PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Rany bowskie :oops: Yorki mi się zlały :oops: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='PIKA']Rany bowskie :oops: Yorki mi się zlały :oops: Hehehe ! Pika ! :diabloti: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='PIKA']Rany bowskie :oops: Yorki mi się zlały :oops::evil_lol: to dobrze że małe bo kałuze maluśkie ;):evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Gosiek']A Ty co? Hankę naśladujesz czy jak? Taki pesymizm... Gosiu :crazyeye: :shake: nie mam humoru,....pesymizmu też nie mam:p Quote
Gosiek Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='PIKA'] Rany bowskie :oops: Yorki mi się zlały :oops: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: to dobrze że małe bo kałuze maluśkie ;):evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='mmbbaj']:shake: nie mam humoru,....pesymizmu też nie mam:phmmm to powiedz jak Ci można humorek naprawić? Przeca słonko dziś chwilkę swieciło - powinnaś mieć humorek :razz: Quote
PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Gosiu specjalnie dla Ciebie na przeprosiny :lol: reszta zaraz u nas Quote
Gosiek Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 [quote name='PIKA']Gosiu specjalnie dla Ciebie na przeprosiny :lol: reszta zaraz u nas dzięęęękiiiiiii Moja śliczna Ziuteńka a wiesz ze na zdjęciach Ziuta wygląda na większą? Jak zobaczyłam zeberki na zywo to sie za głowę złapałam jakie są słodkie i maleńkie.. od tego czasu jeszcze bardziej uwielbiam Ziutę Quote
Gosiek Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 jak na grzeczną dziewczynkę przystało :evil_lol: idę sobie już spać więc dobranoc dziewczęta Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Gosiek']jak na grzeczną dziewczynkę przystało :evil_lol: idę sobie już spać więc dobranoc dziewczęta paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
dbsst Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Gosiek'][SIZE=2][SIZE=3][SIZE=2] [SIZE=3]Debe ..... czy Twoje imię zaczyna sie na D? podejrzałam na gg Co do fot.... powiem tak: Baaaardzo mi się podobają Twoje - bez ściemy :loveu: moje imie zaczyna sie na D_ _ _ _ _ _ _a a konczy sie a ;) hahah aciesz sie ze podobaja Ci sie moje wypociny Podgladaczko ;) Quote
PIKA Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Gosiek'] a wiesz ze na zdjęciach Ziuta wygląda na większą? Jak zobaczyłam zeberki na zywo to sie za głowę złapałam jakie są słodkie i maleńkie.. od tego czasu jeszcze bardziej uwielbiam Ziutę a wiem :evil_lol: kazdy kto ją widział na zdjęciach potem zobaczy na zywo zdziwiony, że taka mala :evil_lol: Dobrej nocki Quote
madzia20sosnowiec Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Gosiek'] mooooooooooje kochane cudo z zaj***** jęzorkiem:p Quote
Teklunia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Gosiek'] tez mi cos... przeciez widac ze wypchany... ;) ;):evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 do wypchanych ptaszków już sie przyzwyczaiłam ale KOT - :crazyeye: WYPCHANY:shake: Quote
Lucy* Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Teklunia napisał(a):genialne zdjecie :D jezor i piła :lol::lol::lol: :crazyeye: :crazyeye: Horrory u Gosi ???? :crazyeye: :crazyeye: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek'] Śliczne!! Różowy jęzor i pomarańczowa piłka...:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dzień doberek Gosienko :buzi: Jak dzisiaj ma się Axelek?:loveu: Do zobaczenia za kilka dni :buzi: będdziemy za wami tęsknić :buzi: Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dzien dobry Gosiek!!:multi::multi: Mozemy liczyc dzisiaj na fotki, albo zagadki?:razz: Wczesniejsze fotki obejrzalam i sa cudowne, wypchany kotek i ptaszki slicznie sie prezentuja:evil_lol: Quote
grygy Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ło, mi to pod TOZ podchodzi :evil_lol: psu przymarzł jęzorek do nosa, a pańcia fotki strzela zamiast ratować :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Witam wszystkich :p Jestem Kasieńko, jestem... tylko fociłam sobie dziś conieco w domku - tak mnie naszło na kwiatuszki... kupiłam kolejna prymuleczkę - piękna jest :lol: Cieszy mnie ze podobaja sie Wam zdjątka... Axio jak widać potrafi rozbawić nawet na zdjeciu :evil_lol: Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 OO....... Gosia!!:multi::multi: No to jak focilas to mozesz je nam pokazac:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 No pokaż, pokaż Gosiu, nie daj się prosić ! :p :p :p Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Już, już... musiałam na serwerek wysłać :evil_lol: na początek szyszunia Quote
Recommended Posts