Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Gosiu, kFiatuszki przepiękne, tylko tęskno do wiosenki, ale choc tutaj odrobinke mozna jej poczuc :loveu: Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 pa pa w takim razie... i dobrej nocki! nie nadwyrez sobie szyi podczas czytania w wannie :lol::lol::lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 my tak na szybko przelotem dzien dobry dobry wieczxór i dobranoc :buzi: ps.jakie piekne to czerwone kwiecisko, niewazne co to, ale piekne :loveu: Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Gosiek']no to jeszcze 5 fotasek :p Ups dopiero teraz je zauważyłam:oops: Gosiu piękne. Tak się nastroiłam wiosennie... Do tego słoneczko ostro świeci... Żeby jeszcze temperatura była dodatnia... Witaj Gosiu!!! Quote
Gosiek Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 cześć wszystkim :p Wpadłam na chwilkę wstawić obiecane zdjątka kwiatków... i uciekam do łóżeczka... dziś jakoś gorzej sie czuje niż wczoraj :shake: miłego dzionka wszystki Quote
Moniś Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dzień doberek :multi: Wracaj szybciutko do zdrówka Gosiu, kuruj się w ciepłym łożeczku :buzi: Bierze wszystkich po kolei - nie dobrze :shake: Ja na szczęście mam już za sobą ;) A kwiateczki przepiękne :loveu::loveu::loveu: Szkoda tylko, że za oknem - 11 stopni i masa śniegu :angryy: Miłego dzionka wszystkim! :multi: Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Gosiek']cześć wszystkim :p Wpadłam na chwilkę wstawić obiecane zdjątka kwiatków... i uciekam do łóżeczka... dziś jakoś gorzej sie czuje niż wczoraj :shake: miłego dzionka wszystki No jasna cholera. Wstawiłabyś choć raz jakieś gorszej jakości zdjęcie. Wpadnę w kompleksy przez Ciebie:angryy: :eviltong: Śliczne, piękne, cudne Quote
Lucy* Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dzień dobry Gosiu :buzi: i miłego dnia :multi: :multi: Ale u Ciebie wiosennie a u mnie za oknem pięknie prószy zimowy śnieżek :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 czesc gosiu:buzi: zdjątka piękne, normalnie mówcie co chcecie ale nawet czułam te kwiatki koło siebie :loveu: a ty nam gosiaczku zdrowiej, co my bez twoich zdjątek zrobimy :niewiem: Quote
Alka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cześć Gosiaczku ! :multi: Duzo,dużo zdrówka...i szybkiego pojawienia się na dogo :calus: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Gosiek']cześć wszystkim :p Wpadłam na chwilkę wstawić obiecane zdjątka kwiatków... i uciekam do łóżeczka... dziś jakoś gorzej sie czuje niż wczoraj :shake: miłego dzionka wszystki kurcze, Gosiu, ile Ty masz tych kwiatkow?:-o ciagle jakies inne... i zdrowiej szybciutko, bo bez Ciebie jest tu smutno :oops: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Gosiu to choróbsko to przez te focenie sopelków w wietrzny dzień :razz: zdrowiej i wracaj ;) Quote
PIKA Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Oj Gosiu :shake: Zdrowiej nam szybciutko :shake: Quote
Yorkies Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Gosiu, Jak zwykle zalewasz dogomaniaków morzem przepięknych fot... porpsotu małe dzieła sztuki! :loveu: :cool1: Kwiatuszki są śliczne i pasują do dzisiejszego święta :cool3: Zdrowiej szybciutko! ;) pozdrawiam;) Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 cześć dziewczyny :p wpadłam na chwilkę, wstawić wczorajsze fotki :evil_lol: Dzięki wielkie zażyczonka "zdrowotne".. staram si jak najszybciej wyzdrowieć. Dziś już jest troszkę lepiej :roll: A x e l e k Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Yorkies napisał(a):i znowu latajacy Axel :lol: :loveu: raczej sunacy po ziemi ;):lol::lol: oj jak dobrze ze chociaż słonko nie strajkuje :p Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 wrzucam jeszcze kilka zdjęć i zmykam leżeć :roll: i ufocona wczoraj biedroneczka :multi: widziałam też pajączka (zdjecie w topiku MAKRO) i mróweczkę ale zwiała z kadru :mad: Hmmm znalazłam tez wczoraj na podwórku martwą sikorkę :crazyeye: chyba jej sie w nocy biedulce zamarzło :-( ... Quote
an3czka Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Gosiek']cześć dziewczyny :p wpadłam na chwilkę, wstawić wczorajsze fotki :evil_lol: Dzięki wielkie zażyczonka "zdrowotne".. staram si jak najszybciej wyzdrowieć. Dziś już jest troszkę lepiej :roll: A x e l e k Śliczna, maleńka Kudłatka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Yorkies Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Cuuuudna!!! :loveu: Eh co do mrozów to niech jaknajszybciej ta zima sie konczy... ja mam jush dosc, zreszta tesh mnie chróbsko powaliło... dlatego ostatnio mam czas na dgm pobuszowac bo takto tylko skzoła i nauka ... :roll: :shake: Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Czesc Gosienko :multi::multi::multi: Dobrze sie sie lepiej czujesz :) Lez sobie grzecznie w lozku i kuruj sie, to moze juz jutro do nas wrocisz... [quote name='Gosiek'] ale go pieknie sloneczko oswietla :) [quote name='Gosiek']i ufocona wczoraj biedroneczka :multi: no, to znak, ze wiosna naprawde blisko :D Quote
Moniś Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Cześć Gosiaczku :multi: Prześliczne foteczki Axia :loveu: Złoci się pięknie w słoneczku :loveu: Teklunia napisał(a): no, to znak, ze wiosna naprawde blisko :D Oby Kasiu, oby :lol: U nas niestety w dalszym ciągu zalega masa śniegu. :placz: A u Was? :cool3: Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Moniś napisał(a): Oby Kasiu, oby :lol: U nas niestety w dalszym ciągu zalega masa śniegu. :placz: A u Was? :cool3: u nas sniegu jest coraz mniej na szczescie :) codziennie swieci slonko, wiec topi sie powoli... na chodnikach juz go wlasciwie nie ma :) Quote
an3czka Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='Teklunia']u nas sniegu jest coraz mniej na szczescie :) codziennie swieci slonko, wiec topi sie powoli... na chodnikach juz go wlasciwie nie ma :) U nas podobnie. Powolutku, ale topi się:multi: Quote
Recommended Posts