Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ja nie mam pojęcia :shake: Czekam na Wasze odpowiedzi :multi: Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Dopiero teraz tu wpadlam:oops: Spoznione oblewanie:drinking::drinking::drinking: Gosiu oby tak dalej!! Co do zagadki..... to nie mam pojecia:roll: Quote
r_2005 Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Beata-Daisy napisał(a):A może szron na oknie?:lol: I myślisz, że Gosiek ma takie fantazyjne ramy okienne (to coś białego na dole):roll: Aaaa... a może to np. piasek w akwarium... Gosiek, masz akwarium? Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Hahahaha no widzę że ciężko Wam idzie to odgadywanie... ale za to poprzednie zagadki były zdecydowanie za łatwe :diabloti: nie jest to szkło ani szron a diamenty.... chciałabym ale niestety również nie :shake: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='r_2005']I myślisz, że Gosiek ma takie fantazyjne ramy okienne (to coś białego na dole):roll: Aaaa... a może to np. piasek w akwarium... Gosiek, masz akwarium? mam... dwa :lol: ale to nie jest nic z akwarium :p Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Gosiek napisał(a):mam... dwa :lol: ale to nie jest nic z akwarium :p To czemu nam rybek nie pokazujesz? :mad: :lol: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 przyciemniłam trochę fotkę - może bedzie łatwiej zgadnąć ;) Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Moniś napisał(a):To czemu nam rybek nie pokazujesz? :mad: :lol: No wlasnie!!:mad: Czy jeszcze o czyms nie wiemy?:evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Moniś napisał(a):To czemu nam rybek nie pokazujesz? :mad: :lol: bo mam nieciekawe - w jednym akwarium skalarki + rośliny a w drugim kilka małych gupików :lol: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Magda_Miki napisał(a):No wlasnie!!:mad: Czy jeszcze o czyms nie wiemy?:evil_lol: Och... z całą pewnością o wieeeelu rzeczach ;):lol: Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Gosiek napisał(a):Och... z całą pewnością o wieeeelu rzeczach ;):lol: No, ale o innych zwierzetach w domu naprzyklad:lol::lol: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 A ja lubie gupiki i chce zobaczyć! :lol: Może to jakaś masa perłowa? Jakaś ozdoba z biżuteri? Może piana z mydła? Albo taka galaretka co sie dodaje w donice, żeby kwiat się ładniej prezentował :eviltong: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Magda_Miki napisał(a):No, ale o innych zwierzetach w domu naprzyklad:lol::lol: :lol: mam tylko Axelka i rybki :lol: Quote
Magda Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: mam tylko Axelka i rybki :lol: I ptaszki na podworku:evil_lol: Widze Monis, ze nie dajesz za wygrana:eviltong: Tak trzymac;) Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Moniś napisał(a):A ja lubie gupiki i chce zobaczyć! :lol: Może to jakaś masa perłowa? Jakaś ozdoba z biżuteri? Może piana z mydła? Albo taka galaretka co sie dodaje w donice, żeby kwiat się ładniej prezentował :eviltong: Żadna z powyższych odpowiedzi nie jest prawidłowa :razz: Monisiu, rzecz w tym że mam tylko 2 ładne samce - jakiś czas temu w akwarium została tylko jedna parka... no i dokupiłam kolejną parkę niedawno i dopiero się rybki "odbudowują" w tym małym akwarium........ zresztą nie próbowałam im zdjeć jeszcze robić :oops: Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Magda_Miki napisał(a): Widze Monis, ze nie dajesz za wygrana:eviltong: Tak trzymac;) A co tam! :cool1: A nóż strzele za setnym razem ;) :lol: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Moniś napisał(a):A co tam! :cool1: A nóż strzele za setnym razem ;) :lol: kto wie.... zeby było śmieszniej w lato wstawiałam zdjęcia tego czegoś :eviltong: wrrrr właśnie mówili w pogodzie że od niedzieli znów ma być po -10 stopni w dzień :-( Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 W takim razie jak już się odbudują, to liczę na fotki :loveu: :lol: Quote
Gosiek Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Moniś napisał(a):W takim razie jak już się odbudują, to liczę na fotki :loveu: :lol:OKI :lol: Kiedyś się tak mnożyły ze raz na miesiąc oddawałam znajomemu po około 50 sztuk :roll: a potem... chyba świeżej krwi zabrakło ;) Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Gosiek napisał(a):OKI :lol: Kiedyś się tak mnożyły ze raz na miesiąc oddawałam znajomemu po około 50 sztuk :roll: a potem... chyba świeżej krwi zabrakło ;) No nieźle :lol::lol::lol: Szybko im się rodzina powiększała:lol:, a co za tym idzie- Tobie też ;);) Quote
Moniś Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Magda_Miki napisał(a):Chyba ta zagadka za trudna dla nas:roll: Ja nawet się cofnęłam, zeby poszukać tego czegoś, bo skoro było wstawiane to powinno gdzieś być :lol:, ale jakoś nie moge odkopać fotek z lata :placz: Quote
Recommended Posts