Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evelina napisał(a):

Nawet uszy ma czyste. Nigdy nie myte, bo nie bylo potrzeby :lol:
Uszy czasami czyscimy (nie myjemy broń Boże ) ale i tak nie ma z czego :multi:
Waciki zawsze w sumie czyste :multi: Nawet po tym pogryzieniu i trzymaniu ucha zawiązanego w upaly efektow ubocznych nie mamy :multi:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć dziewczyny :multi:

Ewa... no i co z ta galerią? Wstałam rano i szukam, szukam a tu... nie ma :crazyeye::shake: a nie znalazłszy galerii posłałam Ci meila

na dzieńdobry... choć dzisiejszy niestety pochmurny akurat :roll:

Posted

Cześć Gosieńko :multi:

A ja wczoraj przegapiłam imprezkę i pewnie z żóbruweczki już nic nie zostało :placz: :placz:

Za 400 stronkę i 4000 pościk - oby tak dalej :multi: :laola: :cunao: :drinking: :beerchug: :drinka: :popcorn: :drink1:

P.S czy Evelinka ma dzisiaj urodziny ?? :oops:

Posted

Cześć Gosieńko :multi:
Fotki powaliły mnie na podłoge :loveu::loveu::-o:-o raj dla oczu :loveu::loveu::loveu:

Słonko mi tu zagląda w monitor, że prawie nic nie widze :eviltong::eviltong: Musze chyba zasłonić żaluzje;)

Miłego dzionka! ;)
Łapusia od Nodusia :razz: (czyściutkiego i mięciutkiego:eviltong:- świeżo po kąpieli) ;););)

Posted

:-( Witaj Gosieńko.Miałam straszną przerwę i ominęło mnie tyle imprezek:-( Padł mi komp, jak szukałam dla Ciebie bukieciku z okazji urodzin, załapałam straszliwego wirusa i wcięło mi internet i parę innych rzeczy:angryy: Ale po kilku dniach walki w połączonych siłach ze szwagrem jestem!!!:multi: Także spóźnione, choć bardzo szczere :BIG: życzenia urodzinowe.
Zdjęcia nadrobiłam i jak zwykle zapierają dech...:crazyeye:

Posted

AlKil napisał(a):
:-( Witaj Gosieńko.Miałam straszną przerwę i ominęło mnie tyle imprezek:-( Padł mi komp, jak szukałam dla Ciebie bukieciku z okazji urodzin, załapałam straszliwego wirusa i wcięło mi internet i parę innych rzeczy:angryy: Ale po kilku dniach walki w połączonych siłach ze szwagrem jestem!!!:multi: Także spóźnione, choć bardzo szczere :BIG: życzenia urodzinowe.
Zdjęcia nadrobiłam i jak zwykle zapierają dech...:crazyeye:
dzieki wielkie... oj neistet surfowanie po sieci bywa niebezpieczne.. nie masz antywira w kompiku?

Posted

Cześć Gosiu !

U nas tak samo pochmurno, tylko patrzec jak deszczyk lunie ...:cool3:

Sporo mnie ominęło...:cool1: , nadal nie zniżyłaś lotów ,Twoimi fotami można się zauroczyć :loveu:

milego dnia !

Posted

[quote name='AlKil']Mam, ale przez 5 lat super się spisywał i nagle:ices_bla: nie dał rady. To była taka pierwsza poważna infekcja... współczuję :shake:
No ale najważniejsze ze kompik juz działa :cool1:

cześć Ala - i dziękuję bardzo

Posted

AlKil napisał(a):
To fakt. Mogę kontynuować pracę nad przygotowaniem moim chłopakom galerii.:evil_lol: Mam nadzieję,że mi się to uda...
oj uda sie, uda.. bo niby czemu nie ;)

miłego dnia dziewczyny - uciekam na zakupy :roll:

Posted

Teklunia napisał(a):
czesc Gosienko :)
kupilas cos ciekawego? :cool3:

Pan Slimak jest ZACHWYCAJACY!!!:loveu:
taaak... żarełko ;)
hihi ślimaków juz cała masa - i maleńkich i dużych.....

Posted

[quote name='Gosiek']cześć dziewczyny :multi:

Ewa... no i co z ta galerią? Wstałam rano i szukam, szukam a tu... nie ma :crazyeye::shake: a nie znalazłszy galerii posłałam Ci meila Pieknie dziekuje i za zyczenia tutaj i za maila :loveu: :buzi:
Zawiazki galeryjki juz sa :multi:.
Rano niestety nie mialam mozliwosci wejsc do netu tam gdzie chcialam :roll:
Zjawie sie pewnie dopiero wieczorkiem, bo ile mozna jesc czekolady ?

P. S. kwiaty cudownosci !!!!!

Posted

[quote name='Evelina']Pieknie dziekuje i za zyczenia tutaj i za maila :loveu: :buzi:
Zawiazki galeryjki juz sa :multi:.
Rano niestety nie mialam mozliwosci wejsc do netu tam gdzie chcialam :roll:
Zjawie sie pewnie dopiero wieczorkiem, bo ile mozna jesc czekolady ?

P. S. kwiaty cudownosci !!!!!Ewuniu - galeryjkę już odwiedziłam.. jestem pod wrażeniem :loveu:

Cieszę sie ze kwiatuszki przypadły do gustu :cool1:

Posted

Ostatnio bardzo stęskniona za ciepłem, wspominałam wakacje i "śpiewy" cykad... jakież było mojej zaskoczenie gdy jako dekoracja urodzinowych różyczek królowała właśnie cykada :crazyeye::loveu:

zobaczcie jakie zostało uchwycone podobieństwo do prawdziwej cykady :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']jakież było mojej zaskoczenie gdy jako dekoracja urodzinowych różyczek królowała właśnie cykada :crazyeye::loveu:

zobaczcie jakie zostało uchwycone podobieństwo do prawdziwej cykady :loveu:

tu Cie mam, Gosiu! :evil_lol:
przyznalas sie ze cykada jest sztuczna, choc wyglada jak prawdziwa... a ja wiem ze tak samo jest z ptaszkami, ktore fotografujesz...
;)

Posted

Teklunia napisał(a):
tu Cie mam, Gosiu! :evil_lol:
przyznalas sie ze cykada jest sztuczna, choc wyglada jak prawdziwa... a ja wiem ze tak samo jest z ptaszkami, ktore fotografujesz...
;)
hahaha akurat ta jest prawdziwa :eviltong:

ale powiedz.. czyż ktos nie ujął wielkiego podobieństwa w drewnianej cykadce? tylko szkoda ze na czerwono ja pomalowali ;)

i znów zimno :-(
i znów palimy w kominku :evil_lol: bo jakiś zmarźluch we mnie wstąpił :oops:

Posted

[quote name='Gosiek'][quote name='Teklunia']tu Cie mam, Gosiu! :evil_lol:
;-)hahaha akurat ta jest prawdziwa :eviltong:

aha znaczy, ptaszki sztuczne byly :evil_lol: