Ewa_17 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 przegladnelam twoja galerie i widze, ze mamy talent na forum :cool3: gartuluje :razz: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Moniś napisał(a):ooo ludzieeee.. jakie cudneeeeeee :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:skoro tak Ci sie spodobały to jutro ufocę jeszcze drugi bukiecik - biały :p Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):skoro tak Ci sie spodobały to jutro ufocę jeszcze drugi bukiecik - biały :p o tak tak :loveu::loveu::loveu: jestem jak najbardziej za :lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a): w zyciu bym nie zgadla, chociaz bardzo lubie takie malutkie bukieciki z tych stokrotek... Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Ewa_17 napisał(a):przegladnelam twoja galerie i widze, ze mamy talent na forum :cool3: gartuluje :razz:witam, witam.......:crazyeye: nie powiesz chyba ze cała galerię przejrzałaś? Dziękuję slicznie za miłe słowa ja też bardzo lubię stokrotki... mam takich sąsiadów u których zawsze pięknie kwitną stokrotki.. pięknie bo rozsiane po trawie :loveu: ale w tym roku jeszcze u nich nie kwitną... mam nadzieję ze nie przemarzły :roll: mam jeszcze kilka dzisiejszych kwiatków... jutro też je obfocę :lol: Ach jak ja lubię mieć kwiatuszki w domu :loveu: niesamowicie mocno pachnacy hiacynt stokroteczka.. z doniczki :loveu: niedługo zasadzę je w ogródku a to dwie foty "ogrodowe" Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 dobranoc wszystkim i kolorowych snów życzymy Quote
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 No, że to stokrotka to bym w zyciu nie wpadla :evil_lol: Dobanoc :hand: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 no tak ja oczywsicie wszystkie zdjecia zobaczyłam, spodobały mi sie strasznie a zanim doszłam do ostatniej strony to zagadek juz był odgadnięty :placz: :placz: :placz: goooosiu jessssioooo :cool3: a wogóle to dziendobrywieczór i dobranoc :buzi: Quote
Moniś Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 hooooop, hooooooop... czemu tu jeszcze nikogo nie było? :shake: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 cześć juz jestem :p Ale dziś cudnie i pogoda właściwie letnia :multi: 17stopni w cieniu - wspaniale :multi: Teściowa wczoraj kupiła 2 nowe kwiatki do ogródka i mowi tak... Gosia jutro je pewnie sfotografuje :lol: Niniejszym zamierzam to właśnie niedługo uczynić :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 witaj Gosiu :) czekam na zdjecia kwiatkow i moze jakiegos wiosennego Axelka? :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 hej gosienko :cool3: focisz?:eviltong: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hej gosienko :cool3: focisz?:eviltong:już nie :p właśnie zgrywam kilka na fotosika i za chwilkę wstawię :p Quote
an3czka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a):już nie :p właśnie zgrywam kilka na fotosika i za chwilkę wstawię :p Gosiu czekam z niecierpliwością:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a): gosia doniczka z własnym imieniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):gosia doniczka z własnym imieniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: wiedziałam ze ktoś zwróci pewnie na to uwagę :eviltong: Quote
Teklunia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):gosia doniczka z własnym imieniem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:w dzisiejszych czasach tak kradna, ze trzeba podpisywac swoja wlasnosc ;) Quote
an3czka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a): to jest waszym zdaniem? co Gosia wspaniałe te zdjęcia. Na doniczkę też zwróciłam uwagę :-D Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Gosiek napisał(a)::evil_lol: wiedziałam ze ktoś zwróci pewnie na to uwagę :eviltong: hahahha i tak niefortunnie sie stało ze ja slepa dostrzegłam :eviltong: ale baaaaaaardzo oryginalne, na moją kolekcje kaktusków sobie taką zrobie ( jesczze nie wiem jak, ale zrobie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 hahaha wariatki :eviltong: ponawiam to jest waszym zdaniem? Quote
Gosiek Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Moniś napisał(a):dmuchawiec :cool1:;););)nie - na dmuchawce jeszcze za wcześnie :eviltong: Quote
Recommended Posts