olcha Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Gosiek napisał(a):Ewuniu - galeryjkę już odwiedziłam.. jestem pod wrażeniem :loveu: Cieszę sie ze kwiatuszki przypadły do gustu :cool1: gdzie? gdzie? gdzie? Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 dzieńdoberek... znów zresztą pochmurny i na dokładkę strasznie zimny :roll: tylko dwa stopieńki brrrr [quote name='olcha']gdzie? gdzie? gdzie?:lol: w meilu ;) ale zaspokoję Twoją ciekawość... było coś w tym stylu :cool1: miłego dzionka Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Witaj Gosieńko :multi: Pogoda fatalna :shake: dobrze, ze dzisiaj w domu siedze :evil_lol: bede mogla se pospać :roll: jak mi sie uda :roll: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Gosieńko :multi: Pogoda fatalna :shake: dobrze, ze dzisiaj w domu siedze :evil_lol: bede mogla se pospać :roll: jak mi sie uda :roll:Fakt - dzisiejszy dzień z pewnoscią nie sprzyja ożywieniu :roll: sennie jest okrutnie - Saba też dzisiaj nie wykazuje na nic chęci? Axel od rana śpi... conajwyzej zmienia tylko miejscówki do spania :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Gosiek napisał(a): Saba też dzisiaj nie wykazuje na nic chęci? Axel od rana śpi... conajwyzej zmienia tylko miejscówki do spania :evil_lol: podsypia , ale że ja w domu jestem to probuje sie wykazać, jako pies strózujący :evil_lol: Quote
Alka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Gosiek']Fakt - dzisiejszy dzień z pewnoscią nie sprzyja ożywieniu :roll: sennie jest okrutnie - Axel od rana śpi... conajwyzej zmienia tylko miejscówki do spania :evil_lol: cześć Gosiu ! U nas też pochmurno , szaro i deszczowo...:diabloti: Zdzwiwiona jestem tylko aktywnością Tuffiastego ,bo nie dość ,że spacerował w deszczu to w domu nie daje mi chwili spokoju.Co rusz to ma inne pomysły na zabawę :evil_lol: , i ani mysli o spaniu.:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Witajcie :) Moje niedźwiedzie śpią :) Kot tez :) Ale chyba wystarczyłoby powiedzieć " idziemy?" i pewnie tałatajstwo byłoby przy drzwiach....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Hahaha u mnie to samo - powiem "idziemy" i Axel gotów do wyjscia..... dziewczyny... nie wytrzymałam i kupiłam dzis bratki... lecę do ogródka je zasadzić.. i obfocić naturalnie :evil_lol: Quote
Alka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Gosiu, u nas musiałabyś sadzić przy padajacym sniegu ...:diabloti: dosłownie sypie ! :angryy: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Alka']Gosiu, u nas musiałabyś sadzić przy padajacym sniegu ...:diabloti: dosłownie sypie ! :angryy::crazyeye: a u mnie słonko sie przebija zza chmur :cool1: tyle zdążyłam zrobić zdjeć... zanim mi bateria padła :angryy: ale zaraz idę jeszcze popstrykać brateczkom zdjecia :p Quote
Alka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Gosiu , szybka jesteś ... robota pali ci się w rękach :thumbs: o słonku to możemy tylko pomarzyć , ,coraz intensywniej śniegiem wali :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Nika Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Gosieńko, widzę że do Twojego ogródka to wiosna juz na dobre zawitała. A u nas dla odmiany przed chwila padał grad. Quote
AlKil Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 U nas wychodzą żonkile i krokusiki, ale się jeszcze nie rozwijają. Trochę chmurek na niebie ale na szczęście nic nie pada. Brateczki cudne, chyba jutro polecę na rynek i też choć parę wsadzę. Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Nika']Gosieńko, widzę że do Twojego ogródka to wiosna juz na dobre zawitała. A u nas dla odmiany przed chwila padał grad. cześć Kasiu :multi: No cóż... zmusiłam wiosnę do tego :diabloti: Zobaczymy czy przetrwają bo zapowiadają nocne mrozy ;) Ewa - koniecznie kup.. jaka potem radość dla oczu.. załuję że ładnych bordowych bratków nie było.. ale z czasem i takie upoluję :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Czesc Gosiu :) Rano faktycznie bylo malo wiosennie, ale teraz juz swieci slonko i jest ciut cieplej... A podobno w poniedzialek gdzie w Polsce ma byc... 20 stopni! :) Nie moge sie doczekac :p Quote
Alicja Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 To niesprawiedliwe :placz:, u Gosi słonko , kwiatusie a ja mam co ...bałwana se ulepię :placz: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']To niesprawiedliwe :placz:, u Gosi słonko , kwiatusie a ja mam co ...bałwana se ulepię :placz:ojej.. no że też musiał ten śnieg u Was napadać :angryy: podobno jutro ma rano u nas poprószyć ociupinkę.. zimno znów :roll: Dzis co prawda słoneczko świeci ale też nie jest jaoś ciepło specalnie :roll: Axio z zabaweczka a tu... hahaha strus pędziwiatr Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 hahaha no tak - do żółwia tu jest baaardzo podobny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: spętany tulipek trawka ozdobna juz rośnie :multi: Quote
aga1215 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 a tutaj jak zwykle miło dla oka :loveu: i jakie wytchnienie dla duszy skołatanej :buzi: Gosia -mam statywik :multi: Quote
mmbbaj Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Gosiek'] spętany tulipek trawka ozdobna juz rośnie :multi: Ach Gosiu, jak ja ci tego ogródka zazdroszczę! :placz: Ja bym też sadziła i kopała i grabiła! Śliczne te brateczki :lol: Czekam na więcej foteczek! Aaaaaaa! i dzień dobry! :evil_lol: Quote
Magda Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Dzien dobry Gosiu!! Milo, ze do nas wpadasz. Mnie niestety dawno u ciebie nie bylo, bo nie wiedzialam co mam napisac, a poza tym tyle zaleglosci, ze jeszcze ich nie nadrobilam. Jak bedzie wiecej czasu to sobie poogladam zdjecia i troche poczytam. A co mam powiedziec o zaleglosciach u Alicji R.?:shake: Bede siedziala ze 2 h............... Moim zdaniem za szybko i za duzo piszecie:eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Cześc Gosiu, jak zwykle cudne zdjęcia dla oka mozna zobaczyc w Twojej galeryjce :loveu: Gosiu przeslij troche tego słoneczka na Śląsk :placz: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='aga1215']a tutaj jak zwykle miło dla oka :loveu: i jakie wytchnienie dla duszy skołatanej :buzi: Gosia -mam statywik :multi: dzięki :buzi: a ja statywiku małego nadal nei mam :shake: Gosiu - tak naprawde to ogródeczek teściowej :cool1: a nie mój... proszę bardzo - wstawiam pozostałe fotki bratków :cool1: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Gosiu, jak zwykle cudne zdjęcia dla oka mozna zobaczyc w Twojej galeryjce :loveu: Gosiu przeslij troche tego słoneczka na Śląsk :placz:Daga - gdyby sie dało to bym wysłała :cool1: ale niestety się nie da... musi Ci w takim razie wirtualne wystarczyć Madziu - fajnie że wpadłaś :cool1: Quote
Recommended Posts