Alka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ale cudna yorkowa gromadka :loveu: ach temu Axiowi dobrze, tyle yorasków naraz...:multi: czy to Psotka z Oliwką przyszły w gosci ? a ten trzeci yorczek to kto? :roll: Quote
Gosiek Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Alka napisał(a):ale cudna yorkowa gromadka :loveu: ach temu Axiowi dobrze, tyle yorasków naraz...:multi: czy to Psotka z Oliwką przyszły w gosci ? a ten trzeci yorczek to kto? :roll:ten trzeci to Zuzka - sąsiadka :p czyli Ax miał trzy koleżanki do zabawy... ale ganiał się właściwie tylko z Zuzą bo to taka mała łobuzica :razz: a Oliwia i Psotka pilnują swojej pańci ;) Quote
Poświata Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Gosiek'] Łaaaaaaaaaaaaaaał, ale fajna gromadka:loveu: :loveu: :loveu: . Moja córcia zachorowała na Yorczka :lol: , chce mieć piesia tylko dla siebie, ale tatuś staje "okoniem", chyba ma już "zwierzęcy przesyt" :roll:. Coś trzeba będzie pokombinować :mad: :diabloti: . Quote
PIKA Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Witaj Gosiu :multi: :crazyeye: One sie tu calują :crazyeye: Quote
anetta Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Niesamowite stwory-potwory :-o A 4 yorki w jednym ogrodku sa ekstra! Quote
Gosiek Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Gosiu :multi: :crazyeye: One sie tu calują :crazyeye:ależ skad.. najwyzej ostrożnie obwą****ą - Oliwia jest "gryzoniem" wiec Axel ma sie na bacznosci.. zaczepia ją tylko i zmyka - zachęca do zabawy :razz: Quote
Gosiek Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 anetta napisał(a):Niesamowite stwory-potwory :-o A 4 yorki w jednym ogrodku sa ekstra!hihih oj tak - fajnie razem wygladają... szkoda tylko ze Oliwia z Psotka sie tak mało bawią ;) Axio się tak dziś wybiegał w słoneczku że od popołudnia śpi :evil_lol: przydałoby sie takie yorkowe spotkanko codzienie zeby sie mógł wyszaleć :lol: Quote
nikusia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Uwielbiam jak psiaki się ze sobą bawią ;) Rami nie ma kumpla do zabawy... :( Śliczne fotki!!!!!!!!!!!!! :D Quote
AlKil Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Jaka fajna zgraja yoreczków! Miły dzień miał Axio Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Witam słonecznie i cieplutko :p oj tak - zgraja yorasków to jest to co baaaaardzo cieszy oczy :p a i psiaki mają frajdę jak sie moga tak wybawić :multi: Quote
AlKil Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Witaj Gosiu! Zaraz znikam, bo muszę zawieżć małego do szkoły, a potem zajrzę na ten "fotosik". Rozumiem, że Twoje prace tam znajdę? Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 AlKil napisał(a):Witaj Gosiu! Zaraz znikam, bo muszę zawieżć małego do szkoły, a potem zajrzę na ten "fotosik". Rozumiem, że Twoje prace tam znajdę?:lol: tak - ja sie tam zarejestrowałam.. mam nawet swoje albumy :p do których dodaje niektóre zdjecia ;) Quote
Alka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 cześć Gosiu !:multi: Gosiu, wyobraż sobie że u nas na osiedlu 2 kobiety (rozmnażaczki ):diabloti:maja każda po 4 yorki.Przyjażnią sie i nieraz wychodzą razem na spacerki. To dopiero tłok yorkowy... i wszystkie luzem ganiają ...:diabloti: Quote
an3czka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Gosiek'] A co to? Buziaczki?:lol: Gosiu bardzo fajnie, że organizujecie takie spędy. Quote
mmbbaj Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Gosiek'] Ale super spotkanie! Tu chyba jakaś psia narada? :evil_lol: Że one się wam nie myliły :cool3: ...Witaj Gosiu :lol: Quote
AlKil Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 trochę dłużej mi to zajęło, bo przyjechał żon i oglądał Johniego. Ale już jestem Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 a ja znów siedzę w ogródeczku ale wpadłam szybciutko wstawić wczorajsze zdjecia kwiatków :p potem wstawię zdjecia Axia ... ganiał za lotką od bedmintona i śmieszne pozy przybierał :evil_lol: przekwitajacy miniaturowy tulipek Quote
an3czka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Gosiek'] dcn... później :diabloti: Gosia normalnie uwielbiam te Twoje zdjęcia kwiatów!:loveu: Quote
an3czka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Gosiek'] Bardzo ładne. Ślicznie Axio wyszedł na te zielonej trawce:p Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='an3czka']Bardzo ładne. Ślicznie Axio wyszedł na te zielonej trawce:pdzięki - dziś mamy cudne słonko - świetnie sie zdjecia robi :multi: to jeszcze jedno Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 hahaha no z "dziobem" ryby to mi się nie skojarzyło :evil_lol: wklejam jeszcze dzisiejsze zdjecia Axia Quote
Recommended Posts