Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesć wszystkich - witam mgliście :cool3:

[quote name='an3czka']Gosiu! Nikt nie chce, żebyś się powstrzymywała! Wręcz przeciwnie!:eviltong:dzieki Aniu.. boję sie tylko jednego: mam wrażenie ze wciąż są to identyczne ujęcia.....:oops:

wklejam jeszcze 4 foteczki z wczorajszego dnia :cool1:

miłego dzioneczka

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']czesć wszystkich - witam mgliście :cool3:

dzieki Aniu.. boję sie tylko jednego: mam wrażenie ze wciąż są to identyczne ujęcia.....:oops:

wklejam jeszcze 4 foteczki z wczorajszego dnia :cool1:

miłego dzioneczka
Ty to jesteś niesamowita!:shake: :lol:
Powinnaś zacząć sprzedawać swoje zdjęcia-nieźle byś zarobiła!

Identyczne ujęcia? Eeee

Posted

Witaj Gosiu :multi:

boję sie tylko jednego: mam wrażenie ze wciąż są to identyczne ujęcia.....:oops:

Gosiu Twoje ujęcia nie są identyczne :loveu:
A nawet jakby to sceneria inna :lol:
Ostatnio bylo na białym, teraz jest na żólto - zielono - szarym za jakis czas bedzie na zielonym ;)

Posted

[quote name='PIKA']Witaj Gosiu :multi:

Gosiu Twoje ujęcia nie są identyczne :loveu:
A nawet jakby to sceneria inna :lol:
Ostatnio bylo na białym, teraz jest na żólto - zielono - szarym za jakis czas bedzie na zielonym ;):crazyeye:
:lol::lol::lol::lol: ale mnie rozbawiłaś - też racja.... Axel w sumie też się zmienia ;) i minki rózne robi... i szyszki inne wcina ;) ale preferuje te małe - widać smaczniejsze są :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Aniu - bardzo bym chciała żeby ktoś kiedyś sie jakimś moim zdjeciem zainteresował na tyle by je gdzieś umieścić... ale to tylko marzenia - bo zdjecia nie tej jakości ... takie po prostu amatorskie pstrykadła ;)

Posted

Jak zwykle na dobry początek dnia -porcyjka Twoich ślicznych zdjęć.:lol:
Chyba się nie doceniasz - to nie są zwykłe amatorskie pstrykadła:shake: .
Gdybyś mogła je porównać z pstrykadłami mojego męża, to zobaczyłabyś różnicę jak stąd do kosmosu.:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Jak zwykle na dobry początek dnia -porcyjka Twoich ślicznych zdjęć.:lol:
Chyba się nie doceniasz - to nie są zwykłe amatorskie pstrykadła:shake: .
Gdybyś mogła je porównać z pstrykadłami mojego męża, to zobaczyłabyś różnicę jak stąd do kosmosu.:evil_lol: :lol: Ewa - dziekuję Ci bardzo :buzi:

Z wielu zdjeć jestem zadowolona - żebyscie nie myślały że nie ;)
Ale zdaje sobie jednocześnie sprawę ze nie są to świetne zdjecia jak np naszej kochanej Beatki :cool3:

No ale myślę że chyba już więcej z mojego aparaciku nie jestem w stanie wycisnąć więc cieszę sie tym co mam :p

wklejam jeszcze mróweczki i zmykam na zakupy

Posted

Dzien dobry, Gosiu :)

[quote name='Gosiek']

Gosiu, zapewniam Cie ze Twoje ujecia nie sa identyczne, a Twoje zdjecia nie sa amatorskie :)
Mysle, ze na pewno ktos by sie nimi zainteresowal, ale niestety nic samo nie przychodzi i jesli takiego zdjecia gdzies nie wyslesz z propozycja, to nikt go tu nie znajzdie. Ale wydaje mi sie, ze mialabys naprawde duze szanse, zeby Twoje zdjecia gdzies zamieszczano... Tylko musisz je porozsylac...

