Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Moniś napisał(a):nio? :lol: Ja jakoś sie sobie nie podobam z cieniem :evil_lol: No chyba, że jakaś profesjonalna makijażystka by mnie odwaliła to czemu nie ;););) no wiesz... cienie trzeba sobie odpowiednio dobrać :cool1: Ja sie sobie podobam z cieniami na oczkach - z tym ze używam jasnych :razz: i nie na codzień ale jak gdzieś idę (zakupy itp) Ogólnie taka dziwna jestem ze bez umalowanych oczu i paznokci nie ruszę sie z domu :oops: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Gosiek napisał(a): Ogólnie taka dziwna jestem ze bez umalowanych oczu i paznokci nie ruszę sie z domu :oops: A ja nie wyjdę bez umalowanych rzęs :oops: Cienie miałam dobrane, ale jakoś lepiej się czuje bez ;) Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 hihi - z malowaniem oczu to o rzęsy mi właśnie chodziło ;) A ja mam takie fazy: raz maluję cieniami przez kilka miesiecy a potem dłuuuugi czas nie :roll::lol: no dobra - zagadka przedostatnia Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Gosiek napisał(a):hihi - z malowaniem oczu to o rzęsy mi właśnie chodziło ;) A ja mam takie fazy: raz maluję cieniami przez kilka miesiecy a potem dłuuuugi czas nie :roll::lol: Kobieta zmienną jest- nie ma co ukrywać ;);) Może jajka? :eviltong: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Moniś napisał(a): Może jajka? :eviltong: nie :lol::lol: Quote
Hanna R. Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Puder w kulkach. Dobry wieczór Gosiu . :cool1: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Puder w kulkach. Dobry wieczór Gosiu . :cool1: A no! :lol::lol: Gosia dziś kosmetykuje nam tutaj :lol::lol: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Puder w kulkach. Dobry wieczór Gosiu . :cool1: dobry wieczór Haniu - zgadłaś :cool1: Quote
Yorkies Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 witam i ja :cool3: akurat jak łatwe kosmetyczne zagadki to mnie nie było :roll: :shake: heh ja to dopieor mam manie... nie wyjde z domu- gdziekolwiek- bez makijazu... i codziennie staram sobie cos innego kombinowac z cieniami - bo zazwyczaj uzywam kilku kolorow :evil_lol: :cool3: - do tego kreski na powiekach i podwojny tusz... :razz: to jest dopiero mania :lol: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 No dobra - to teraz ostatnia juz zagadka ..... nie wiem kiedy bedą kolejne bo nie wiem co by tu zagadkowego ufocić :( Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Moniś napisał(a):Herbata ekspresowa :D w torebce :lol: a miałaś nie zgadywać swoich propozycji :x Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 No więc moi mili - KONIEC ZABAWY teraz pójdziemy w zapomnienie Quote
Yorkies Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Monika i popsułaś zabawę :mad: ale wydało się czemu tak często zgadujesz :eviltong: :lol: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Gosiek napisał(a):a miałaś nie zgadywać swoich propozycji :x Ale mogłam nie poznać, a poznałam :lol::lol::evil_lol: :multi::multi::multi::multi: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Yorkies napisał(a):Monika i popsułaś zabawę :mad: ale wydało się czemu tak często zgadujesz :eviltong: :lol: Jasne:eviltong: Tylko, że z moich propozycji Gosia wykorzystała dopiero dwie :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='Yorkies']witam i ja :cool3: akurat jak łatwe kosmetyczne zagadki to mnie nie było :roll: :shake: Jaka łatwa ? Jaka ŁATWA ???! :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Moniś Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Nikt o Was nie zapomni Gosieńko :lol: Dawaj teraz Axia :lol::lol: :loveu::loveu: Quote
Yorkies Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Cytat: Napisał(a) Yorkies witam i ja :cool3: akurat jak łatwe kosmetyczne zagadki to mnie nie było :roll: :shake: Jaka łatwa ? Jaka ŁATWA ???! :angryy: :angryy: :angryy: Obie były łatwe- dla mnie przynajmniej :lol: :evil_lol: no Gosiu, nie daj się prosić o foteczki :cool3: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Nie mam foteczek - zajęłam sie zagadkami :shake: A poza tym to ostatnie dwa dni nie nadawały sie względem pogody do fotek... a jakos tak pozowane nie bardzo lubię robić :shake: Quote
Yorkies Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 No to szkoda... :shake: ale może mash coś w archwium ciekawego? :evil_lol: Quote
r_2005 Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Yorkies napisał(a):heh ja to dopieor mam manie... nie wyjde z domu- gdziekolwiek- bez makijazu... i codziennie staram sobie cos innego kombinowac z cieniami - bo zazwyczaj uzywam kilku kolorow :evil_lol: :cool3: - do tego kreski na powiekach i podwojny tusz... :razz: to jest dopiero mania :lol: Yorkies, zrób w makro swoje wymalowane oko, obejrzym:lol: Quote
Lucy* Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 r_2005 napisał(a):Yorkies, zrób w makro swoje wymalowane oko, obejrzym:lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Yorkies Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Makro to to nie jest... ale zawsze coś :cool3: :evil_lol: :cool3: Quote
Recommended Posts