Gosiek Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 czesć wszystkich - witam mgliście :cool3: [quote name='an3czka']Gosiu! Nikt nie chce, żebyś się powstrzymywała! Wręcz przeciwnie!:eviltong:dzieki Aniu.. boję sie tylko jednego: mam wrażenie ze wciąż są to identyczne ujęcia.....:oops: wklejam jeszcze 4 foteczki z wczorajszego dnia :cool1: miłego dzioneczka Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 cześć Gosiu, zdjęcia jak zawsze rewelkacyjne no i najważniejsze, żśe już na zielonym (powiedzmy, że zielonym) a nie białym podłozu sa robione :multi: Axio cudny :loveu: Miłego dnia ! Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Gosiek']czesć wszystkich - witam mgliście :cool3: dzieki Aniu.. boję sie tylko jednego: mam wrażenie ze wciąż są to identyczne ujęcia.....:oops: wklejam jeszcze 4 foteczki z wczorajszego dnia :cool1: miłego dzioneczka Ty to jesteś niesamowita!:shake: :lol: Powinnaś zacząć sprzedawać swoje zdjęcia-nieźle byś zarobiła! Identyczne ujęcia? Eeee Quote
PIKA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Witaj Gosiu :multi: boję sie tylko jednego: mam wrażenie ze wciąż są to identyczne ujęcia.....:oops: Gosiu Twoje ujęcia nie są identyczne :loveu: A nawet jakby to sceneria inna :lol: Ostatnio bylo na białym, teraz jest na żólto - zielono - szarym za jakis czas bedzie na zielonym ;) Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PIKA']Witaj Gosiu :multi: Gosiu Twoje ujęcia nie są identyczne :loveu: A nawet jakby to sceneria inna :lol: Ostatnio bylo na białym, teraz jest na żólto - zielono - szarym za jakis czas bedzie na zielonym ;):crazyeye: :lol::lol::lol::lol: ale mnie rozbawiłaś - też racja.... Axel w sumie też się zmienia ;) i minki rózne robi... i szyszki inne wcina ;) ale preferuje te małe - widać smaczniejsze są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aniu - bardzo bym chciała żeby ktoś kiedyś sie jakimś moim zdjeciem zainteresował na tyle by je gdzieś umieścić... ale to tylko marzenia - bo zdjecia nie tej jakości ... takie po prostu amatorskie pstrykadła ;) Quote
AlKil Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Jak zwykle na dobry początek dnia -porcyjka Twoich ślicznych zdjęć.:lol: Chyba się nie doceniasz - to nie są zwykłe amatorskie pstrykadła:shake: . Gdybyś mogła je porównać z pstrykadłami mojego męża, to zobaczyłabyś różnicę jak stąd do kosmosu.:evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='AlKil']Jak zwykle na dobry początek dnia -porcyjka Twoich ślicznych zdjęć.:lol: Chyba się nie doceniasz - to nie są zwykłe amatorskie pstrykadła:shake: . Gdybyś mogła je porównać z pstrykadłami mojego męża, to zobaczyłabyś różnicę jak stąd do kosmosu.:evil_lol: :lol: Ewa - dziekuję Ci bardzo :buzi: Z wielu zdjeć jestem zadowolona - żebyscie nie myślały że nie ;) Ale zdaje sobie jednocześnie sprawę ze nie są to świetne zdjecia jak np naszej kochanej Beatki :cool3: No ale myślę że chyba już więcej z mojego aparaciku nie jestem w stanie wycisnąć więc cieszę sie tym co mam :p wklejam jeszcze mróweczki i zmykam na zakupy Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dzien dobry, Gosiu :) [quote name='Gosiek'] Gosiu, zapewniam Cie ze Twoje ujecia nie sa identyczne, a Twoje zdjecia nie sa amatorskie :) Mysle, ze na pewno ktos by sie nimi zainteresowal, ale niestety nic samo nie przychodzi i jesli takiego zdjecia gdzies nie wyslesz z propozycja, to nikt go tu nie znajzdie. Ale wydaje mi sie, ze mialabys naprawde duze szanse, zeby Twoje zdjecia gdzies zamieszczano... Tylko musisz je porozsylac... Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 hej Gosiu ! :multi: Wiesz , ostatnio Alicja R.pokazywała mi przebisniegi rosnące nieopodal jej klatki schodowej.;) Choćbym nie wiem jak się starała nigdy by nie były tak ślicznie ufocone jak Twoje ...:loveu: Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='mAKU']A oto Gosiek "przy pracy" ;) :p brawo maKU ! Zlapałeś Gosię na "goracym uczynku ":evil_lol: a Gosia widać profesjonalnie przygotowana :lol: Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Alka']brawo maKU ! Zlapałeś Gosię na "goracym uczynku ":evil_lol: a Gosia widać profesjonalnie przygotowana :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale niestety to nie mój statywik :shake: robiłam makro biedronce :cool3: o tej właśnie :eviltong: wrzucam jeszcze trzy wczorajsze foteczki... dzisiejsze bedą wieczorkiem :cool1: Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Gosiu, mam rozumieć ,że razem z maKu "polujecie" na ujęcia ? :razz: wiesz, widziałam w jego galerii kilka fot bardzo podobnych do Twoich;) a następna porcja foteczek - śliczniasta !:loveu: Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:złapana na biedronkę ;) NARESZCIE U GOSI I AXELKA WIOSNA :multi::multi::multi: Quote
AlKil Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Oj, jak to ogladanie wciaga!!!! Jak wolna chwilka to hyc:user: , bo może Gosia coś wstawiła... To już jak choroba:hmmmm: Quote
Sylwcia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Gosiaczku Jutro niestety już uciekam z Jachranki :-( Szkoda, że nasze plany nie wyszły tak jak miały, ale nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych. Za bardzo mi się w tej Jachrance spodobało i jak się tylko ociepli, kto wie... może wypad z rodzinką w komplecie na weekend :-) :multi: :multi: :multi: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Gosiek']:p cieszę sie ża Wam sie sloneczny Axio podoba.. na słońcu ma takie piękne złote kolorki ze nie umiem się powstrzymać przed robieniem Axelkowi zdjeć :oops: takie szyszki? Dokładnie takie! :p Ale się namęczyłam żeby zaczęła niuchać w pobliżu :eviltong: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='mAKU']A oto Gosiek "przy pracy" ;) :p A ja sobie Ciebie wyobrażałam jako blondynkę :eviltong: Witaj Gosiu! Quote
PIKA Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 A oto Gosiek "przy pracy" ;-) O Gosia przylapana na gorącym uczynku :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='olcha']Dokładnie takie! :p Ale się namęczyłam żeby zaczęła niuchać w pobliżu :eviltong: :cool1: hihih masz większe szyszki ;):evil_lol: ale te są tylko do aportowania - przynajmniej dla Axla... smakowo woli te małe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='olcha'] A ja sobie Ciebie wyobrażałam jako blondynkę :eviltong: to zdjątko ma ciutkę nieprawdziwe kolory :cool1: Mam balejage blond+wiśnia :lol: Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 teraz chociaż wiecie jak wyglądam przy fotach makro :diabloti: A bywa ze klęczę lub nawet prawie leżę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bazie Axio na skalniaczku Quote
olcha Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Gosiek napisał(a)::cool1: hihih masz większe szyszki ;):evil_lol: ale te są tylko do aportowania - przynajmniej dla Axla... smakowo woli te małe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo psa mniejszego :eviltong: A Era też woli te mniejsze i aportować i rozczłonkowywać :lol: A Tequila jeszcze nie posiada upodobań co do szyszek. Gosiek napisał(a): to zdjątko ma ciutkę nieprawdziwe kolory :cool1: Mam balejage blond+wiśnia :lol: Więc jednak dobrze sobie Ciebie wyobrażałam :multi: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Gosiek napisał(a):teraz chociaż wiecie jak wyglądam przy fotach makro :diabloti: A bywa ze klęczę lub nawet prawie leżę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja ostatnio leżałam i łokciami i kolanami na ziemi (tzn na kostce dokładniej) ale takich zdjęć nie zrobiłam :shake: :shake: :shake: Quote
aga1215 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Gosiek'] ślicznie :loveu: mam jeszcze zupełnie zamarznięty skalniak, a na nim resztki śniegu i lodu, no i jedlinę, jeszcze nie możemy odsłaniać. A u Ciebie tak fajnie :multi: ....Wektor jest niszczyciel, wszystko zadeptuje:angryy: Quote
Recommended Posts