

[quote name='Gosiek']hihi zielone też sa... i brązowawe ale.. te czarne najładniej na zdjeciach wychodzą... a pająk jest świetny - w zeszłym roku z większej odległosci zdjecia robilam i ten jego odwłok ma normalnie ludzką twarz :crazyeye:

Ludzką...twarz...:crazyeye: ?

To zdjęcie od dziś jest moim ulubionym :loveu: Birdona na porodówce :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
a pająk jest świetny - w zeszłym roku z większej odległosci zdjecia robilam i ten jego odwłok ma normalnie ludzką twarz :crazyeye:

Ja wcale nie mam takiej twarzy:roll: :shake:

Posted

Gosiek napisał(a):
a teraz zmykam robić obiadek bo mężyk niedługo wraca, Paula wróci po 16 i idziemy do mojej Babci na urodzinki :cool1:

To u Babci nie najecie się?:crazyeye:

Posted

[quote name='Gosiek']

Aniu - bardzo mi sie to podoba bo przynajmneij nie ma rewii mody + sukien ślubnych dla dziewczynek :shake: strasznie mnie to wkurza - tzn podejscie niektórych rodziców... tak było za mojej komunii - jedna dziewczynka miała mniesamowita suknię, która na pewno nie mogla uchodzić za komunijną - koszmar :shake:]

Dokładnie. Ja miałam bardzo skromną i wcale nie czułam się gorsza, a wręcz przeciwnie. Wiadomo, jeśli któs czuje sie niedowartościowany, to i sukienkę wykorzysta jako coś czym może zwrócić na siebie uwagę innych. Wydaje mi się, że to niestety mamy mają problem a nie 8-letnie dziewczynki:cool1:.
Miałam kiedyś taką znajomą fryzjerkę, która opowiadała mi co się dzieje przed komuniami...
Np. Przyszła mama z córką na próbne czesanie miesiąc wcześniej!!! Kazała opuścić rolety, żeby nikt z zewnatrz nie widział jak jej córka będzie uczesana! Co chwilę powtarzała córce, że ma nikomu nie wspominać o fryzurze, bo musi wyglądać oryginalnie i wogóle to wielka tajemnica!!! Chora kobieta!:shake:

Posted

[quote name='an3czka']Dokładnie. Ja miałam bardzo skromną i wcale nie czułam się gorsza, a wręcz przeciwnie. Wiadomo, jeśli któs czuje sie niedowartościowany, to i sukienkę wykorzysta jako coś czym może zwrócić na siebie uwagę innych. Wydaje mi się, że to niestety mamy mają problem a nie 8-letnie dziewczynki:cool1:.
Miałam kiedyś taką znajomą fryzjerkę, która opowiadała mi co się dzieje przed komuniami...
Np. Przyszła mama z córką na próbne czesanie miesiąc wcześniej!!! Kazała opuścić rolety, żeby nikt z zewnatrz nie widział jak jej córka będzie uczesana! Co chwilę powtarzała córce, że ma nikomu nie wspominać o fryzurze, bo musi wyglądać oryginalnie i wogóle to wielka tajemnica!!! Chora kobieta!:shake:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: