Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uwielbiam tego tulipka (dzis widziałam jednego uciekiniera głowe wystawil za ogrodzenie może jutro go ufoce)

a co do foto to tam robią kosa zdjecia ale tam są ludzie ktorzy od lat foca................a jest pełno konkursow dla "amatorow" naprzyklad macro olympus

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']

uwielbiam tego tulipka (dzis widziałam jednego uciekiniera głowe wystawil za ogrodzenie może jutro go ufoce)

a co do foto to tam robią kosa zdjecia ale tam są ludzie ktorzy od lat foca................a jest pełno konkursow dla "amatorow" naprzyklad macro olympus no niestety - to były ostatnie chwile tulipka... tulipek ów rósł sobie na opuszczonej posesji.. no i wlazł sobie jakis facet, zerwał wszystkie tulipki i poszedł do domu :placz: a tak fajnie się przez szpary w żywopłocie zdjecia robiło :diabloti:

muszę pooglądać jakies konkursiki.. bardzo mnie ciekawi jakie tam zdjecia wstawiaja... ale jak znam życie to moje są totalną porażką :cool1:

Posted

[quote name='Evelina']Nie jestem w stanie skomentowac wszystkiego co tu wklejasz :oops:
Z francuska powiem krotko, robisz fotki extraordinaires ! :lol:

Po kontakcie bliskiego stopnia z yorkiem mialam dziwne przeczucie, ze yorki pochodza od wiewiorek i chyba sie to potwierdza :lol:
Sliczniutki !!!

Wyjatkowo mu do pyszczka w tej "dziewczynskiej" fryzurce :lol:

Ciekawe czy twórczo Cie krowki pociagna ? :evil_lol:hmm wiec tak.....proszę o tłumaczenie na PL :eviltong:

Yoraski są komiczne i niesamowicie szybkie więc i z wiewiórami mogą sie kojarzyć :lol::p

Hihih jaka dziewczyńska fryzurka - wszak palemka (kucyk) u yorka to obowiazek prawie :evil_lol:

co do krówek.. na razie mnie pociągają mocno ale...... smakowo :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hmm wiec tak.....proszę o tłumaczenie na PL :eviltong:

Oj, Gosiek, Evelina po francusku chciała Ci powiedzieć, że ordynarna jesteś:eviltong: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wiecie co ????? Pooglądałam trochę tych zdjęć makro ... I wiecie co ? Powiem tak : TWOJE GOSIU I TWOJE DOMINIKO SĄ O NIEBO LEPSZE .

B A N K O W O !!!

Haniu :buzi: Dziękuje Ci za miłe słowo

może kiedyś sie odwaze

ALE GOSIA juz dzis powinna wysłać fote :mad:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Wiecie co ????? Pooglądałam trochę tych zdjęć makro ... I wiecie co ? Powiem tak : TWOJE GOSIU I TWOJE DOMINIKO SĄ O NIEBO LEPSZE .

B A N K O W O !!!

Zgadzam sie z Hania!! Przeciez wasze zdjecia sa na pewno lepsze od jakiejs truskawki na tle nieba:evil_lol::evil_lol:

Posted

B A N K O W O !!!

Popieram w 100000000% :multi::multi::multi:

Posted

cześć.. zajrzałam do galerii i zamarłam :cool1:
Dziewczyny... jestem w szoku ze tak we mnie wierzycie.. nawet sobie nie wyobrażacie jak się wzruszyłam......

no ale.. oceniaja to wszystko profesjonaliści.. troche sie boję ale... oswiadczam wam że.. wezmę udział w konkursie - dla Was :p
dziś coś pewie tam wrzucę.. musze poprzeglądać moje zdjecia - moz e znajdę jakieś w miarę ciekawe ;)

Posted

[quote name='Gosiek']cześć.. zajrzałam do galerii i zamarłam :cool1:
Dziewczyny... jestem w szoku ze tak we mnie wierzycie.. nawet sobie nie wyobrażacie jak się wzruszyłam......

no ale.. oceniaja to wszystko profesjonaliści.. troche sie boję ale... oswiadczam wam że.. wezmę udział w konkursie - dla Was :p
dziś coś pewie tam wrzucę.. musze poprzeglądać moje zdjecia - moz e znajdę jakieś w miarę ciekawe ;)
Gosieńko z pewnością wygrasz. Robisz świetne jakościowo zdjęcia!:multi:

Posted

Gosiu ja tu do Ciebie tak po cichu zaglądam, nawet całkiem często, foteczki oglądam, dyskusje pomijam ;) i tak jakoś... się nie odzywam...
Twoje zdjęcia... robisz różne, lepsze, gorsze, jak każdy zresztą :) ale wśród tych lepszych masz prawdziwe perełki, takie zdjęcia, które zatrzymują, każą przystanąć i się delektować... niezwykłe zdjęcia, z duszą, z osobowością... masz smykałkę do makro :) Więc spokojnie poszperaj, znajdź te perełki i ślij na konkursy :)

Pozdrawiam cieplutko
Marysia ze zrastającym się, cieknącym, spuchniętym, zawijanym w skarpety i woreczki połamańcem ;)

Posted

Gosieńko mądra decyzja :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :klacz: :klacz:

naprawde się ciesze (mam nadzieje ze bede mogła obserwować konkurs no i oczywiście TRZYMAM KCIUKI :thumbs: )

jak już wygrasz to wisisz mi fote z dedykacją :siara:

Posted

[quote name='Gosiek']cześć.. zajrzałam do galerii i zamarłam :cool1:

dziś coś pewie tam wrzucę.. musze poprzeglądać moje zdjecia - moz e znajdę jakieś w miarę ciekawe ;)Az sie dziwie, ze dopiero teraz o konkursie pomyslalas :shake:
Gosia ciesz sie a nie goopio boj, ze prace oceniaja profesjonalisci.
Nikt Ci takiej fachowej krytyki nie da jak oni :multi:
Trzeba wierzyc w siebie :calus:, nikt nie jest doskonaly :buzi:

Posted

i coście narobiły??? :mad: Gosia się pewnie już przeniosła z Dogo na jakieś profesjonalne forum foto :mad: :placz: a co z nami Gosiu?? :placz:

:lol: trzymam :kciuki: za konkursowe fotki :loveu:

Posted

Całym sercem dziękuję Wam za wiare we mnie.. na razie jestem na etapie kasowania całej tony zdjęć z komputera :evil_lol:

nie wiem które zdjecia wybrać na konkurs :shake: moze macie jakieś sugestie?

zmykam na rower z rodzinką.. bedę wieczorkiem....