Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
Ewuniu - galeryjkę już odwiedziłam.. jestem pod wrażeniem :loveu:

Cieszę sie ze kwiatuszki przypadły do gustu :cool1:

gdzie? gdzie? gdzie?

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieńdoberek... znów zresztą pochmurny i na dokładkę strasznie zimny :roll:
tylko dwa stopieńki brrrr

[quote name='olcha']gdzie? gdzie? gdzie?:lol: w meilu ;)
ale zaspokoję Twoją ciekawość... było coś w tym stylu :cool1:

miłego dzionka

Posted

Witaj Gosieńko :multi:
Pogoda fatalna :shake: dobrze, ze dzisiaj w domu siedze :evil_lol: bede mogla se pospać :roll: jak mi sie uda :roll:

Posted

PIKA napisał(a):
Witaj Gosieńko :multi:
Pogoda fatalna :shake: dobrze, ze dzisiaj w domu siedze :evil_lol: bede mogla se pospać :roll: jak mi sie uda :roll:
Fakt - dzisiejszy dzień z pewnoscią nie sprzyja ożywieniu :roll:
sennie jest okrutnie - Saba też dzisiaj nie wykazuje na nic chęci? Axel od rana śpi... conajwyzej zmienia tylko miejscówki do spania :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Saba też dzisiaj nie wykazuje na nic chęci? Axel od rana śpi... conajwyzej zmienia tylko miejscówki do spania :evil_lol:

podsypia , ale że ja w domu jestem to probuje sie wykazać, jako pies strózujący :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']Fakt - dzisiejszy dzień z pewnoscią nie sprzyja ożywieniu :roll:
sennie jest okrutnie - Axel od rana śpi... conajwyzej zmienia tylko miejscówki do spania :evil_lol:

cześć Gosiu !

U nas też pochmurno , szaro i deszczowo...:diabloti:

Zdzwiwiona jestem tylko aktywnością Tuffiastego ,bo nie dość ,że spacerował w deszczu to w domu nie daje mi chwili spokoju.Co rusz to ma inne pomysły na zabawę :evil_lol: , i ani mysli o spaniu.:evil_lol:

Posted

Witajcie :)
Moje niedźwiedzie śpią :) Kot tez :) Ale chyba wystarczyłoby powiedzieć " idziemy?" i pewnie tałatajstwo byłoby przy drzwiach....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hahaha u mnie to samo - powiem "idziemy" i Axel gotów do wyjscia.....

dziewczyny... nie wytrzymałam i kupiłam dzis bratki... lecę do ogródka je zasadzić.. i obfocić naturalnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']Gosiu, u nas musiałabyś sadzić przy padajacym sniegu ...:diabloti:

dosłownie sypie ! :angryy::crazyeye: a u mnie słonko sie przebija zza chmur :cool1:

tyle zdążyłam zrobić zdjeć... zanim mi bateria padła :angryy:
ale zaraz idę jeszcze popstrykać brateczkom zdjecia :p

Posted

Gosiu , szybka jesteś ... robota pali ci się w rękach :thumbs:

o słonku to możemy tylko pomarzyć , ,coraz intensywniej śniegiem wali :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

U nas wychodzą żonkile i krokusiki, ale się jeszcze nie rozwijają. Trochę chmurek na niebie ale na szczęście nic nie pada. Brateczki cudne, chyba jutro polecę na rynek i też choć parę wsadzę.

Posted

[quote name='Nika']Gosieńko, widzę że do Twojego ogródka to wiosna juz na dobre zawitała.
A u nas dla odmiany przed chwila padał grad. cześć Kasiu :multi:
No cóż... zmusiłam wiosnę do tego :diabloti:
Zobaczymy czy przetrwają bo zapowiadają nocne mrozy ;)

Ewa - koniecznie kup.. jaka potem radość dla oczu.. załuję że ładnych bordowych bratków nie było.. ale z czasem i takie upoluję :evil_lol:

Posted

Czesc Gosiu :)
Rano faktycznie bylo malo wiosennie, ale teraz juz swieci slonko i jest ciut cieplej... A podobno w poniedzialek gdzie w Polsce ma byc... 20 stopni! :) Nie moge sie doczekac :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']To niesprawiedliwe :placz:, u Gosi słonko , kwiatusie a ja mam co ...bałwana se ulepię :placz:ojej.. no że też musiał ten śnieg u Was napadać :angryy: podobno jutro ma rano u nas poprószyć ociupinkę.. zimno znów :roll:

Dzis co prawda słoneczko świeci ale też nie jest jaoś ciepło specalnie :roll:

Axio z zabaweczka

a tu... hahaha strus pędziwiatr

Posted

[quote name='Gosiek']

spętany tulipek

trawka ozdobna juz rośnie :multi:

Ach Gosiu, jak ja ci tego ogródka zazdroszczę! :placz: Ja bym też sadziła i kopała i grabiła! Śliczne te brateczki :lol: Czekam na więcej foteczek! Aaaaaaa! i dzień dobry! :evil_lol:

Posted

Dzien dobry Gosiu!!
Milo, ze do nas wpadasz. Mnie niestety dawno u ciebie nie bylo, bo nie wiedzialam co mam napisac, a poza tym tyle zaleglosci, ze jeszcze ich nie nadrobilam. Jak bedzie wiecej czasu to sobie poogladam zdjecia i troche poczytam.
A co mam powiedziec o zaleglosciach u Alicji R.?:shake: Bede siedziala ze 2 h............... Moim zdaniem za szybko i za duzo piszecie:eviltong:

Posted

[quote name='aga1215']a tutaj jak zwykle miło dla oka :loveu: i jakie wytchnienie dla duszy skołatanej :buzi:

Gosia -mam statywik :multi: dzięki :buzi:
a ja statywiku małego nadal nei mam :shake:

Gosiu - tak naprawde to ogródeczek teściowej :cool1: a nie mój...
proszę bardzo - wstawiam pozostałe fotki bratków :cool1:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Gosiu,

jak zwykle cudne zdjęcia dla oka mozna zobaczyc w Twojej galeryjce :loveu:
Gosiu przeslij troche tego słoneczka na Śląsk :placz:Daga - gdyby sie dało to bym wysłała :cool1: ale niestety się nie da... musi Ci w takim razie wirtualne wystarczyć

Madziu
- fajnie że wpadłaś :cool1: