Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale cudna yorkowa gromadka :loveu:

ach temu Axiowi dobrze, tyle yorasków naraz...:multi:

czy to Psotka z Oliwką przyszły w gosci ? a ten trzeci yorczek to kto? :roll:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):
ale cudna yorkowa gromadka :loveu:

ach temu Axiowi dobrze, tyle yorasków naraz...:multi:

czy to Psotka z Oliwką przyszły w gosci ? a ten trzeci yorczek to kto? :roll:
ten trzeci to Zuzka - sąsiadka :p
czyli Ax miał trzy koleżanki do zabawy... ale ganiał się właściwie tylko z Zuzą bo to taka mała łobuzica :razz: a Oliwia i Psotka pilnują swojej pańci ;)

Posted

[quote name='Gosiek']

Łaaaaaaaaaaaaaaał, ale fajna gromadka:loveu: :loveu: :loveu: . Moja córcia zachorowała na Yorczka :lol: , chce mieć piesia tylko dla siebie, ale tatuś staje "okoniem", chyba ma już "zwierzęcy przesyt" :roll:. Coś trzeba będzie pokombinować :mad: :diabloti: .

Posted

PIKA napisał(a):
Witaj Gosiu :multi:

:crazyeye: One sie tu calują :crazyeye:
ależ skad.. najwyzej ostrożnie obwą****ą - Oliwia jest "gryzoniem" wiec Axel ma sie na bacznosci.. zaczepia ją tylko i zmyka - zachęca do zabawy :razz:

Posted

anetta napisał(a):
Niesamowite stwory-potwory :-o
A 4 yorki w jednym ogrodku sa ekstra!
hihih oj tak - fajnie razem wygladają... szkoda tylko ze Oliwia z Psotka sie tak mało bawią ;)
Axio się tak dziś wybiegał w słoneczku że od popołudnia śpi :evil_lol: przydałoby sie takie yorkowe spotkanko codzienie zeby sie mógł wyszaleć :lol:

Posted

Witam słonecznie i cieplutko :p

oj tak - zgraja yorasków to jest to co baaaaardzo cieszy oczy :p
a i psiaki mają frajdę jak sie moga tak wybawić :multi:

Posted

AlKil napisał(a):
Witaj Gosiu!
Zaraz znikam, bo muszę zawieżć małego do szkoły, a potem zajrzę na ten "fotosik". Rozumiem, że Twoje prace tam znajdę?
:lol: tak - ja sie tam zarejestrowałam.. mam nawet swoje albumy :p do których dodaje niektóre zdjecia ;)

Posted

cześć Gosiu !:multi:

Gosiu, wyobraż sobie że u nas na osiedlu 2 kobiety (rozmnażaczki ):diabloti:maja każda po 4 yorki.Przyjażnią sie i nieraz wychodzą razem na spacerki. To dopiero tłok yorkowy... i wszystkie luzem ganiają ...:diabloti:

Posted

a ja znów siedzę w ogródeczku ale wpadłam szybciutko wstawić wczorajsze zdjecia kwiatków :p

potem wstawię zdjecia Axia ... ganiał za lotką od bedmintona i śmieszne pozy przybierał :evil_lol:

przekwitajacy miniaturowy tulipek

Posted

[quote name='an3czka']Bardzo ładne. Ślicznie Axio wyszedł na te zielonej trawce:pdzięki - dziś mamy cudne słonko - świetnie sie zdjecia robi :multi:

to jeszcze jedno