Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']hihihi :D

ale maciupenka miseczka :-o Tenowi nawet nosek by sie do niej nie zmiescil :lol:hahaha to jest specjalna turystyczna miseczka :eviltong:
A ile sie po zoologach takiej naszukałam.... wyśmienicie sprawdza sie w podróżach :p no i wody pitnej sie nie marnuje :evil_lol: bo Axiowi akurat tyle starcza by sie napić co jakis czas na długich spacerach :evil_lol:

Posted

[quote name='Poświata']Widzę że wycieczka była bardzo udana i pogoda dopisała, i było co focić, i foty wyszły ekstra, i wszyscy zadowoleni . oj tak - wycieczka była wspaniała... a na koniec Axel padł jak tylko wszedł do samochodu a mnie nogi bolały bo byłam w pantoflach na obcasie :evil_lol:

ostatnie fotki wycieczkowe

spotkaliśmy chorego sznauferka

i nie tylko

bagienko

Axio w drodze z wycieczki

Posted

o boziuuuuuuuuu, majstersztyk!!!!!!!!!!!!
Tak się zastanawiam :hmmmm:, czy Ty nie mogłbys wydać tych swoich zdjęć w formie albumu. Jakiś % z zysku dla zwierzątek. Masz pierwszą chętną :multi: :loveu: .

Posted

r_2005 napisał(a):
I tak specjalnie te obcasy założyłaś???:crazyeye:

haha, widać ,że yorkowe Pańcie ganiaja nieraz w obcasach :evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Wygląda jak nabój:evil_lol:
tylko magazynkow brak :evil_lol:

[quote name='Gosiek']o mnie nogi bolały bo byłam w pantoflach na obcasie :evil_lol:
matko na obcach w taka podróz :roll: Po górach też lazisz w obcasach? :evil_lol:

[quote name='Gosiek'] Axio w drodze z wycieczki

jak slodko spi :loveu:

Posted

uff jestem w domku - byłam na zebraniu przed rpcznicą komunii... myślałam ze to bedzie coś o organizacji itp a tu ksiądz katechezę dla rodziców zrobił - najsmieszniejsze że może tylko kilka słów o komunii było :roll:

bardzo sie cieszę ze akwedukt i Wam sie spodobał.... dopiero jak zgrałam zdjeia zobaczyłam że źle ufociłam :placz:
Patrzyłam na to by było ładne odbicie w wodzie i zrobiłam krzywe zdjecie - dzięki ze o tym nie wspomniałyście :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']duża :razz: hihi ona jest malutka :eviltong: te kwiatki mają może 1cm średnicy :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']CUDOWNE ........................dziekuję bardzo :buzi:

[quote name='aga1215']mucha nie siada :loveu: :klacz: :ylsuper::shiny::shiny: