dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 uwielbiam tego tulipka (dzis widziałam jednego uciekiniera głowe wystawil za ogrodzenie może jutro go ufoce) a co do foto to tam robią kosa zdjecia ale tam są ludzie ktorzy od lat foca................a jest pełno konkursow dla "amatorow" naprzyklad macro olympus Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst'] uwielbiam tego tulipka (dzis widziałam jednego uciekiniera głowe wystawil za ogrodzenie może jutro go ufoce) a co do foto to tam robią kosa zdjecia ale tam są ludzie ktorzy od lat foca................a jest pełno konkursow dla "amatorow" naprzyklad macro olympus no niestety - to były ostatnie chwile tulipka... tulipek ów rósł sobie na opuszczonej posesji.. no i wlazł sobie jakis facet, zerwał wszystkie tulipki i poszedł do domu :placz: a tak fajnie się przez szpary w żywopłocie zdjecia robiło :diabloti: muszę pooglądać jakies konkursiki.. bardzo mnie ciekawi jakie tam zdjecia wstawiaja... ale jak znam życie to moje są totalną porażką :cool1: Quote
Gosiek Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 [quote name='Evelina']Nie jestem w stanie skomentowac wszystkiego co tu wklejasz :oops: Z francuska powiem krotko, robisz fotki extraordinaires ! :lol: Po kontakcie bliskiego stopnia z yorkiem mialam dziwne przeczucie, ze yorki pochodza od wiewiorek i chyba sie to potwierdza :lol: Sliczniutki !!! Wyjatkowo mu do pyszczka w tej "dziewczynskiej" fryzurce :lol: Ciekawe czy twórczo Cie krowki pociagna ? :evil_lol:hmm wiec tak.....proszę o tłumaczenie na PL :eviltong: Yoraski są komiczne i niesamowicie szybkie więc i z wiewiórami mogą sie kojarzyć :lol::p Hihih jaka dziewczyńska fryzurka - wszak palemka (kucyk) u yorka to obowiazek prawie :evil_lol: co do krówek.. na razie mnie pociągają mocno ale...... smakowo :evil_lol: Quote
r_2005 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Gosiek napisał(a):hmm wiec tak.....proszę o tłumaczenie na PL :eviltong: Oj, Gosiek, Evelina po francusku chciała Ci powiedzieć, że ordynarna jesteś:eviltong: :lol: Quote
Hanna R. Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst']mówisz i masz ;) http://www.makro.olympus.pl/ Wiecie co ????? Pooglądałam trochę tych zdjęć makro ... I wiecie co ? Powiem tak : TWOJE GOSIU I TWOJE DOMINIKO SĄ O NIEBO LEPSZE . B A N K O W O !!! Quote
dbsst Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wiecie co ????? Pooglądałam trochę tych zdjęć makro ... I wiecie co ? Powiem tak : TWOJE GOSIU I TWOJE DOMINIKO SĄ O NIEBO LEPSZE . B A N K O W O !!! Haniu :buzi: Dziękuje Ci za miłe słowo może kiedyś sie odwaze ALE GOSIA juz dzis powinna wysłać fote :mad: Quote
Cola Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Gosiek'] Zobaczyłam :crazyeye: i upadłam. REWELACJA! :) Quote
Magda Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wiecie co ????? Pooglądałam trochę tych zdjęć makro ... I wiecie co ? Powiem tak : TWOJE GOSIU I TWOJE DOMINIKO SĄ O NIEBO LEPSZE . B A N K O W O !!! Zgadzam sie z Hania!! Przeciez wasze zdjecia sa na pewno lepsze od jakiejs truskawki na tle nieba:evil_lol::evil_lol: Quote
Poświata Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Fo-ty-na-kon-kurs , fo-ty-na-kon-kurs , fo-ty-na-kon-kurs. Quote
Moniś Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Wiecie co ????? Pooglądałam trochę tych zdjęć makro ... I wiecie co ? Powiem tak : TWOJE GOSIU I TWOJE DOMINIKO SĄ O NIEBO LEPSZE . B A N K O W O !!! Popieram w 100000000% :multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 cześć.. zajrzałam do galerii i zamarłam :cool1: Dziewczyny... jestem w szoku ze tak we mnie wierzycie.. nawet sobie nie wyobrażacie jak się wzruszyłam...... no ale.. oceniaja to wszystko profesjonaliści.. troche sie boję ale... oswiadczam wam że.. wezmę udział w konkursie - dla Was :p dziś coś pewie tam wrzucę.. musze poprzeglądać moje zdjecia - moz e znajdę jakieś w miarę ciekawe ;) Quote
an3czka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Gosiek']cześć.. zajrzałam do galerii i zamarłam :cool1: Dziewczyny... jestem w szoku ze tak we mnie wierzycie.. nawet sobie nie wyobrażacie jak się wzruszyłam...... no ale.. oceniaja to wszystko profesjonaliści.. troche sie boję ale... oswiadczam wam że.. wezmę udział w konkursie - dla Was :p dziś coś pewie tam wrzucę.. musze poprzeglądać moje zdjecia - moz e znajdę jakieś w miarę ciekawe ;) Gosieńko z pewnością wygrasz. Robisz świetne jakościowo zdjęcia!:multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gosiu ja tu do Ciebie tak po cichu zaglądam, nawet całkiem często, foteczki oglądam, dyskusje pomijam ;) i tak jakoś... się nie odzywam... Twoje zdjęcia... robisz różne, lepsze, gorsze, jak każdy zresztą :) ale wśród tych lepszych masz prawdziwe perełki, takie zdjęcia, które zatrzymują, każą przystanąć i się delektować... niezwykłe zdjęcia, z duszą, z osobowością... masz smykałkę do makro :) Więc spokojnie poszperaj, znajdź te perełki i ślij na konkursy :) Pozdrawiam cieplutko Marysia ze zrastającym się, cieknącym, spuchniętym, zawijanym w skarpety i woreczki połamańcem ;) Quote
r_2005 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ja to w ogóle sobie nie wyobrażam, że mogłabyś nie wygrać!:p Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gosiu, a pokazesz nam te swoje pereleczki, ktore beda brac udzial w konkursie?:cool3: Ja na biezaco bede sledzic etapy konkursu. Quote
Teklunia Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 czesc Gosiu :) tak sie ciesze ze sie zdecydowalas na konkurs :multi: wierz mi, masz bardzo duze szanse! Quote
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Gosieńko mądra decyzja :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :B-fly: :bigcool: :bigcool: :klacz: :klacz: naprawde się ciesze (mam nadzieje ze bede mogła obserwować konkurs no i oczywiście TRZYMAM KCIUKI :thumbs: ) jak już wygrasz to wisisz mi fote z dedykacją :siara: Quote
Evelina Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Gosiek']cześć.. zajrzałam do galerii i zamarłam :cool1: Dziewczyny... jestem w szoku ze tak we mnie wierzycie.. nawet sobie nie wyobrażacie jak się wzruszyłam...... no ale.. oceniaja to wszystko profesjonaliści.. troche sie boję ale... oswiadczam wam że.. wezmę udział w konkursie - dla Was :p dziś coś pewie tam wrzucę.. musze poprzeglądać moje zdjecia - moz e znajdę jakieś w miarę ciekawe ;)Az sie dziwie, ze dopiero teraz o konkursie pomyslalas :shake: Gosia ciesz sie a nie goopio boj, ze prace oceniaja profesjonalisci. Nikt Ci takiej fachowej krytyki nie da jak oni :multi: Trzeba wierzyc w siebie :calus:, nikt nie jest doskonaly :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 gosiu wrzuc nam tez jakies makro :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 i coście narobiły??? :mad: Gosia się pewnie już przeniosła z Dogo na jakieś profesjonalne forum foto :mad: :placz: a co z nami Gosiu?? :placz: :lol: trzymam :kciuki: za konkursowe fotki :loveu: Quote
Gosiek Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Całym sercem dziękuję Wam za wiare we mnie.. na razie jestem na etapie kasowania całej tony zdjęć z komputera :evil_lol: nie wiem które zdjecia wybrać na konkurs :shake: moze macie jakieś sugestie? zmykam na rower z rodzinką.. bedę wieczorkiem.... Quote
anetta Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Jeeeee :bigcool: Gosia da fote do konkursu :sweetCyb::bigcool: wierzymy ze sie uda! A w jakiej kategorii bedziesz uczestniczyc?:cool3: Quote
Recommended Posts