Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ale Gosiu bedziesz nam mowila o postepach i kolejnych etapach, prawda?:cool3::cool3: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gosiek napisał(a):Ola.. zdjęcia są za duże na DGM więc ich nie wstawię ale.. większość jeśli nie wszzystkie wstawiałam już tutaj i w topiku makro :cool1: A jest jakiś link gdzie widać wszystkie te zdjęcia? I to jest konkurs gdzie internauci głosują :cool3: :roll: czy komisja? Jak wstawiałaś to widziałam :lol: Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 olcha napisał(a):A jest jakiś link gdzie widać wszystkie te zdjęcia? I to jest konkurs gdzie internauci głosują :cool3: :roll: czy komisja? Jak wstawiałaś to widziałam :lol: głosuje komisja złożona z samych profesjonalistów :nerwy: napisali ze w ciągu 2 dni wstawią moje zdjecia... jak już bedą to dam znać na której stronie :) Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Evelina']Samo wyszlo, tylko ciut inaczej :evil_lol: Gosiek, pokaż oryginała, plissssssssssssssssssssssssss.......:multi: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Gosiek']głosuje komisja złożona z samych profesjonalistów :nerwy: napisali ze w ciągu 2 dni wstawią moje zdjecia... jak już bedą to dam znać na której stronie :) Uuuu poważna sprawa... To pozostaje mi tylko Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='r_2005']Gosiek, pokaż oryginała, plissssssssssssssssssssssssss.......:multi: a prosze uprzejmie :p Ola - nie dziekuję choć wielkich nadziei nie mam :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):Gosia daj linka plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz jakiego linka? Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Gosiek']a prosze uprzejmie :p Ola - nie dziekuję choć wielkich nadziei nie mam :evil_lol: Gosiek, odwróć zdjęcie do góry nogami i będzie fajnie:lol: Kurna, Evelina to odwróciła????????????????????? Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 hhihiihhi a ja siedzę i się zastanawiam gdzie ta różnica :evil_lol: hhihiihhi niezła przeróbka! Podziwiam was za to :-o Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 [quote name='olcha']hhihiihhi a ja siedzę i się zastanawiam gdzie ta różnica :evil_lol: hhihiihhi niezła przeróbka! Podziwiam was za to :-o:evil_lol::evil_lol::evil_lol: niezły kawał co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gosiek napisał(a):jakiego linka? do foty tamtej konkursowej :cool3: Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 dbsst napisał(a):do foty tamtej konkursowej :cool3: nie ma linka :shake: foty sie bezpośrednio z kompa wkleja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale jak juz wyczaję moje fotki to dam od razu znać :) Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 e tam - właśnie znalazłam zdjecia profesjonalistów z CyberFoto :evil_lol: dobranoc :cool1: Quote
olcha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Poświata']Się narobiło....... ale emocje . tym tym tyrym tym tym tyrym tyryryyym tyryryyyyyyyym (muzyka z mission imposible :eviltong: ) zawsze ją sobie nucę w takich momentach :p Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gosiek napisał(a):e tam - właśnie znalazłam zdjecia profesjonalistów z CyberFoto :evil_lol: dobranoc :cool1: ja widzialam z onephote.pl hahahhahahahahahhaha Quote
PIKA Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gosiek napisał(a):e tam - właśnie znalazłam zdjecia profesjonalistów z CyberFoto :evil_lol: dobranoc :cool1: Twoje wcale nie sa gorsze :kciuki: Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 PIKA napisał(a):Twoje wcale nie sa gorsze :kciuki: ja uwazam ze lepsze :multi: Quote
Hanna R. Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='dbsst']ja uwazam ze lepsze :multi: JUŻ DAWNO TO PISAŁAM !!! A Ty Debe ? A Ty ??? :razz: :razz: :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 oo pierwsza jestem, doberek gosiu, jak tam wychdzi wybieranie fot?:cool3: Quote
r_2005 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Gosiek, jesteś najlepsza, wracaaaaaaaaajjjjjj!!!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 nie dosc ze najlepsza to jeszcze 500 stronka jej sie zbiliza :multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):nie dosc ze najlepsza to jeszcze 500 stronka jej sie zbiliza :multi: :multi: :multi: gdzie? :crazyeye: Quote
Recommended Posts