Alicja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Gosiek napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pomyliłaś galerie? Mnie o Ziutki pytasz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:właśnie zauważyłam jak weszłam teraz oglądać fotki do Was :evil_lol::evil_lol::evil_lol:za szybko chciałam nadrobić zaległosci ;) Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Gosiek napisał(a): ja Cie!!! niesamowite :-o:loveu: no to sie musialas porzadnie wykosztowac na tyle sztucznych ptaszkow...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Snoopy7 Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Witaj Gosieńko :Cool!: nareszcie znalazłam chwilkę aby cosik napisać, zdjęcia są boskie bardzo profesjonalne i uwielbiam je wszystkie oglądać, a Axio przepiękny jest :kiss_2: poprostu brak słów super, całuski dla was od nas.:buzi: Agnieszka Snoopcio i Cassunia Quote
madzia20sosnowiec Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Gosiek napisał(a): och te biedroneczki :loveu: wiosna ach wiosnaaaaaa:eviltong: Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Gosiek napisał(a): nafociłam sie dziś sikorek... później wstawię ich portreciki :cool3: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Teklunia napisał(a):a ja lubie Gosie :buzi: ;) :lol: Kasiu - ja też Cię bardzo lubię :buzi: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 ale sie milo zrobilo :loveu: Gosiu jedna - :buzi: Gosiu druga - :buzi: Quote
Gosiek Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 dbsst napisał(a):Gosieńko wyrąbistą szkółke prowadzisz dziś już nie moge patrzeć na kompa ale jutro zrobie to co Ty dziś pokazywałaś :D :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Dominisiu :buzi: w takim razie czekam jutro na prezentację Waszych dzieł.... a dziś już uciekam.. magiczna godzina wybiła i idę spać :cool1: dobrej nocki dziewczyny :p Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 PIKA napisał(a):A ja tam wszystkich lubie :multi: wszystkich, ktorzy sa mili :loveu: A Wy jesteście :loveu: Chociaz ja czasmi mila nie bywam :roll: juz my Cie przejrzalysmy , wiec nie udawaj ze jestes niemila ;) i dobranoc Gosiu :bye: Quote
dbsst Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Gosiek napisał(a):Dominisiu :buzi: w takim razie czekam jutro na prezentację Waszych dzieł.... a dziś już uciekam.. magiczna godzina wybiła i idę spać :cool1: dobrej nocki dziewczyny :p Ciao :buzi: Quote
Evelina Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Witajcie Drodzy Artysci. :) Sluzba porzadkowa sie sklania. Chcialam dyskretnie zauwazyc, ze topik o obrobce zdjec juz jest. Tutaj mamy galerie Axelka. Bede zmuszona przeniesc czesc postow tam gdzie ich miejsce :shake: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Evelina napisał(a):Witajcie Drodzy Artysci. :) Sluzba porzadkowa sie sklania. Chcialam dyskretnie zauwazyc, ze topik o obrobce zdjec juz jest. Tutaj mamy galerie Axelka. Bede zmuszona przeniesc czesc postow tam gdzie ich miejsce :shake:cześć Ewuniu :p nie przenoś :cool3: można skopiować :cool1: ale wiem o co chodzi :p czytałam topik o Spamie i popieram [SIZE=2]W sumie racja - mogłam wstawić od razu "tam" instrukcję to więcej osób skorzysta może z moich niejasnych instrukc[SIZE=1][SIZE=2]ji :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha ale cofnij to nie to samo :eviltong: a nie robisz częśto tak że za jednym zamachem czyścisz całość tegho co chcesz? Ja tak najczęściej robię :cool3: i co wtedy? jak wyjadę za daleko? Cofnę całość i robota od nowa :evil_lol: Nigdy nie macham jednym pociągnięciem czy gumką czy pedzlem, chociazby dlatego, ze zmieniam wielkośc narzędzia w zalezności od obrabianego miejsca :evil_lol: Gosiek napisał(a):Dziś pewnie też sie będziesz PSem zabawiać? Wciąga to draństwo, co? :diabloti: jasne, :diabloti: tym bardziej, ze jutro do pracki nie ide :multi: Evelina napisał(a): Sluzba porzadkowa sie sklania. Dzień Dobry Pani Dowodziku nie mam :shake: Quote
Evelina Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gosiek napisał(a):W sumie racja - mogłam wstawić od razu "tam" instrukcję to więcej osób skorzysta może z moich niejasnych instrukcji :evil_lol: No widzisz Gosieczku jak madrze mowisz i tak Ty pozostaniesz autorem postow :buzi: Mnie glownie o szersze grono uzytkownikow Twoich instrukcji chodzi. :) PIKA napisał(a):Dzień Dobry Pani Dowodziku nie mam :shake:Dzien Dobry Pani PIKO. Avatarek za dowod calkowicie wystarcza :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Evelina napisał(a):No widzisz Gosieczku jak madrze mowisz i tak Ty pozostaniesz autorem postow :buzi: Mnie glownie o szersze grono uzytkownikow Twoich instrukcji chodzi. :) Dzien Dobry Pani PIKO. Avatarek za dowod calkowicie wystarcza :evil_lol: czyli co? może zbiorę cała instrukcję "do kupy" i tam wkleję? żeby w 1 poście się wszystko znalazło :evil_lol: Quote
Evelina Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gosiek napisał(a):czyli co? może zbiorę cała instrukcję "do kupy" i tam wkleję? żeby w 1 poście się wszystko znalazło :evil_lol:Juz poprzenosilalam :roll: Mam nadzieje, ze z sensem :oops: Do spisu tresci tez dopisze Twoje instrukcje, a cooo :lol: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Evelina napisał(a):Juz poprzenosilalam :roll: Mam nadzieje, ze z sensem :oops: Do spisu tresci tez dopisze Twoje instrukcje, a cooo :lol: hmmm wiesz co? :lol: wszystkie pogaduszki tam przeniosłaś :oops:.... może te pogaduchy wrzuć tu a tam niech zostaną te dotyczące przeróbek :lol: bo tak jakoś śmiesznie - pogaduszki ogólne przeplatają się w "roboczym" topiku o PSie :oops: Chyba że to tam nie przeszkadza to zostaw.. hihihi sama już nie wiem :oops: Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Witaj Gosiu! :multi: Napracowałam się i zepsułam bo mi się pozacierało w niewłaściwych miejscach :angryy: Muszę wszystko od początku:errrr: Ale sam sens złapałam :lol: Dzęki tobie oczywiście :buzi: Ewelina, dzień dobry :lol:, może ja w niewłaściwym topicu to mówię, ale TU Gosia zajrzy zawsze, a do "nowego" niekoniecznie :roll: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Czesc Gosiu :) To moze w zwiazku z tym ze to Galeria Axelka dostaniemy jakies jego zdjecie? :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 czesc i czołem gosiu:buzi: gdzie ty nam sie podziewasz?tylko nie mow ze pstrykasz fotki na dworze w taką pogode paskudna :-( Quote
mmbbaj Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Pani profesor! Gdzie się pani podziewa?:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts