PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Evelina napisał(a): Nawet uszy ma czyste. Nigdy nie myte, bo nie bylo potrzeby :lol: Uszy czasami czyscimy (nie myjemy broń Boże ) ale i tak nie ma z czego :multi: Waciki zawsze w sumie czyste :multi: Nawet po tym pogryzieniu i trzymaniu ucha zawiązanego w upaly efektow ubocznych nie mamy :multi: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 cześć dziewczyny :multi: Ewa... no i co z ta galerią? Wstałam rano i szukam, szukam a tu... nie ma :crazyeye::shake: a nie znalazłszy galerii posłałam Ci meila na dzieńdobry... choć dzisiejszy niestety pochmurny akurat :roll: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 ISO 80 f 8.0 czas 1/400 balans - auto tyle danych starczy? Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześć Gosieńko :multi: A ja wczoraj przegapiłam imprezkę i pewnie z żóbruweczki już nic nie zostało :placz: :placz: Za 400 stronkę i 4000 pościk - oby tak dalej :multi: :laola: :cunao: :drinking: :beerchug: :drinka: :popcorn: :drink1: P.S czy Evelinka ma dzisiaj urodziny ?? :oops: Quote
Moniś Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześć Gosieńko :multi: Fotki powaliły mnie na podłoge :loveu::loveu::-o:-o raj dla oczu :loveu::loveu::loveu: Słonko mi tu zagląda w monitor, że prawie nic nie widze :eviltong::eviltong: Musze chyba zasłonić żaluzje;) Miłego dzionka! ;) Łapusia od Nodusia :razz: (czyściutkiego i mięciutkiego:eviltong:- świeżo po kąpieli) ;););) Quote
AlKil Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 :-( Witaj Gosieńko.Miałam straszną przerwę i ominęło mnie tyle imprezek:-( Padł mi komp, jak szukałam dla Ciebie bukieciku z okazji urodzin, załapałam straszliwego wirusa i wcięło mi internet i parę innych rzeczy:angryy: Ale po kilku dniach walki w połączonych siłach ze szwagrem jestem!!!:multi: Także spóźnione, choć bardzo szczere :BIG: życzenia urodzinowe. Zdjęcia nadrobiłam i jak zwykle zapierają dech...:crazyeye: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 AlKil napisał(a)::-( Witaj Gosieńko.Miałam straszną przerwę i ominęło mnie tyle imprezek:-( Padł mi komp, jak szukałam dla Ciebie bukieciku z okazji urodzin, załapałam straszliwego wirusa i wcięło mi internet i parę innych rzeczy:angryy: Ale po kilku dniach walki w połączonych siłach ze szwagrem jestem!!!:multi: Także spóźnione, choć bardzo szczere :BIG: życzenia urodzinowe. Zdjęcia nadrobiłam i jak zwykle zapierają dech...:crazyeye:dzieki wielkie... oj neistet surfowanie po sieci bywa niebezpieczne.. nie masz antywira w kompiku? Quote
AlKil Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Mam, ale przez 5 lat super się spisywał i nagle:ices_bla: nie dał rady. To była taka pierwsza poważna infekcja... Quote
Alka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześć Gosiu ! U nas tak samo pochmurno, tylko patrzec jak deszczyk lunie ...:cool3: Sporo mnie ominęło...:cool1: , nadal nie zniżyłaś lotów ,Twoimi fotami można się zauroczyć :loveu: milego dnia ! Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='AlKil']Mam, ale przez 5 lat super się spisywał i nagle:ices_bla: nie dał rady. To była taka pierwsza poważna infekcja... współczuję :shake: No ale najważniejsze ze kompik juz działa :cool1: cześć Ala - i dziękuję bardzo Quote
AlKil Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 To fakt. Mogę kontynuować pracę nad przygotowaniem moim chłopakom galerii.:evil_lol: Mam nadzieję,że mi się to uda... Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 AlKil napisał(a):To fakt. Mogę kontynuować pracę nad przygotowaniem moim chłopakom galerii.:evil_lol: Mam nadzieję,że mi się to uda...oj uda sie, uda.. bo niby czemu nie ;) miłego dnia dziewczyny - uciekam na zakupy :roll: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 czesc Gosienko :) kupilas cos ciekawego? :cool3: Pan Slimak jest ZACHWYCAJACY!!!:loveu: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Gosiek']obcy :evil_lol: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: Potwór! Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Gosienko :) kupilas cos ciekawego? :cool3: Pan Slimak jest ZACHWYCAJACY!!!:loveu: taaak... żarełko ;) hihi ślimaków juz cała masa - i maleńkich i dużych..... Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 wstawiam jeszcze zdjecia różyczek i uciekam do wieczorka i krokusik Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Gosiek']wstawiam jeszcze zdjecia różyczek i uciekam do wieczorka i krokusik Gosiu jak zwykle boskie... Quote
Evelina Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Gosiek']cześć dziewczyny :multi: Ewa... no i co z ta galerią? Wstałam rano i szukam, szukam a tu... nie ma :crazyeye::shake: a nie znalazłszy galerii posłałam Ci meila Pieknie dziekuje i za zyczenia tutaj i za maila :loveu: :buzi: Zawiazki galeryjki juz sa :multi:. Rano niestety nie mialam mozliwosci wejsc do netu tam gdzie chcialam :roll: Zjawie sie pewnie dopiero wieczorkiem, bo ile mozna jesc czekolady ? P. S. kwiaty cudownosci !!!!! Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Evelina']Pieknie dziekuje i za zyczenia tutaj i za maila :loveu: :buzi: Zawiazki galeryjki juz sa :multi:. Rano niestety nie mialam mozliwosci wejsc do netu tam gdzie chcialam :roll: Zjawie sie pewnie dopiero wieczorkiem, bo ile mozna jesc czekolady ? P. S. kwiaty cudownosci !!!!!Ewuniu - galeryjkę już odwiedziłam.. jestem pod wrażeniem :loveu: Cieszę sie ze kwiatuszki przypadły do gustu :cool1: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Ostatnio bardzo stęskniona za ciepłem, wspominałam wakacje i "śpiewy" cykad... jakież było mojej zaskoczenie gdy jako dekoracja urodzinowych różyczek królowała właśnie cykada :crazyeye::loveu: zobaczcie jakie zostało uchwycone podobieństwo do prawdziwej cykady :loveu: Quote
PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Witaj Gosiu :multi: i krokusik Mnie to przypomina kuperek z wyciagnietymi lapkami jakiejś bialej kaczuszki :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Gosiek']jakież było mojej zaskoczenie gdy jako dekoracja urodzinowych różyczek królowała właśnie cykada :crazyeye::loveu: zobaczcie jakie zostało uchwycone podobieństwo do prawdziwej cykady :loveu: tu Cie mam, Gosiu! :evil_lol: przyznalas sie ze cykada jest sztuczna, choc wyglada jak prawdziwa... a ja wiem ze tak samo jest z ptaszkami, ktore fotografujesz... ;) Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Teklunia napisał(a):tu Cie mam, Gosiu! :evil_lol: przyznalas sie ze cykada jest sztuczna, choc wyglada jak prawdziwa... a ja wiem ze tak samo jest z ptaszkami, ktore fotografujesz... ;)hahaha akurat ta jest prawdziwa :eviltong: ale powiedz.. czyż ktos nie ujął wielkiego podobieństwa w drewnianej cykadce? tylko szkoda ze na czerwono ja pomalowali ;) i znów zimno :-( i znów palimy w kominku :evil_lol: bo jakiś zmarźluch we mnie wstąpił :oops: Quote
PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Gosiek'][quote name='Teklunia']tu Cie mam, Gosiu! :evil_lol: przyznalas sie ze cykada jest sztuczna, choc wyglada jak prawdziwa... a ja wiem ze tak samo jest z ptaszkami, ktore fotografujesz... ;-)hahaha akurat ta jest prawdziwa :eviltong: aha znaczy, ptaszki sztuczne byly :evil_lol: Quote
Recommended Posts