PIKA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Gosiu cos wlochatego Ci na skalniaczku zakwitlo :razz: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='mAKU']A oto Gosiek "przy pracy" ;) :pGosiu, jak milo Cie widziec przy pracy :) Nogi Cie nie bola od takiego kucania? Bo domyslam sie ze takie czajenie sie na bidroneczke to troche czasu trwa... Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PIKA']Gosiu cos wlochatego Ci na skalniaczku zakwitlo :razz: :lol::lol::lol: a tu mniej włochate skalniaczkowe kwiatki ;) Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Teklunia napisał(a):Gosiu, jak milo Cie widziec przy pracy :) Nogi Cie nie bola od takiego kucania? Bo domyslam sie ze takie czajenie sie na biedroneczke to troche czasu trwa...Kasiu - kolanka najbardziej bolą :eviltong: ale i tak najbardziej sie nagimnastykowałam przy kwiatkach na skalniaku :roll: skubańce nie chcą z brzegu rosnać... a przecież nie zadepczę reszty zeby przebisniega ufocić ;) Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='mAKU']A oto Gosiek "przy pracy" ;) :p Super zdjęcie!!!!:multi: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Ja tutaj wchodzę, ogladam i...zwiewam:oops: Jak pomyslę o tych tuysiacach mioch kiepskich fot to aż mnie szlag trafia ;) Więc poprostu tylko patrzę :lol: :lol: :lol: A jest na co:multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='aga1215']Gosiek-gdzie można kupić TAKI statywik??? ten jest najtańszy http://www.allegro.pl/item94257370_mini_statyw_za_pol_ceny_okazyjnie_nie_zwlekaj_.html Quote
Gosiek Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 dzieńdoberek:p na dzień dobry wstawiam jeszcze wczorajsze zdjęcia....i miłego dzioneczka zyczę wszystkim :multi: Quote
PIKA Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Cześć Gosiu Cudne foteczki :loveu: jak zawsze ale powiedz mi Co to? :oops: wyglada jak mop :oops: Quote
an3czka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Gosiek']dzieńdoberek:p na dzień dobry wstawiam jeszcze wczorajsze zdjęcia....i miłego dzioneczka zyczę wszystkim :multi: Opad szczeny...:crazyeye: Gosiu witaj! Quote
Gosiek Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Gosiu Cudne foteczki :loveu: jak zawsze ale powiedz mi Co to? :oops: wyglada jak mop :oops: to jest bazia na wierzbie :cool1: Quote
PIKA Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ;) Gosiek napisał(a):to jest bazia na wierzbie :cool1: wlazlas na drzewo? :crazyeye: Quote
Gosiek Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='PIKA'];) wlazlas na drzewo? :crazyeye: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: no wiesz? wczoraj wstawiałam taką fotkę z wierzba przy skalniaczku... o t u t a j Quote
Alka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Witaj Gosiu ! Pogoda dziś ładniejsza ? U nas zdecydowanie lepsza, na razie słoneczko świeci...:multi: a to juz prawdziwy zawiastun wiosny i jaki sliczny ...:loveu: miłego dnia ! Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Gosienko moja kochana!!! Z okazji Twojego swieta zycze Ci duzo szczescia, usmiechu i zdrowia!!! Zycze Ci, aby Twoja fotograficzna pasja kwitła tak, jak kwitnie do tej pory. Abys miala przy sobie kochajacych ludzi i abys Ty mocno kochala... I zeby Twoje klopoty odeszly w przeszlosc!!! :tort::tort::tort::tort::tort: Mam nadzieje, ze to dobry dzien i nic mi sie nie pomylilo...:oops: Quote
Basia&Safi Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 oooo urodzinki to w takim razie Rośnij duża, dzielna, zdrowa. W 100% procentach odlotowa. Nie zaglądaj do kieliszka, bo ci będzie grała kiszka. Teraz coś dla Twojej główki, by nie było z niej makówki. Śmiej się dużo, ucz się mało. Na klasówkach ściągaj śmiało. Bądź pomocna jak komputer. Szybka jak japoński skuter. Sympatyczna jak maskotka i słodziutka jak szarlotka. Te życzenia są dla Ciebie, byś czyła się jak W SIÓDMYM NIEBIE! Quote
olcha Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [SIZE=5]Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci nagi facet tańczy! Quote
Gosiek Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 :lol::lol::lol: bardzo Wam Kasieńko, Basiu i Olcha dziękuję za życzonka Quote
Alka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 G O S I E Ń K O ! Wszystkiego co najlepsze, co dobre i mile, co budzi usmiech na twarzy, co kryje sie w malenkim slowie - szczescie - oraz tradycyjnych stu lat :tort: :new-bday: Quote
Gosiek Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Alka']G O S I E Ń K O ! Wszystkiego co najlepsze, co dobre i mile, co budzi usmiech na twarzy, co kryje sie w malenkim slowie - szczescie - oraz tradycyjnych stu lat :tort: :new-bday: dziękuję Alu nawet nie wiecie jak mi teraz miło Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 czyli jednak...:) mialam dobre informacje ;) :buzi: Quote
Moniś Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 i ja również dołączam.. :lol: Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka, humoru dobrego, życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń! Sto lat Gosiu!!! :multi::multi: Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 :cool3:a ja dopiero teraz wróciłam z pracki Gosieńku , szczęścia , zdrówka , spełnienia naj naj najskrytszych marzeń ........ Quote
Snoopy7 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Kochana Gosieńko Zawitał dzionek na niebie Ach! Jakże ja lubię Ciebie! Niosę z mej duszy życzliwej Wianek życzeń dla Ciebie! Nich Ci jasne słońce świeci, Żyj szczęśliwie wśród radości Nich Ci czas, jak strzała leci, Pełen uciech, pomyślności Spełnienia wszystkich marzeń - sto lat Gosiu życzą Agnieszka Robert Dawidek Snoopy i Cassie Quote
Recommended Posts