Posted

hej Gosiu ! :multi:

Wiesz , ostatnio Alicja R.pokazywała mi przebisniegi rosnące nieopodal jej klatki schodowej.;) Choćbym nie wiem jak się starała nigdy by nie były tak ślicznie ufocone jak Twoje ...:loveu:

Posted

[quote name='mAKU']A oto Gosiek "przy pracy" ;)

:p

brawo maKU ! Zlapałeś Gosię na "goracym uczynku ":evil_lol:

a Gosia widać profesjonalnie przygotowana :lol:

Posted

[quote name='Alka']brawo maKU ! Zlapałeś Gosię na "goracym uczynku ":evil_lol:

a Gosia widać profesjonalnie przygotowana :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale niestety to nie mój statywik :shake:

robiłam makro biedronce :cool3:
o tej właśnie :eviltong:

wrzucam jeszcze trzy wczorajsze foteczki... dzisiejsze bedą wieczorkiem :cool1:

Posted

Gosiu, mam rozumieć ,że razem z maKu "polujecie" na ujęcia ? :razz:

wiesz, widziałam w jego galerii kilka fot bardzo podobnych do Twoich;)

a następna porcja foteczek - śliczniasta !:loveu:

Posted

Gosiaczku

Jutro niestety już uciekam z Jachranki :-( Szkoda, że nasze plany nie wyszły tak jak miały, ale nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych. Za bardzo mi się w tej Jachrance spodobało i jak się tylko ociepli, kto wie... może wypad z rodzinką w komplecie na weekend :-) :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Gosiek']:p cieszę sie ża Wam sie sloneczny Axio podoba.. na słońcu ma takie piękne złote kolorki ze nie umiem się powstrzymać przed robieniem Axelkowi zdjeć :oops:

takie szyszki?

Dokładnie takie! :p

Ale się namęczyłam żeby zaczęła niuchać w pobliżu :eviltong:

Posted

[quote name='olcha']Dokładnie takie! :p

Ale się namęczyłam żeby zaczęła niuchać w pobliżu :eviltong: :cool1: hihih masz większe szyszki ;):evil_lol:

ale te są tylko do aportowania - przynajmniej dla Axla... smakowo woli te małe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='olcha'] A ja sobie Ciebie wyobrażałam jako blondynkę :eviltong:
to zdjątko ma ciutkę nieprawdziwe kolory :cool1: Mam balejage blond+wiśnia :lol:

Posted

teraz chociaż wiecie jak wyglądam przy fotach makro :diabloti:
A bywa ze klęczę lub nawet prawie leżę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

bazie

Axio na skalniaczku

Posted

Gosiek napisał(a):
:cool1: hihih masz większe szyszki ;):evil_lol:

ale te są tylko do aportowania - przynajmniej dla Axla... smakowo woli te małe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Albo psa mniejszego :eviltong:

A Era też woli te mniejsze i aportować i rozczłonkowywać :lol: A Tequila jeszcze nie posiada upodobań co do szyszek.

Gosiek napisał(a):

to zdjątko ma ciutkę nieprawdziwe kolory :cool1: Mam balejage blond+wiśnia :lol:

Więc jednak dobrze sobie Ciebie wyobrażałam :multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
teraz chociaż wiecie jak wyglądam przy fotach makro :diabloti:
A bywa ze klęczę lub nawet prawie leżę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja ostatnio leżałam i łokciami i kolanami na ziemi (tzn na kostce dokładniej) ale takich zdjęć nie zrobiłam :shake: :shake: :shake:

Posted

[quote name='Gosiek']
ślicznie :loveu:
mam jeszcze zupełnie zamarznięty skalniak, a na nim resztki śniegu i lodu, no i jedlinę, jeszcze nie możemy odsłaniać. A u Ciebie tak fajnie :multi:
....Wektor jest niszczyciel, wszystko zadeptuje:angryy: