marlena924 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 No, no, foty naprawdę super :D Fajnie będzie zobaczyć wiosenne fotki, to będzie moja pierwsza wiosna z Dogomanią :loveu: Quote
Gosiek Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='elena'] Maćku, masz rację - wiosna, kolorki ciepełko ... :iloveyou:- też mi tego brakuje, a w galerii u Gosi będą kwiatuszki ... :lol: !!!Oj Lena... a jak mi brakuje kwiatuszków :placz: Oj z olbrzymią chęcią bedę przesiadywać w ogródku z Axiem - byle tylko trawka sie pokazała a śnieg zniknął :evil_lol: Quote
kinga.l Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Gosiek']Sopelkowe kropelki :p WOW :crazyeye: Super Axel jest piekny :razz: Quote
Yorkies Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Gosiu, Przez tą szkołe nie miałam czasu śledzić galerii ale teraz w końcu uadło mi się ponadrabiać zaległości... no i co ja mogę powiedzieć no... :evil_lol: jak zwykle super zdjęcia... :multi: Axio ma super puchatą mordeczkę i widać że pańcia pozwala mu na mnóstwo szaleństw i zabaw na dworku! :lol: :razz: A te makra sopelków mnie powaliły... :-o CUDEŃKA:loveu: pozdrawiam Quote
Alka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 cześć Gosiu !:multi: Jakoś nie miałam czasu dzisiaj na dogo, teraz próbuje poodwiedzać zaprzyjażnione galeryjki.;) Moi mężczyzni jadą na basen, a ja korzystam z wolnego kompa.:p Gosiu, widać ,że i odwilż nastraja Ciebie na piękne fotki.Cudne kropeleczki !To ciemne tło i ciemne rameczki dodają im uroku...:loveu: Quote
Hanna R. Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Teklunia']Dzien dobry, Gosiu :) Jestem zalamana stanem Pana Balwanka :shake: Czy nic nie da sie dla niego zrobic? :oops: No właśnie ! Gosiu , NIC SIĘ NIE DA ZROBIĆ ???? :-( Quote
madzia20sosnowiec Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 my juz mowimy dobranoc PA PA PA Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Goniu, gdzie sie podziewasz? Wrocilam a teraz Ciebie nie ma :( Zdjecia przepiekne, utwierdzasz mnie stale w przekonaniu ze jestes naj naj naj fotografem tutaj! [quote name='Gosiek']Sopelkowe kropelki brak mi slow zeby to opisac, ale wiedz ze siedze i kontempluje w zachwycie to zdjecie!!! Quote
Gosiek Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Cześć Kasieńko - dzięki za pamięć :calus: [SIZE=2]pzedstawiam serię latający pies... Axelmen :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 Axelmen ... część druga :evil_lol: start lądowanie rakieta Quote
Magda Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Hahaha........ ale skupienie. Gdzie on tak pedzi? Moze do nas:evil_lol::evil_lol: Wiatr we wlosach:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu moze jakis kask dla Axelka?żeby tak w oczka nie wiało i włosków nie burzyło :lol: Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ty to masz odbrze... Taki latajacy pies, to blota do domu nie znosi... ;) Quote
Moniś Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Teklunia napisał(a):Ty to masz odbrze... Taki latajacy pies, to blota do domu nie znosi... ;) Otóż to ;) Możemy zapisać się na lekcję latania do Axelmena? :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Gosiu świetne fotki latającego Axelka :loveu: :loveu: ach te nasze pędziwiatry :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 :multi: cieszę sie że latający Axio tak Wam sie spodobał.... wklejam więc jeszcze kilka zdjęć w ruchu to mi się bardzo spodobało :cool1: lewek i znów... lewek Quote
Gosiek Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 na górce tuja w słonku dobrej nocki zyczymy Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 hihih jak się na tej focie rozciągnał Axel pies guma :evil_lol: :cool3: :cool3: Dobranoc Gosiu :p Quote
Teklunia Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Gosiek'] Tenowi na lapach robia sie identyczne kulki jak te na Axelkowym pysiu :) Bardzo mu przeszkadzaja :( Quote
PIKA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ale fajny fruwajec :multi: O jakości fotek nie wspomne :roll: Quote
Hanna R. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Gosiek'] na górce Jaki wdzięczny pomnik !!! :cool1: Quote
Alicja Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Pan i władca spogląda na swoje królestwo ;) Quote
isabelle Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Gosiek']sopelki Hahaha, Gosia, swietne fotki, ale nie napisze, co mi bardzo, ale to bardzo przypominaja...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts